Zašto poraz?Ali nije ni to poenta, zar ne? Radiće tebi i sa 865 sve kako treba, možda čak i sa 820, ali da iz godine u godinu ti juriš kao broj 1 nešto, a nikako da stigneš i prestigneš, to je poraz za Samsung.
Premium uređaji ili flagship uređaji su rezervisani za one koji su ljubitelji i za one koji mogu da iskoriste u u određenoj meri hardversku snagu takvog uređaja (posao i sl.) stoga sama činjenica da je ovo premium uređaj mora i cena da bude visoka. Neiminovno je da sada telefoni u srednjem rangu rade skoro savršen posao za 95% ljudi, ali uvek će biti onih koji žele najbolje zato što je to najbolje i kojima cena nije presudan faktor.Sinoc izadjem da vidim na mts cenu za s22. Par meseci sam izasao iz price o telefonima, dobio sluzbeni pa teram.... Kad sam video 8500din rata, ajaoj, svaka svima cast kad mozete da progutate te cene. Meni to deluje kao da sede kinezcici i gledaju i ispituju mi facu dok se ja becim u ekran, i onda kliknem Poruci, a oni se pocepaju od smeha. Bolesno je dokle su cene obicnog rekla-kazala uredjaja otisle...sad bas ima finih uredjaja za 3x manje novca, kako se neko odlici za ovo mlacenje svaka mu cast.
Takve slike nećeš dobiti od influensera, a influenseri su svi ovi što su već dobili telefone i kače content na internetu, treba biti svestan toga. Slike na tu "prepad foru", možeš da dobiješ jedino od ljudi odavde sa foruma. Međutim u temi namemjenoj za postavljanje slika, ja pamtim svega fotografiju sa S21U i to čaše piva iz kafića.I da nekome stvarno, ali stvarno trebaju te gimmick slike, osim za upoređivanje po Twitteru i forumima. Dajte realne noćne slike i snimke na prepad foru, vidim nešto dobro hoću da uslikam BAM šta dobijem? A ne stativ i štelovanje ruke, drajvera, softvera...
Šta je tu povoljno? Box 4 plavi u mts-u 11.5k zajedno sa ultrom. U a1 7.200 samo telefon i pretplata za telefon.Pravio kalkulaciju kroz sva tri operatera,i definitivno je A1 najbolja racunica.
Uz Neo 5,i otplacivanje na rate,uz ucesce od 50k ispada mesecna rata 5k. Ukupna cirka izadje na 170k uz tarifu koja ce posluziti detetu. Cekam jos pravih primera na flickr i pada preorder. Hsv,ako navatas neke primere sa flickr-a izbaci ovde
Samo nisi racunao da ti istu tarifu sa telefonom naplate skuplje jedno 500 dinara, nego tarifu bez telefona, pa mu to dodje za 24 meseca jos nekih 10.000 din, odnosno 180kPravio kalkulaciju kroz sva tri operatera,i definitivno je A1 najbolja racunica.
Uz Neo 5,i otplacivanje na rate,uz ucesce od 50k ispada mesecna rata 5k. Ukupna cirka izadje na 170k uz tarifu koja ce posluziti detetu. Cekam jos pravih primera na flickr i pada preorder. Hsv,ako navatas neke primere sa flickr-a izbaci ovde
Racunica je odlicna. Zvao call centar,isto mi potvrdiliSamo nisi racunao da ti istu tarifu sa telefonom naplate skuplje jedno 500 dinara, nego tarifu bez telefona, pa mu to dodje za 24 meseca jos nekih 10.000 din, odnosno 180k![]()
Za 170k ukupuno dobijem telefon i tatifu Neo 5. Ovako je samo telefon u preorderu 150k
Racunica je odlicna. Zvao call centar,isto mi potvrdili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari