Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ sve što si rekao si u pravu posebno oko Huawei. Pošto sam na N10+ čekam vaše recenzije 😁 da li da pređem na S22U.

Da li su svi ultra modeli u preorder-u single sim?

Svi su dual sim kod nas.

Hvala za brzi info.

Ozbiljan hajp oko s22, obzirom da su svi ke**li kako su krenuli putem jabuke, da je to preslikan 21, poboljsanja na kasicicu itd. 😁

^ sve što si rekao si u pravu posebno oko Huawei. Pošto sam na N10+ čekam vaše recenzije 😁 da li da pređem na S22U.
Po meni bolje pređi na N20/S21 Ultra u zavisnosti da li ti treba ili ne olovkica (pri tome ćeš i da uštediš prilično). N10+ je odličan telefon kome realno samo 120hz nedostaje. N20 ako bi išao gledaj N9860 (s21u svejedno) i opet si miran par god.
Čak šta više, Fold 3 su pali na ~1050e novi na oglasima, time definitivno dobijaš nešto novo i zanimljivo...ovako ćeš dati skoro +1000e na taj trenutni telefon i imati gotovo istu stvar u rukama (možda čak i manje ram-a) 😉

^ i to si u pravu, razmišljam oko S21U. Iskreno olovka mi ne znači puno, mogu bez nje da živim. Što se tiče folda to jest preklopnih telefona ne sviđa mi se taj koncept. Hvala za predlog😀

S21U je odličan tel u svakom pogledu. Čak šta više, ako uzimaš na više godina (koliko pratim da tako menjaš), za manje para od osnovnog s22u možeš dobiti model sa 16/512gb i onda si super pokriven (samo ugasiš nadogradnje ako nisi ovisan o istima). 😉👋

Meni se jako svidja mali S22 i nisam menjao telefon skoro 3 godine... Cena mi je ok, izgled, kamere itd , ali se bojim za bateriju, trenutno mi je oko 4 : 30 SOT na ovom i nije mi dovoljno :( ....

To je usud malih Samsung telefona. Ili se pomiriš sa tim, uživaš u malom lepom uređaju i dopunucneš ga tu i tamo tokom dana dok se umiješ i opereš zube, ili ne kukaš jer prosto "to vam je tako" 😄 Note 10 ima 3400mah, s9 imao 3000mah, budući Flip3 isto jad i beda 3300mah... živim tako 3 godine, navikne čovek da u toku dana dopuni, zato su i izmislili to brzo punjenje, stvarno mi se nikada nije desilo da ostanem bez baterije.
S22 deluje baš lepo!

Meni se jako svidja mali S22 i nisam menjao telefon skoro 3 godine... Cena mi je ok, izgled, kamere itd , ali se bojim za bateriju, trenutno mi je oko 4 : 30 SOT na ovom i nije mi dovoljno :( ....
Ironično je to što bi na tom trenutnom sigurno imao bolju autonomiju kada bi zamenio bateriju nego na novom s22 da kupiš sada.

Ironično je to što bi na tom trenutnom sigurno imao bolju autonomiju kada bi zamenio bateriju nego na novom s22 da kupiš sada.
Pa i ja verujem da bi tako bilo :) ... Ali hteo sam da se pocastim malo i reko vreme je za dobri stari Xiaomi Mi A3 da ode u vecni pocinak...

Zdravo svima,
Čekam Ultra pa čituckam forum.
Koliko vidim ne dobijamo punjač. Pošto sada imam Mate 20 pro, sa punjačem od 40w, interesije me da li će poslužiti u smislu brzog punjenja na Ultri? Mobilni dobijam kao službeni (prvenstveno zbog olovke), pa mi se ne daje 6k din. koliko vidim da košta po radnjama

S21U je odličan tel u svakom pogledu. Čak šta više, ako uzimaš na više godina (koliko pratim da tako menjaš), za manje para od osnovnog s22u možeš dobiti model sa 16/512gb i onda si super pokriven (samo ugasiš nadogradnje ako nisi ovisan o istima). 😉👋
Ne uzimam svaki model, na primer nisam imao ništa od S ili N 20 serije, pre bih išao na S21U pošto volim velik telefon to jeste ekran.

Ako ti nesto znaci, na Redditu, covek u temi Note10 pise da mu T-mobile usa nudi 1k$ trade in za N10+ ako uzima S22U. Majko mila...
Btw, ako ti je N10+ Snap kao moj, nema potrebe da menjas, barem jos godinu dana dok se cene ne stabilizuju. Na par mesta po YT kazu battery life skoro isti kao S21U, a da za kamere mora da se pixel peep-uje razlika. Ja sam Note zavisnik ali verovatno ovu seriju preskacem ili uzmem nesto sa ravnim ekranom...

Gde može da se kupi originalan 45W punjač za S22 Ultra?
Video sam u G ali nisam siguran da li je to za Ultru. Na K ima za 2.5k - opet ne znam da li je za Ultru.
Pitao sam za punjač jer ako na Mate 20 pro stavim neki drugi punjač iste ili veće snage, osim originalnog, neće da odradi "Super Charge", pa ne znam kakva je situcija sa Samsungom

Video sam u G ali nisam siguran da li je to za Ultru. Na K ima za 2.5k - opet ne znam da li je za Ultru.
Pitao sam za punjač jer ako na Mate 20 pro stavim neki drugi punjač iste ili veće snage, osim originalnog, neće da odradi "Super Charge", pa ne znam kakva je situcija sa Samsungom
Ista brale. Mora original. Ako das tolike pare na mob, nemoj na punjacu da stedis.

Ma ne dajem ja pare, a ni firma, jer nam je u budžetu koji imamo kao dobri korisnici, zato gledam da se ne istrčavam ako ne moram

Da, u G je 6000 punjač od 45W, ali ne piše da li je za s22 Ultru, verovatno jeste za sve Samsung telefone koji podržavaju 45W punjenje.

Ako ti nesto znaci, na Redditu, covek u temi Note10 pise da mu T-mobile usa nudi 1k$ trade in za N10+ ako uzima S22U. Majko mila...
Btw, ako ti je N10+ Snap kao moj, nema potrebe da menjas, barem jos godinu dana dok se cene ne stabilizuju. Na par mesta po YT kazu battery life skoro isti kao S21U, a da za kamere mora da se pixel peep-uje razlika. Ja sam Note zavisnik ali verovatno ovu seriju preskacem ili uzmem nesto sa ravnim ekranom...
Moj je exy, ali sam zadovoljan kako radi, slike, baterija... Uzeo bih S21U više zbog 120hz i čisto da promenim telefon.

^ mislim i da neću, možda pređem na S21U.

Gde može da se kupi originalan 45W punjač za S22 Ultra?
Samsung store u TC Ušće, prošle nedelje su mi rekali da im ove nedelje stiže maske (case) i orignal punjač.
Mislim da će S22 Ultra biti pun pogodak što se tiče kamere, baterije i novog Exynosa.
Moj je exy, ali sam zadovoljan kako radi, slike, baterija... Uzeo bih S21U više zbog 120hz i čisto da promenim telefon.
Ako prelaziš, a voliš velike telefone i veliki ekran bolje S22 Ultra, s-pen je tu ako ti zatreba. Ipak je S22 Ultra noviji model i ima lepši kockasiti elgantniji premium izgled.

Za u dzep je muka. Ja izginuh sa s21u.. Kad kupujem stvati gledam da dzepovi budu duboki, trenerke i sorcevi obavezno zip 🤣

S22U je cini mi se malo glomazniji tj ostre ivice i siri je malo..

Nikada telefon ne nosim u dzepu, cak ni kada je hladno ne stavljm ni u dzep od kaputa, smeta mi, ma koliko mali telefon bio. Uvek nosim akt tašnu kada idem u kancelariju, pa tu ide telefon, a u neformalnim prilikama imam par torbica za te stvari od elegantnih do sportskih, pošto ni novčanik ne nosim nikada u dzepu. Tako da mi veličina telefona ne predstavlja problem u tom smislu.

nizi proizvodni proces je ucinio svoje. vrlo moguce da ovaj put nisu isli na povecanje brzine u odnosu na prosli cipset nego da zadrze manje vise iste performase ali da uz nizu potrosnju dobiju na trajanju baterije. vazi i za Exy i SD. videcemo, ali me ni malo ne bi cudilo da je ovo tacno i da je na ovoj seriji bolja baterija nego na prethodnoj.

Vrh Dno