Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Prikacis ga na komp, drzis volume up cini mi se i power dugme..

Ne.

Samo ću reći da sam se pokajao što sam prešao na a13! Gomila sitnih štucanja i nelogičnosti koje mi se nikako ne sviđaju (google feeds štuca dok se skroluje, lampu palim na dupli power klik, primeti se delay od dela sekunde pre nego se svetlo upali, danas zovem devojku, prekinem poziv, njoj zvoni telefon još 10 sekundi posle...). Generalno tuga

Samo ću reći da sam se pokajao što sam prešao na a13! Gomila sitnih štucanja i nelogičnosti koje mi se nikako ne sviđaju (google feeds štuca dok se skroluje, lampu palim na dupli power klik, primeti se delay od dela sekunde pre nego se svetlo upali, danas zovem devojku, prekinem poziv, njoj zvoni telefon još 10 sekundi posle...). Generalno tuga
Jel si siguran da je sve tako loše? Nemoj da misliš ništa loše, pokušaću samo da ti pomognem i da te razuverim koliko mogu, evo ti par argumenata na tu temu.
Meni nema nikakvih štucanja prilikom skrola (možda jer sam uradio FR i wipe chache), ovo što ti osetiš delay od sekunde za double klik prilikom paljenja lampe je okej, zato što je to promenljiva opcija i nije primarno dugme za paljenje lampe, tako da kapiram da mora imati malo delay-a ( uvek možes staviti prečicu na zaključan ekran za to ili je jednostavno paliti sa notifikacion bar-a) i ovo treće što je tvojoj devojci zvonio telefon jos 10s, pre bih rekao da je do njenog telefona delay, nego da tvoj nije prekinuo kad si to odradio (obično tako bude, kada ostane bug da zvoni telefon). Ne mora da znači da sam u pravu, ali eto samo da probam da ti pomognem. ;)

Haha, stvarno smo te nasankali 🤣
Šalu na stranu, ne sećam se da sam ovoliko bio zadovoljan sa s21u kao sada na 5.1 a veruj mi da mu tražim nedostatatke samo da bih sebi opravdao prelazak na s23u 😁
Meni je na dupli klik kamera, ali sad sam probao lampu i radi instantno. Google feed ne koristim ali probaj da obrišeš keš ili možda i data.

@SmartHD Hvala na pokušaju. Nemam šanse da radim fr, nisam ni sa 11 kada sam prelazio na 12 radio. Lampu sam poredio sa onim kako je bilo pre, na a12 je palio praktično instant, sada ima delay od tipa 0.3 sekunde. Sve su to sitnice kao što rekoh ali kad sa telefona koji je upaljen preko 2.500h i gde sve extra radi i bez štucanja pređem na ovo, ne mogu da kažem da je odlazak na bolje.

Ti si stvarno car kad toliko dugo nisi gasio telefon, bas si ga mučio pošteno (mislim da bi ti svako preporučio bar na 150-200h jedan običan restart). Ja se isto pridružujem mišljenju @Spanjeli, malo je falilo da kupim IP 13 Pro, ali posle svih ovih updejtova i peglanja, zadržao me je S21u još neko vreme. Osetno brže i bolje radi na 5.1 i kamera je dosta bolja, tako da nemam potrebu za prelazak. Jedino što me malo muči jeste ta baterija, koja mi teško pregura 5h SOT-a uz moje korišćenje, ali i to je podnošljivo.

Ti si stvarno car kad toliko dugo nisi gasio telefon, bas si ga mučio pošteno (mislim da bi ti svako preporučio bar na 150-200h jedan običan restart). Ja se isto pridružujem mišljenju @Spanjeli, malo je falilo da kupim IP 13 Pro, ali posle svih ovih updejtova i peglanja, zadržao me je S21u još neko vreme. Osetno brže i bolje radi na 5.1 i kamera je dosta bolja, tako da nemam potrebu za prelazak. Jedino što me malo muči jeste ta baterija, koja mi teško pregura 5h SOT-a uz moje korišćenje, ali i to je podnošljivo.
Sve manje i manje ce biti SOT-a brate. Ne ocekuj sa narednim apdejtima da ces imati bolju bateriju. Ipak vreme cini svoje.

Pozdrav ljudi pre neki dan sam kupio polovan 21U dobro ocuvan star nekih godinu dana e sad moje pitanje koliko za koliko se vama vremenski napuni telefon jer meni punjenje traje skoro 2 sata, ukljuceno je fast C i sve ono u opcijama punjac je samsungov od 25w i pise kad prikacim kao brzo punjenje ali ako je ovo to onda je katastrofa.

Za sat vremena.
Možda ti je fejk punjač?
Vrv brt jer ovo nije normalno gledao sam na YT da se napuni od 0 do 100 za sat i 15 min meni se od 20% do 100 skoro 2 sata. Kako da znam koji je org punjac jer mi ova kutija sto su mi dali deluje kvalitetno ima i onu samsung markicu nzm nije mi jasno.

Sat i pet min je potrebno da se napuni sa punjačem od 25w, ako misliš da je original, probaj sa drugim usb c kablom, često je problem u njima.

Pozdrav ljudi pre neki dan sam kupio polovan 21U dobro ocuvan star nekih godinu dana e sad moje pitanje koliko za koliko se vama vremenski napuni telefon jer meni punjenje traje skoro 2 sata, ukljuceno je fast C i sve ono u opcijama punjac je samsungov od 25w i pise kad prikacim kao brzo punjenje ali ako je ovo to onda je katastrofa.
Fake kabal ili punjac. Vece su realno sanse da je kabal. Doduse, mozda i oba :)

Fake kabal ili punjac. Vece su realno sanse da je kabal. Doduse, mozda i oba :)
Da da punjac nije orginalni danas sam bas pogledao po netu izgleda skoro identicno dobro su kopirali smeca kineska izgled kao za sve a kvalitet nula. Upali super brzo punjenje na par sekundi i onda se prebaci na obicno punjenje.

Pozdrav ljudi, da li ja mašim nešto ili je nemoguće promeniti default notification sound za sve aplikacije odjednom nakon ažuriranja na 5.1? Znam da se mogu promeniti pojedinačno kroz notifikacione kategorije.

Dobio sam na A1 juce. Uradicu ga, ali cisto sumnjam da ce ovaj update od 200mb da mi sredi nesto specijalno.

Meni na novom ažuriranju za Ultru - 16 sati bez punjača i 3.50 h SOT DO 15%. Od toga noćni režim gde se prebaci na 2g i ugasi lokaciju i UWB tokom 6 i po sati.

Apsolutno nezadovoljan.. dodatno cu večeras da ispratim, ali utisak mi je da su dodatno degradieali bateriju.

Samo dobar debloat.

Prilozi

• Screenshot_20230314_214834_Device care.jpg
    Screenshot_20230314_214834_Device care.jpg
    62.3 KB · Pregleda: 52
Ja sam baš zadovoljan baterijom, isto najnoviji update.
Pogledaj da ti neka app ne jede bateriju?
Kod mene danas 5h sota, bat na 41% trenutno.

Зашто теби и даље ради vanced🤨🤨🤨 мени је пуко пре месец дана, прешао сам на revanced, ал ми се не допада, иако би требало да су исти.
Конкретно, имам јако глуп проблем, не знам да ли је до revanced. Кад сам на нету (мислим на апликацију), и на одређеној страници је јутјубу видео, раније сам кликтсњем на наслов видеа имао могућност да директно отворим vanced. Сад ту могућност више немам. Надам се да сам добро објаснио.

Dobro si objasnio.
Meni vanced i dalje radi bez problema, ali odavno već nema šanse da link iz browser-a otvorim direktno u vanced.

Meni radi i to.

Šta će vam vanced kad Premium košta 450din kod naše braće Argentinaca, i to family paket 😂

Kad smo kod toga, ja se ubih da namestim da telefon ne gasi background playback, pretežno na yt. Probao sam iz browsera i vanced i libretube i newpipe. Apsolutno svaki put nakon 2-3 min stopira muziku. Čim se telefon otključa, pusti ponovo. Sve moguće isključeno od onih optimizacija baterije i opet ne radi.

Ovo je, čini mi se, prvi problem na androidu (a koristim ga od HTC Hero) koji nisam uspeo da rešim.

Kad smo kod toga, ja se ubih da namestim da telefon ne gasi background playback, pretežno na yt.
Ja za muziku koristim YMusic aplikaciju, radi super i kada je zakljucan ekran ne stopira muziku, prelazi samo na sledecu pesmu

Prilozi

• Screenshot_20230315_171241_YMusic.jpg
    Screenshot_20230315_171241_YMusic.jpg
    70.7 KB · Pregleda: 26
Nazad
Vrh Dno