Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

E ja nikako da naucim 😂 Meni je navika npr kad izadje novi update da odmah instaliram. Mada kad se pogleda ovo je sad i dobro, pre su lepo zeznuli animacije, da je bilo katastrofa, jeste sad baterija losa, ali izdrzi jedan dan komotno.

Ajde da probam ponovo. Jel imao neko problem ili možda zna kako da rešim što mi na vajberu ne stižu notifikacije? Pošaljem nekome poruku, taj neko odgovori posle 5 min recimo i meni ne stigne notifikacija sat vremena, sve dok ja ručno ne otvorim vajber.

U podešavanjima sam za bateriju stavio unrestricted, tako da ne bi trebalo sistem da ga gasi, međutim očigledno da ima neki problem. Nikad nije bio ni u aplikacijama pod background usage limits. Ima li još neko predlog šta bih mogao da proverim/pokušam?

Mobile data -> Allow backgroud usage. Trece nema. Ako ni to nece, reinstal app..

Probao sam reinstall, čak i drugi verziju, ali opet se dešava. Nekad radi ok, stižu normalno, ali se često desi ovo da stignu tek kad otvorim app, što znači da ga verovatno android nekako blokira. 90% vremena sam na wifi, pa skoro i da ne koristim mobile data.

Juče mi je i drugarica sa ip 13 pro kukala kako ima problem sa viberom i kašnjenjem poruka, možda je do njih?

Supruga ima taj problem na Huawei telefonu, identičan problem. Ne znam šta se tu dešava. Janimam samo bag kad otvoriš da posaljes sliku i ne posaljes nego hoćeš da kucas ponovo, neće back i ostane blank pola ekrana tu gde su preview za slike.

moja supruga ima taj problem sa honor 50 lite , a ja sa S22U nemam taj problem sa viberom

Ovima u samsungu baš dosadno izgleda...za manje od mesec dana 3 nadogradnje; bolje 22 seriju da peglaju pojačanim resursima!

P.s. očekujem i oktobarski sec uskoro 😁

Prilozi

• Screenshot_20221005-144942.jpg
    Screenshot_20221005-144942.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Vala, ovaj poslednji sa baterijom nije se bas proslavio. Ok mi i dalje traje, ali primecujem i ja da nije to to.

Korak napred, nazad dva. Nista novo za Samsung.

Ovaj je jedan od najlosijih update-a. Tj najlosiji posle onog koji je doneo pad hz-a..

Oktobarski A1

Prilozi

• Screenshot_20221007-091328_Software update.jpg
    Screenshot_20221007-091328_Software update.jpg
    94.9 KB · Pregleda: 41
Samsung je i proslog oktobra zeznuo bateriju za S21 :LOL:

Drustvo, da li je neko narucivao ove latercase "carbon", izgledaju jako dobro ali si sa postarinom oko 50e? (S21U).

Pozdrav drustvo ima li neko za s21 ultra led cover na preklop da mu je visak?

Da li je nekome ostalo možda višak Whitestone Dome za S21 Ultra i voljan je da proda?

Meni opusteno nije automatski povukao update iako sam ukljucio. Evo sad proverio i imam i ja, 225MB. Nije veliki, ali dovoljan da zezne kameru i bateriju :D

Da li vi iz ove teme radite clear cache nakon update? Mislim na ono iz recovery mode? Jednom sam negde procitao da to valja odraditi posle svakog update-a

Nazad
Vrh Dno