Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@Chinaski
Ne ocekuj neki veliki napredak u odnosu na S21, najvece novine ce biti SoC u saradnji sa AMD-om, GPU deo ce biti minimum 30% bolji, a obican i plus model ce valjda dobiti nove 50MP senzore, kao i pravu telefoto kameru (a ne onu 64MP 1.1x zoom). S22 ce biti fizicki manji u odnosu S21... Spominje se i 45W punjenje... Ovo su sve nezvanicne informacije, jos smo daleko od predstavljanja.

pa dobro, ako bude to sto si naveo, malo po malo pa se nakupi. jos da vrate staklo i zakrive ektran i top. i da daju taj punjac u kutiji :D

O ukusima se ne raspravlja, ali ajde da napišem...Što se mene tiče, staklo ne treba da vraćaju, a zakrivljeni ekran trebaju.

Plus za edge panele od mene..

S20 serija ima zakrivljen ekran taman koliko treba. Lepše izgleda tako, manji su bezeli i ne smeta maska kada se svajpuje od ivice do ivice.

Zna li se sta, hoće li vratiti SD kartice na s22 seriju?
То се нажалост неће враћати на флегшип серију јер ће те без подршке за СД картицу терати да узмеш моделе са више меморије, а самим тим ваћарити још више, исто важи и за пуњач. Дошли смо у време да више добијеш кад купиш mid range А серију него S и покојни N.

mozda bide stedljiviji cipset + LTPO panel pa mozda dodje na isto.

Nada poslednja umire. A kad vidim koliko je ovaj varijabilni refresh rate losiji u poređenju sa onim fiksnim na s20, ne moraju uopšte ni da se trude

Gde ti smeta to konkretno osim ovde na forumu?

Pa jel nije dovoljno da mi i ovde samo smeta?

Ako mi telefon od prošle godine radi nešto bolje (nego novi, pri tome i duplo skuplji), volim da iznesem tu činjenicu ;)

Pa ono ok, ali bas je sitnica. Verovatno ce da srede kroz neki update, jos je mlad telefon 🙂

Pa ono ok, ali bas je sitnica. Verovatno ce da srede kroz neki update, jos je mlad telefon 🙂
Kako mlad. Vidiš da je čovek u 21 temi konstatovao da su krenuli sa unazađivanjem autonomije od oktobarskog fw (nažalost ja sam ga stavio kad sam doneo telefon kući, reko ajd bar jedan) 🙄😉

Bio sam sarkastican..

Def ce biti smisleno ostati na s21u dogodine. Prilicno ne obecava, narocito ovaj sapunski Note dizajn. :/

Ih, kol'ko ljudi tol'ko ćudi...
Autonomija, bagovitost i vrljavi problemi, autonomija, autonomija, ekran, autonomija, autonomija, kamere, autonomija, autonomija ...

Ih, kol'ko ljudi tol'ko ćudi...
Autonomija, bagovitost i vrljavi problemi, autonomija, autonomija, ekran, autonomija, autonomija, kamere, autonomija, autonomija ...
Svako ima svoje. Nego Zeha jel si spremio keš za 21 ultra 😇🤭

Novi renderi, navodno najbliži zvaničnom dizajnu.

Prilozi

• FB-FDngWEAIuF7T.jpeg.jpg
    FB-FDngWEAIuF7T.jpeg.jpg
    462.1 KB · Pregleda: 91
  • FB-FDoaXsAEutxw.jpeg.jpg
    FB-FDoaXsAEutxw.jpeg.jpg
    683.9 KB · Pregleda: 88
  • FB-YXC7UUAAZcXd.jpeg.jpg
    FB-YXC7UUAAZcXd.jpeg.jpg
    153.3 KB · Pregleda: 83
  • FB-FDqdXEAE4ImN.jpeg.jpg
    FB-FDqdXEAE4ImN.jpeg.jpg
    143.3 KB · Pregleda: 73
  • FB-FLRSWYAIHFYe.jpeg.jpg
    FB-FLRSWYAIHFYe.jpeg.jpg
    427.2 KB · Pregleda: 90
Meni lici na Note 10

Bas tako!
Na ovom gore renderu ruzna je ultra, bice to dosta lepse nadam se.
Posto ne igram igrice ne vidim zbog cega bi zamenio s21u.. Kamera je odlicna, osim ako je ubiju abdejtima sto mi se desilo na s8+.

Pa evo, bateriju vec ubili kako kaze par ljudi u s21 temi, jos i kameru i ajmo dalje

https://nl.letsgodigital.org/smartphones/samsung-galaxy-unpacked-2022/

Sjajan dizajn, osim ovog kamera arhipelaga na poleđini telefona.

FChRQRVX0AAzwcA

Nazad
Vrh Dno