Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Jasno... Pitao sam coveka kome je odbijena zamena... Ima li papir gde pise da je odbijena jer kvar ne remeti rad aparata ili sta vec...
Nemam napismeno nista, to mi je rekao hrvat iz Samsung podrske preko telefona. Cekam da vidim sta ce ovi iz Yettela da urade. Ako i tu ne bude nista e onda cu im postavljati ozbiljnija pitanja.

E sada april mesec je 2021. godine skor kraj istog ja koristim novi Note20 Ultra (različiti IMEI brojevi naspram prethodnog pošto sam iskreno bio u strahu da mi neće uvaliti slučajno moj tipa sa servisa ili nešto slično pošto oni od same kupovine i izlaska note20 Ultra modela u novembru 2020 kroz moju kupovi istog i servis daljini stalno nemaju telefon na stanju ili imaju jako jako male količine) sve je super i bojno i dalje ja tu vidim po malo green tint problem na 120hz modu ali nije toliko strasno i nemam vise snage da se bakcem sa servisom da im pišem ponovo, pa sa MTSom itd ali avaj neće me te se ja budim jednog jutra palim ekran telefona krećem da gledam obaveštenja ni ne stignem da ih sve pogledam ekran se isključi i postane crn totalno ja cackam uređaj i skontao da je uređaj poprilično upaljen zvoni kada neko zove čuje se zvuk izvlačenja olovke itd ali ekran crn te krećem ispočetka u borbu za zamenu uređaja opet sve isto napravim kao i prošli put i opet prihvate oni meni zamenu uređaja ali sada već je april mesec izašao S21 ultra i oni naravno da nemaju više note20 Ultra ni u pomisli a ne nekom magacinu e sada stvar je u tome da sam ja Note20 Ultra pokupio kada je bio neki ekstra popust u MTSu gde je rata za uređaj bila 3800 a u momentu kada se meni dešava druga reklamacika S21 ultra je 5500 (tako nešto možda malo gore ili dole, ali to nije ni bitno) mesečno i generalno meni se to nimalo ne isplati iskreno rečeno i ja sada tu već gledam sta ovi imaju u cenama od 3800 do 4500 i onog momenta kada odlazim u MTS saznajem da se zamena za uređaj u cenovnom rangu ne odnosi na mesečnu ratu nego na maloprodajnu cenu uređaj i te ti ja tu uzimam S21 ultra (sa koga kucam trenutno) koji se idalje na računu vodi kao Note20 Ultra i idlaje ga plaćam 3800 te se to tako završilo ja zadovoljan na kraju posle blago rečeno agonije sa MTSom, promobijem i svim ostalim.
"Recenica" od 358 reci!!!
:eek:
:eek::eek:

Odjava sa s21 teme a tamo na s22 sam banovan iz ko zna kog razloga te necu moci pisati utiske na zalost,ako nekoga nesto zanima moze pm za dan dva

Ios,nema 3,5 allikacije na koje sam bas navikao i nema za ios na zalost. Uzeo od drugara ipX i nisam uspeo da nadjem to sto mi treba i naletim na na s22 u sd i wto

Pisano je verovatno vec ali nisam ispratio. Da li bi neko bio ljubazan ko je to radio naravno, da mi napise kako bih mogao da se prebacim na druge regione u Netflixu i You Tube aplikacijama? Vec imam naloge i ne bih placao toliko ako ne moram. Hvala unapred

Pisano je verovatno vec ali nisam ispratio. Da li bi neko bio ljubazan ko je to radio naravno, da mi napise kako bih mogao da se prebacim na druge regione u Netflixu i You Tube aplikacijama? Vec imam naloge i ne bih placao toliko ako ne moram. Hvala unapred
Za Youtube se samo nakacis na Vpn za Argentinu i 180din mesecno ti je porodicni paket. Za Netflix ne moze tako, ne znam iz kog razloga, nije mi dozvoljavalo da samo promenim konkretno na Turski region preko vpna jer je tamo najjeftiniji Netflix, nisam dobijao tu jeftiniju pretplatu, pa se nisam bavio dalje time jer nisam imao vremena...ako neko zna caku, pisite iako nema veze sa nasom temom ovde😅

Pozdrav ekipo. Napokon se častih sa s21u. Kod nas u CG i dalje drži jaku cijenu. 12/256 970e.
Koji punjač i masku preporučujete da uzmem? I još jedna stvar, vidim da je zadnji update prvog novembra. Nudi mi sad naravno opciju za One UI 4.1 pa razmišljam da li uopšte da radim update?

Nek je sretno. Bas drzi jaku cenu.
Punjac samsung original 25w.
Ja imam ovu otkad sam uzeo tel, mnogo dobra. Od stakla ako te zanima jedino whitestone.
Prvi novembar pfff najbolji do sad, baterija kida na njemu :)
Da, mozes da abdejtujes, sve su popravili sa one ui 4.1.

Druze, novembarski update je s21u u punom sjaju. Dobar je i ovaj martovski valjda, sredili su neke smesne probleme..

Primetio sam jedan problem na one ui 4.1, hoce nekad zvuk da zeza, tj kad stigne poruka ide samo vibracija, kad se promeni u panelu ( iskljuci pa ukljuci) onda radi normalno.

Od kad sam dobio dete, telefon nije nikada progovorio, uvek je na mute ili vibraciju, zaboravio sam kako izgleda zvuk notifikacija 😂

Imam iPhone 12 PM, stvarno sam zadovoljan, posebno baterijom. Bas jutros samo tamo u temi okacio ss kako sam juce imao oko 4:30h SOT-a od 6h do 23h, više LTE nego wifi i ostalo mi 60%. Kamera je takodje, svi znao da je iPhone jak na tom polju. Ali me nesto vuce ovaj S21u.
U bosni je tesko doci do SD, tako da bih vjerovatno sa exy procesorom. Imao sam S21 mali, nekad prije godinu sa SD ali nisam nesto odusevljen bio. Zasto , ne mogu se sjetit.
Zanimala me P50 serija ali i tako je sa ovim 888, a koristio sam na Mi 11 tako sam i odustao.
Pratim temu, znam za boljke neke koje ima ali me interesuje da li je neko presao sa ovog ajfona da koristi s21u i da mi moze reci da li to dobar potez ili ne.
Zelio bih 120Hz, brze punjenje... iPhone ima top kameru ali ja koji se volim igrat sa tim u lightroom itd, zanimljivi mi je bio Mi11, tako da kontam da bih mogao i S21u.
I jos jedno pitanje, znam da je vise bolje :D ali da li je toliko bolje 16GB rama ili 12GB radi posao sasvim dovoljno?

Primetio sam jedan problem na one ui 4.1, hoce nekad zvuk da zeza, tj kad stigne poruka ide samo vibracija, kad se promeni u panelu ( iskljuci pa ukljuci) onda radi normalno.
Ovo se meni desava odavno, odnosno posto je vibracija iskljucena nema nikalav signal osim sto se ekran ukljuci. Meni je pomagao restart jedino, mada se neko vreme ovo nw desava...

@eborko Mozes da predjes, posto je trenutno s21u veoma utegnut uredjaj, sve radi bez greske, iako je u pocetku bilo katastrofa. Dobar je Exy 2100, ne brini se, osim ako volis da vise igras igrice. 12gb je puno, a kamoli 16gb.
@mrmilos S vremena na vreme se desava trenutno, znam da sam imao ovaj da kazem problem na s8+ i resili su ga sa nekim abdejtom, a evo posle ovog abdejta i ovde se desava.
E da, koga zanima, expert raw daje mnogo bolje slike od fabricke kamere, preporuka za nju.

@eborko Mozes da predjes, posto je trenutno s21u veoma utegnut uredjaj, sve radi bez greske, iako je u pocetku bilo katastrofa. Dobar je Exy 2100, ne brini se, osim ako volis da vise igras igrice. 12gb je puno, a kamoli 16gb.
@mrmilos S vremena na vreme se desava trenutno, znam da sam imao ovaj da kazem problem na s8+ i resili su ga sa nekim abdejtom, a evo posle ovog abdejta i ovde se desava.
E da, koga zanima, expert raw daje mnogo bolje slike od fabricke kamere, preporuka za nju.
Sad sam probao apk i ne mogu da verujem da moze ovako lepe slike da daje. Samo ne znam da prebacim na prednju.

Expert RAW je samo za S22 seriju i S21 Ultra, Z Fold 3, a tek kasnije S20U, N20U i Z Fold 2.
Minimum 8GB RAMa i SD865.

Probao na S20 FE 5G 6GB i ne moze da pokrene aplikaciju iako sam sve dozvolio...

Skinuo sam ga sa apkmirror i neće da radi. U Galaxy store ga nema...barem kod mene.

Jel znate zapravo za sta je najvise expert raw? :D @juventus89 nemas za prednju. @marinko98 samsung store, kad je izasao 4.1 pojavila se.
Moram da ispravim sebe. Na prvu loptu sam bio odusevljen aplikacijom, ali opet kad sam malo bolje pogledao, pravi nekako neprirodne slike, ali lepe za oko ako me razumes. Uporedjivao sam sinoc sat vremena sa fabrickom, kao da pravi svetlije od fabricke i nekako su zivopisnije, ne znam kako da objasnim. Braon boja laminata u sobi nikako nije kakva treba da bude, dok kod fabricke bude kao da gledam okom.
Takodje, deluje mi da je ova aplikacija samo opsirniji deo Pro dela u fabrickoj i mislim da mi fotke manje zauzimaju.

Vrh Dno