Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Izuvanje "po zelji kupca". . .

Dakle jos 50e za punjac. Ludnica.

Kako je krenulo moci ce dve s21u da se kupe za jedan s22 u/ s22 note hahahahaha :D
Ekologija da, da. duplo vise tel moze da stane sigurno otkad su izbacili punjac iz pakovanja, srecom nema vise sta da se izbaci.
Mene najvise zanima sta ce uraditi oko procesora, ostalo je nebitno. Mada kod samsunga se prvi macici bacaju u vodu ( zbog saradnje sa amd-om ) :D :D

Imam trenutno s20+,nisam hteo da prelazim na 21+ razlike su male...zanima me da li će biti drastične razlike sa s22+ pa da pređem na tu seriju?
Ove cene ako su tačne nisu normalne:

Samsung Galaxy S22 launch price: $799. Samsung Galaxy S22+ launch price:$1049.
Samsung Galaxy S22 Ultra/Note 22 launch price: $1299.

Poslednja izmena:
Videcemo, videcemo.
Jesu li gde "procurele" info o tacnim dimenzijama S22ke?

Po svemu što vidim i dalje će "moj" stari s20 (snap) biti najbolji/najkompletniji kompakt telefon i posle dve godine
Ako failuje S22, vredi li i za koje pare uzeti S20 snap? Vidim od kompakt telefona mrka kapa. :D

Videcemo saradnju sa AMD kakva ce da bude,razmatram i s21 ultra ali je veliki fon...a ocekujem pad cena s21 serije zbog izlaska nove.

E, bre, to kao da si rekao da voziš Peglicu koju je pregazilo vreme, a imaš mogućnosti da kupiš A2 (npr) ali što bi? Peglica je zakon :(

s10 jos uvek nije pregazen u toj meri ... event ce pre biti problem (kao i kod svih telefona) baterija koja oslabi posle 2-3 godine. ja cu preci ako budem mogao, inace ostajem na s10+, jer mi se ne daje 1000+ eur za upgrade koji mi nije hitan (mada ovim ne tvrdim da je cena previsoka, jednostavno je tako i postujem), a nisam od onih koji moraju uvek imati poslednji model (mada postujem takodje korisnike koji postuju ovaj trend).

N10 je počeo da dobija A12 sa UI4, kada će stići do nas pitanje je vremena samo.

Uskoro cemo na konfiguracije kaciti telefone umesto grafickih kartica, ukoliko se ovakav trzišni trend nastavi.

Kad je promocija telefona, jesu odradili datum ?

Izgleda februar, datum se jos uvek ne zna.
Nesto o novom Exynos 2200 CPU 2.8+2.5+1.8.

Zamislite rig od 5-6 S22U 🤣🤣🤣

Ono što me može radovati je Note model.
Ostalo, bi pokrila i s20U (s) (još kada bi joj riješili autofokus).

Nadam se da je laz 🤣

Nazad
Vrh Dno