acamiki123
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2018
- Poena
- 55
Zna li se sta, hoće li vratiti SD kartice na s22 seriju?
То се нажалост неће враћати на флегшип серију јер ће те без подршке за СД картицу терати да узмеш моделе са више меморије, а самим тим ваћарити још више, исто важи и за пуњач. Дошли смо у време да више добијеш кад купиш mid range А серију него S и покојни N.Zna li se sta, hoće li vratiti SD kartice na s22 seriju?
I lošija baterijasta moze da se ocekuje od S22 line up-a? novi cipset, mozda mrvicu bolja kamera i to je to? vrv ce opet biti plastika, ravan ekran i 1080p na S22 i isti dizajn![]()
Kako mlad. Vidiš da je čovek u 21 temi konstatovao da su krenuli sa unazađivanjem autonomije od oktobarskog fw (nažalost ja sam ga stavio kad sam doneo telefon kući, reko ajd bar jedan) 🙄😉Pa ono ok, ali bas je sitnica. Verovatno ce da srede kroz neki update, jos je mlad telefon 🙂
Svako ima svoje. Nego Zeha jel si spremio keš za 21 ultra 😇🤭Ih, kol'ko ljudi tol'ko ćudi...
Autonomija, bagovitost i vrljavi problemi, autonomija, autonomija, ekran, autonomija, autonomija, kamere, autonomija, autonomija ...
Sto da ne, ako ce sledeci iPhone biti bez izbocina, Samsung moze jos lakseNema šanse, kamera ni 1mm izbačena
Zato što to zahteva da telefon bude tipa 1cm debeo (što bi ja iskreno obožavao ukoliko isprate sa tipa 6000mAh baterijom)Sto da ne, ako ce sledeci iPhone biti bez izbocina, Samsung moze jos lakse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari