Drastične razlike neće biti, a cene odavno nisu normalne.Imam trenutno s20+,nisam hteo da prelazim na 21+ razlike su male...zanima me da li će biti drastične razlike sa s22+ pa da pređem na tu seriju?
Ove cene ako su tačne nisu normalne:
Slazem sePo svemu što vidim i dalje će "moj" stari s20 (snap) biti najbolji/najkompletniji kompakt telefon i posle dve godine
Ako failuje S22, vredi li i za koje pare uzeti S20 snap? Vidim od kompakt telefona mrka kapa.Po svemu što vidim i dalje će "moj" stari s20 (snap) biti najbolji/najkompletniji kompakt telefon i posle dve godine
Vredi u svakom pogledu...za manje para imaš bolji telefon, a to je uvek najbolja opcijaAko failuje S22, vredi li i za koje pare uzeti S20 snap? Vidim od kompakt telefona mrka kapa.![]()
E ti ga bas pretera sa poređenjem.... Pa nisam rekao da i dalje guram S2.E, bre, to kao da si rekao da voziš Peglicu koju je pregazilo vreme, a imaš mogućnosti da kupiš A2 (npr) ali što bi? Peglica je zakon![]()
U pravu si.E ti ga bas pretera sa poređenjem.... Pa nisam rekao da i dalje guram S2.
Hoce, sad u januaruDa li će S10 i Note 10 serija dobiti A12 i One UI 4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari