Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nije baš neka pomoć, al jednom kad izgubiš dan života na to, posle si miran ;)

Prelistao sam temu po ključnoj reči staklo, ali ne nađoh da je neko stavio kaljeno staklo kao zaštitu, a da mu dobro radi otisak prsta? Skidosmo oštećenu foliju, nalepili staklo i kuku lele... :(

^ jedino white stone da uzmes i neces imati problema sa otiskom prsta, sva ostala UV stakla nece raditi 99%. Jedino folija tipa mobile outtfiters ali sa dodatnim rizikom da ode ekran u slucaju pada.

Ja sam stavio najobicniju foliju sto ima da se stavi. Odlicno neprimetna zastita od grebanja... E sad yb*a ako ispadne telefon i ako se slomi neka smo zdravo samo.

Sto bi rekao jedan drugar koji ne nosi nikakve vrste zastite telefona: Ja da cuvam telefon sledecem vlasniku !? Ne pada mi na pamet... Kada odlucim da ga prodam bice razlika 50tak e tako da nikakvo cuvanje od ogrebotina me ne zanima

Ma ni ja to ne stavljam nista. Jednostavno nije premium utisak koriscenja kad ga obuces sa svih strana. Ispadne kao svaki drugi telefon. Sta mu Bog da. Da radim neki fizicki posao ne bih ni kupovao ovakav uredjaj..

Ja sam stavio najobicniju foliju sto ima da se stavi. Odlicno neprimetna zastita od grebanja... E sad yb*a ako ispadne telefon i ako se slomi neka smo zdravo samo.

Sto bi rekao jedan drugar koji ne nosi nikakve vrste zastite telefona: Ja da cuvam telefon sledecem vlasniku !? Ne pada mi na pamet... Kada odlucim da ga prodam bice razlika 50tak e tako da nikakvo cuvanje od ogrebotina me ne zanima
Razumljivo je da telefon ne treba cuvati za drugog kupca, ali da ces dobiti razilku od 50 eura tesko. Kad vidim izgreban telefon sa svih strana i sam ekran odmah preskacem. Isto je kao i kod automobila, vidis automobil ko je neko vodio racuna o njemu i drugi koji je prosao kroz ratnu zonu, koji bi uzeo?

Veruj da se ipak nadje neko ko uzme. Poslednji telefon koji sam imao je bio p30 pro i uzeo sam ga sa ogrebotinom na displeju... I danas me ta ogrebotina progoni jer da nije bilo nje ja bih i dalje nosio p30 pro u dzepu

Da li može prekog Samsung Notes da se napravi pdf dokument kao na iOSu ili mora neka aplikacija da se skida? Ja trenutno ne mogu da nađem tu opciju

Veruj da se ipak nadje neko ko uzme. Poslednji telefon koji sam imao je bio p30 pro i uzeo sam ga sa ogrebotinom na displeju... I danas me ta ogrebotina progoni jer da nije bilo nje ja bih i dalje nosio p30 pro u dzepu
Upravo sto si rekao, da nema ogrebotinu ti bi ga i dalje nosio. Sto ti govori da te je to nerviralo. Ne kažem da treba držati telefon pod staklenim zvonom ali da bi ga prodao kao polovnog za više para jedna maska i staklo dosta pomognu a koštaju 1500din

Ja kontam da ću da se zaustavim na aprilskom. Skroz sam zadovoljan i radom telefona i autonomijom.

Aprilski kida realno... Svaki naredni se mislim da li instalirati nakon haosa sa seckanjem od decembra...

Jel pistoji neka fora da istestiram proximity senzor? Sve mi se cesce desava da mi ostane ugasen ekran kad zavrsim razgovor..

^ probaj na dialer #0# i pozovi, tu imaš dosta provera ekrana, zvučnika, senzora… ne znam na pamet da li ima i taj senzor posto imam Iphone trenutno.

Poslednja izmena:
Samsung Members pa Get help pa Diagnostic
Kod mene ne postoji (prednja kamera glumi taj senzor)

Prilozi

• Screenshot_20220505-200643_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20220505-200643_Samsung Members.jpg
    35.7 KB · Pregleda: 22
Naleteo 2 meseca star s21u sa povoljnom cenom. Prvi put cujem za ovako nesto, molim pomoc.
Tip je bukvalno svaka dva dana hard resetovao telefon. Bukvalno.
Inace je bukvalno bez traga.
Kako ovo utice na samu masinu? Taj hard reset na dva dana.

Ili tip nije normalan, ili je telefon u nekom problemu (usled tipa naravno).

Ako ima garanciju ne brini, ali dobro pretresi da se ne gasi mozda sam. Pusti neki bench na licu mesta.

Pozdrav svima.

Nisam imao Samsung od prvog Galaxy S, a vidim da se na testovima ističe da se njihovi displeji dobro vide na jakom suncu, pa me zanima da li je zaista tako, posebno ako je neko ovde imao Huawei Mate 10 Pro koji imam, pa da mi uporedi, jer me zanima da li se isplati upgrade na S21+. Imam dron pa kad poletim na jačem suncu redovno trčim u neki hlad da bih bolje vidio na ekranu, pa me zanima da li je to značajnije bolje na S21+.

Inače ovaj Mate 10 Pro i danas radi odlično za sve za šta ga koristim, osim što je baterija slabija nakon skoro 4 godine. Vjerujem da je S21+ bolji u svemu, samo ne znam da li je "660 € bolji".

Samsung je lider u tom segmentu, tako da nemaš brige sa vidljivošću na suncu.

Naleteo 2 meseca star s21u sa povoljnom cenom. Prvi put cujem za ovako nesto, molim pomoc.
Tip je bukvalno svaka dva dana hard resetovao telefon. Bukvalno.
Inace je bukvalno bez traga.
Kako ovo utice na samu masinu? Taj hard reset na dva dana.
Šta kaže kad ga pitaš zašto to radi?

Nazad
Vrh Dno