Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Da li vam radi Samsung members posle azuriranja na A14? Meni izbacuje gresku....

Google Discovery u Chromu ne radi kad mi je telefon na srpskom jeziku.Kad prebacim na neki drugi jezik,radi.Srpski i engleski jezik "pomesan",kao sto je sto neko napisao.

Od kad vam je Google Play system update? Resetovao sam telefon nakon ažuriranja na A14 i onda ne nudi ništa od Jula...

Prilozi

• Screenshot_20231204_152005_Settings.jpg
    Screenshot_20231204_152005_Settings.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 26
Pa čovek je to uradio inače ne bi ni pisao ovde.
Ni meni ne nudi novije ažuriranje od 1.avgusta.

Stigao A14 na S21 Ultra. Yettel.

Mogu li nekako da se smanje ikone na A14? Čini mi se da su poveće u odnosu na A13. Kao i fontovi..

Ikone se smanjuju aplikacijom Theme park sa Galaxy store-a.

Malo da ozivim temu. Ne samo da s23 ultra komentarisu. Ipak smo mi bili dok oni nisu ni postojali 😁😁 kako vam deluje novi android na ultri? Da li ste radili factory, da li ste radili wipe dalwik iz rekoverija ili samo obocno ciscenje kesa?

Po meni je ovo jedno od boljih velikih ažuriranja u zadnjih par godina. Sve radi odlično, još brže i tečnije nego što je bilo. Baterija takodje fantastična. Ni najmanji problem nisam imao za ovih 8-9 dana od ažuriranja. Jezici mi se ne mešaju jer mi je sve u tel na engleskom, veće ikonice mi vizuelno ne smetaju jer mi je raspored 5x5 na ekranu. Jedino sam font vratio na stari.
Nisam imao želju da menjam tel iako je 2.5 godine star ali radi savršeno, sad sa novim ažuriranjem mi se tek ne menja, čini mi se da bih mogao još par godina da ga koristim i da budem potpuno zadovoljan.
Inače nisam radio ni factory reset ni wipe dalvic cash. Dalvic obrišem možda jednom godišnje kad se setim, factory reset ne radim nikad osim kad prodajem telefon.

Po meni top. Uradio sam wipe iz recovery-ja i iz Good Guardian-a.

Ja iskreno ne primecujem nista, svaka cast onome ko primeti iskreno. Uvek sam se divio tim ljudima. Mozda ja nemam osecaj za to.
Samo primecujem drugaciji sat, cak su mi i ikonice iste. I primecujem gore onaj padajuci meni da je drugaciji gde je hotspot, bluetooth.
Ostalo sve isto kao pre, baterija manje vise ista, fluidnost jednako dobra kao i pre. To su sve mozda milistotinke.

A opcija da se izoštri slika u aplikaciji? :) Resava problem pokvarenog OIS-a na neki čudan način. Meni je to najbolja "inovacija".

Šta da radim?
Screenshot_20231207_152309_Messenger.jpg
S21 ultra ne radi prednja kamera nakon instalacije one ui 6. Kad pokrenem messenger dobijam gornji odgovor

Probaj force stop (generalno same aplikacije) -> Factory reset -> servis

Baterija sa novim update sve bolja i bolja, 7.5 sati sota sa sve gejmingom i 36% baterije ostalo a skinut sa punjaca pre 15.5 sati. Obicno bih veće završio sa par % sada ostane preko 30%. Odlican update.

Postoji li sansa da mi resetuje sot cim skinem sa punjaca ili preporuka za neku aplikaciju?

Vrh Dno