Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Iphone ima sve bolje od bilo kog Androida (Samsung u ovom slucaju) sem ekrana (koji im Samsung pravi) i samog OS-a koji je obican garbage a na novoj 13 seriji baterija kida...
Ja koristim Android srednje klase (S20 i S21). Ultru/Pro Max nemam i nisam ih koristio jer mi cigla u dzepu ne treba te tako ostaje da ti verujem sto se S21U i 13 Pro tice ali svakako poredis modele drugacijih klasa. U i Pro Max su ista klasa.
Ponavljam, sto se mene tice, za fotografije/video bih uvek i pre kupio iPhone no bilo koji Android i to je to (i to iskljucivo 11 Pro ili XS sto se velicine tice).
Mislim da su ove godine 13pro i 13pro Max identični što se tiče hardvera, zato ih poredim.
Ovo da iPhone ima sve bolje od Androida neću da komentarišem.

Meni je vise zanimljivo da li je neko ovde (forum, Srbija) narucio S22U (ili bilo koji S22) i ZAŠTO ? :)

Jel odradio iko onu rezervaciju za s22 seriju kojom se dobija 50$ od samsunga i neki pokloni (ukoliko se preorderuje telefon)?!...jel važi to u Srb uopšte? Nije da ću da kupim na ovaj način ali me interesuje da li napredujemo kao region.
Kod nas mogu samo još obaška i da ti otmu "stari" telefon pod parolom ekologija-reciklaža i da dobiješ neverovatan popust od 7.000din za reciklirani s20 na primer. 🤣

Ono što sam nezvanično saznao iz Telenora.

Magacini su spremni za S22 128GB, S22+ 256GB i S22 Ultra 256GB
Fantastično za S22 Ultra, tačno ne bih mogao da pređem preko toga da naručim u preorder S22 Ultra sa samo 128GB interne memorije.

Lepo bi bilo da podelis sa nama cene

Poslednja izmena:
Koliko se ja sećam, i Z Flip 3 je imao lep pre-order. Tad je cena bila oko 100.000 dinara, naspram sadašnjih 124.000 dinara.

nacuo sam da ce S22 kretati sa lepom cenom kod nas u preorderu, plus jako lep poklon. mislim da ce mnogi biti pozitivno iznenadjeni, cak se dvoumim da uradim preorder.
Znači poslednji watch... pošto je to realno bio jedini lep preorder onomad uz 9 seriju kada su delili Frontier 3. 😁 Šta ti teško da kažeš... 🤣

Gde će moći da se odradi preorder?
Mene interesuje običan S22.

Preorder ćeš moći da izvršiš kod svih operatera, a ako želiš da kupš za keš, onda preorder možeš da izvršiš kod Samsung Srbija. Ako se ne varam prošle godine je preorder moga da se izvrši i na na sajtu Tehnomaije, Gigatrona i ostali velikih malopordaja koje legalno prodaju Samsung uređaje.

Uz dužno poštovanje Samsunga i Ultra serije, što se kamere tiče, iPhone-u niko ne može vodu da donese. Ovo je moje mišljenje i ono je subjektivno jer sam posedovao i Pixela i iPhone i svašta nešto.
Ne vidim toliko cimanje oko Ultre kada će je 13 Pro Max stojećki poručkati i hardverski i cenovno... (iphone nema olovku... ***)
Duhovit si jako 😅😂🤣

Rekoh da su moji utisci subjektivni ali su bar izneseni na konto modela koje sam probao ili koristio a ne na osnovu YT i drugih reviewa.

Rekoh da su moji utisci subjektivni ali su bar izneseni na konto modela koje sam probao ili koristio a ne na osnovu YT i drugih reviewa.
Utisci su ti losi i nikakvi. Imam ip13 pro mladji brat p40, zaista ne primecujem tu razliku u kameri, nosenje vode i slicno.
Svaki tel od 500+ e radi manje vise isto, ostalo su nijanse.

Da je situacija suprotna, i takvo random misljenje si izneo na iphone temi, bilo bi svasta... Tamo se to ne prasta.

Nego koju boje ćete da naručite :) ja se za Ultru dvoumim između bele i ove bordo bakarne boje.

Utisci su ti losi i nikakvi. Imam ip13 pro mladji brat p40, zaista ne primecujem tu razliku u kameri, nosenje vode i slicno.
Svaki tel od 500+ e radi manje vise isto, ostalo su nijanse.
Pošto ne vidiš razliku, mislim da pod hitno moraš na jednu optičku reglažu i pod hitno da prodaš taj ip13pro i kupiš isto što i brat i tako poboljšaš svoje, i moje nikakve, utiske ;)

Vrh Dno