Bilo je na 6.0Jel zna neko koja je ovo fora? 1.7gb rama rezervisano za nešto. Može li da se ugasi? Ne sećam se da je bilo tako na UI 6.0.
Može. Instaliraj goodlock, u njemu modul NavStar, udjes u NavStar cekiras opciju Enable extra gesture settings.Može li na UI 6.1 da se podesi navigation bar na sniper sa tri da nije jedan?
Može Good Lock sa modovima i u Srbiji, nedavno je dodat i za nas region.Valjda ne može Good Lock za nas region, nego Nice Lock i modul od Good Lock. Tako može, nego malo je egzibicija i budzenje.
Za Crnu Goru ne može goodlockMože. Instaliraj goodlock, u njemu modul NavStar, udjes u NavStar cekiras opciju Enable extra gesture settings.
Onda odes u podesavanje telefona, ekran, traka za navigaciju, još opcija i tu možeš podesiti i te tri sa dna i ukloniti onu liniju na dnu...
Hvala, napravio sam.Može NiceLock,isto ti je.Skines njega i Downloader Companion.Pogledajte prilog 442501Pogledajte prilog 442502
Kojim programom si brisao?Odradih pre neki dan debloat, jer sam primetio da mi baterija osetno kraće traje zadnjih mesec dana, tipa jedva dobaci 5h sot. Izbrisao sam nekih 90 gluposti i rezultati su dosta bolji. Oko 6h:30min u proseku gura. Kad budem imao vremena odradicu dodatno brisanje jer ima još dosta nepotrebnih stvari. I što je najbitnije telefon leti bukvalno.
Dobra je aplikacija i Universal Android Debloater....Kojim programom si brisao?
Gde moze da se nadje spisak sta od procesa sme da se ukloni?Dobra je aplikacija i Universal Android Debloater....
To je 25w varijanta imam 2 komada sa alija i jedan iz kutije od a72 i svi rade super fast charging bez problema.Ja proveravao na s22u i s24uPunjač od Samsunga a13 5g.
Puni super fast,provjereno na s23![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari