I meni je Samsung rekao da je to normalno, nekoliko piksela grupisanih trepere da je normalno i pojavilo se odjednom...sramota stvarno.Ne, rekli su da ekranu nista ne fali i da nema defekta.
Kod ovakvih situacija bih probao da pišem mail Samsungu globalno ili u Hrvatskoj, oni su dosta ozbiljniji. Naravno mail treba da izgleda kulturno i konkretno sa snimcima ili fotografijama kao dokazima.Ne, rekli su da ekranu nista ne fali i da nema defekta.
Nisam aktivan na forumu, ali ću da se umešam u temu pošto sam u periodu od 12.2020 do 03.2021 imao malo je reći avanturu sa samsungom i tada Note20 Ultra uređajem i to sa dva komada. Pa da krenem polako. Uređaj uzet u MTSu 11.2020 i ja primetim green tint problem pri aktiviranju 120Hz, pomislim ma nije ništa (bilo mi je mrsko da se cimam) dok nije počelo da me izluđuje te ja pametan rešim da ulozim reklamaciju i tražim direktnu zamenu uređaja uz naglašavanje je da neću nikakve popravke.I meni je Samsung rekao da je to normalno, nekoliko piksela grupisanih trepere da je normalno i pojavilo se odjednom...sramota stvarno.
Prvo izvinite svi ako je poruka haotična, a je.Koliko sam uspeo da rastumačim, svi su ti izašli u susret i niko ti nije pravio problem, čak si na kraju i profitirao.
Prva slika je slika potvrde o odobrenju zamene uređaja (ovo je za prvu zamenu) i sa njom se dalje ide kod operatera.Da li se u toj situaciji dobije napismeno, otkriven taj i taj problem, on ne utice na funjcionalnost aparata? Ako je tako sa tim potpisanim i pecatiranim papirom pisati dalje. Ako je to samo usmeno receno onda je tu nesto sumnjivo. Ja uvek insistiram da mi se da sve napismeno i da se neko potpise... Vrlo cesto se menja prica kad im trazim to....
Pazi ovako generalno je dobro to što sam dobio zamenu uređaja oba puta i ajde što je prvi primerak bio faličan, ali već i drugi, e to ne mogu da shvatim. Posle svega što mi se dogodilo počeo sam u momentu čak da sumnjam da nama ovde na ovim prostorima (Balkanu) uvaljuju, prodaju možda i loše primerke (lošeg kvaliteta) ili to ili da MTS takve primerke kupuje od dobavljača, distributera. Dalje hvala MTSu na samom kraju ali ne mogu da razumem da mi u januaru mesecu kažeš a pa ja ne znam da li mi imao uopšte taj model i onda mi daju nešto što su iskopali otprilike od nekog pokojnika i sve bi to bilo i uredu da ja ne vidim na sajtu da im Note20 Ultra za biznis korisnike tamo visi meces dana, a meni kažeš a pa ne znam da li imamo. To što nisam biznis korisnik nije moj problem ti imaš uređaj u magacinu povuciga iz istog. Što se tiče cele priče jedino je ProMobi bio korektan i to je to. Do svega toga i nije trebalo da dođe, a ako je već došlo do toga nije smelo da se ponovi.Pa dobro dobio di zamenu oba puta,u cemu je problem i na kraju si otplacivao tel po mnogo nizoj ceni,sve bilo korektno i od promobija i od mtsa mozda jedino sto te nisu zvali prvi put. U svakom slucaju coveku nece da prihvate to kao reklamaciju i tu je problem,ima green tint i kaxu da je tel u funkciji. Ti si super prosao tj tako kako bi i trebalo da prodje svako ko ima problem a aparat mu je u garanciji
Jasno... Pitao sam coveka kome je odbijena zamena... Ima li papir gde pise da je odbijena jer kvar ne remeti rad aparata ili sta vec...Prva slika je slika potvrde o odobrenju zamene uređaja (ovo je za prvu zamenu) i sa njom se dalje ide kod operatera.
Druga i treća slika su dokument koji sam im priložio pri drugoj poseti i zameni, a četvrta i peta slika su objašnjenje kvarova iz prve zamene uređaja u decembru 2020. godine. Mislim ja to kada sam pisao pisao sam kao sam znao i umeo pošto iskustva nisam imao, a nisam ni znao sve stručne termine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari