Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Probaj da obrišeš keš galerije i vibera a sve aplikacije da busteruješ modulom Galaxy App Booster iz aplikacije Good Guardians. Meni sve ide brzo na S22Ultra.
Probao sve to,bolje je,genwralno whats up leti kad ulazim na galeriju,malko sporije sada viber posle app boostera

Društvo, zna li neko da li u promobi-ju i dalje rade secenje i lepljenje folije za s22 seriju i koja je cena?

Odneo sam S22 Ultra u promobi, jer mu je baterija trajala oko 4h nakon skoro dve godine, grejao se nenormalno i bagovao. Nakon 7 dana su ga završili, promenili bateriju, matičnu ploču i konektor punjenja. Poklonio sam ga mami jer sam prešao na S24U, ali sve pohvale za promobi u vezi popravke u garantnom roku.

Odneo sam S22 Ultra u promobi, jer mu je baterija trajala oko 4h nakon skoro dve godine, grejao se nenormalno i bagovao. Nakon 7 dana su ga završili, promenili bateriju, matičnu ploču i konektor punjenja. Poklonio sam ga mami jer sam prešao na S24U, ali sve pohvale za promobi u vezi popravke u garantnom roku.

Pa ti super prosao dobio nov telefon.😅

Moram da napisem jedan komentar oko kamera u odnosu na ostale proizvodjace.
Niko nije rekao da s22u ima losu kameru, kad se gleda celokupni sistem, dobijes dobru uw i tp i donekle glavnu. Problem kod samsunga je sto umeju abdejtom da pokvare kameru i sto su slike izostrene na max.
Kad sam probao pixel i presao na iphone, vidi se razlika u kvalitetu kamera i pogotovo u video snimcima.

Ne postoji bolji video od iPhone-a, to priznajem iako ne mogu da ga smislim.
Fotografije su druga priča.

Nisam ni rekao da je drastično ali je svakako unapredio - a ako ćemo iskreno nije ni S24U unapredio ništa draatično u odnosu na prethodne modele tako da možemo da imamo razne kombinacije poređenja.

Izgleda da je došlo krajnje vreme kada ja moram da branim jabuku koju i ne podnosim...

Nisam ni rekao da je drastično ali je svakako unapredio - a ako ćemo iskreno nije ni S24U unapredio ništa draatično u odnosu na prethodne modele tako da možemo da imamo razne kombinacije poređenja.

Izgleda da je došlo krajnje vreme kada ja moram da branim jabuku koju i ne podnosim...

Video je itekako unapredjen i nocni mod gde je u par teskih scena rasturio ajfon da je razlika bas nebo i zemlja.Generalno sve lad sagledas sada kad ispeglaju s24U sa apdejtima malo opet je to najbolja kamera u kompletu i jako fleksibilna krenuci od zoom-a preko videa 4k 60fps mozes sada da menjas kamere tokom snimanja,4k 120fps mada bi to da hoce mogli apdejtom da donesu na s22 i s23.Jedina bitna zamerka je da je ultrawide morao isto biti veci senzor.

Ja sam se odusevio s22ultrom vezano za kameru, zena ima s23 ultra, samo sam primetio da je selfie malko bolji! Telefoto za malu njiansicu, imam rezultate sa Banjske stene telephoto sa s22 ultra i s23 ultra! Hocu da kazem da kamera s22 utre i dalje SIJE! I da da drago mi je sto je tema ponovo aktuelna!

Koji si telefon imao prije njega?

Ne mogu da se setim - jel u pakovanju sa telefonom nije išao kabl za punjenje? Znam da punjač nije išao sigurno ali nešto ne mogu da se setim u vezi samo kabla...

Kad bezicni punjaci postanu standard, ici ce i bez kablica 😃

Spori su ti bežični 🐌

Ima i brzih ali ja nemam neko pozitivno iskustvo... I bežični punjač mora biti povezan kablom sa punjačem pa mi je svejedno da li ću taj isti kabl ubaciti u telefon. Sa brzim bežičnim punjačem se prilično zagreje telefon, a iz nekog razloga i baterija mi kraće traje kad ga punim istim... Pa samo povremeno koristim bežični ali je realno bezveze

Pa otprilike... Da nemam punjač sa 6 izlaza, ne bih ni kačio bežični.

Ironicno je bilo, mislio sam kad postanu dovoljno brzi sirokim narodnim masama, izbacice nam i kablic 😀

Da li neko ima problem sa brzim panelom na S22, ja podesim kako meni odgovaraju dugmad, tj. one prečice za WI-FI, Bluetooth, NFC itd. i onda se opet vrate na staro ili izmešaju?

^ Evo ovaj iz decembra 2022 , resetovan i podešen , oko 02h noćas skinut sa punjača.Screenshot_20240301_113227_Device care.jpgScreenshot_20240301_113232_Device care.jpgScreenshot_20240301_113236_Device care.jpgScreenshot_20240301_113242_Device care.jpgScreenshot_20240301_113246_Device care.jpg

Prilozi

• Screenshot_20240301_112354_Device care.jpg
    Screenshot_20240301_112354_Device care.jpg
    79.6 KB · Pregleda: 13
Evo da iznesem utiske s22 ultra snapdragon vs exynos.Zeni sam uzeo beli exynos verziju pre 10 dana koliko sam samo ovde procitao gluposti na racun njega restartivanje,baterija i slicno.Kamere na oba jako slicne cak sta vise na exynosu po mraku sa blicom bolje slika.Sam rad telefona nisam primetio ma nikakvu razliku identicno rade,e sad ono sto je najzanimljivije na wi fi baterija je bolja na exynosu oko 1h sot-a dok su kombinovanog koriscenja jako slicni nista tu snap nije bolji razlike su bas male.Tako da ne znam cemh kuknjava oko exynosa imao sam ga u ranijim modelima i snapdragon zadnja velika razlika je bila kod note 20 ultra modela.Ovaj u s24 seriji exynos kolko sam gledao je jos upeglaniji nema tu greske.

Nazad
Vrh Dno