Koliko god nestvarno zvučalo, otprilike copy/paste tj isto...fold sam koristio u 90 i više % otvoren tj veliki ekran. E sad, pobrisao sam se sa soc mreža u međuvremenu i sl, ali generalno subjektivni osećaj je da su tu negde za ovo što radim (multimedia, surf, muzika).Kakva ti je baterija u odnosu na fold3 @Proday?
To su ti Recommended apps. Ako neces da ti se prikazuju u task manageru one tri tacke gore desno, settings, iskljuci recommended apps.Instalirao sam NiceLock i Home Up, da bih dobio vertikal skrol aplikacija i slova sa strane, ali sada imam problem da mi konstantno prepakuje onih 5 ikonica na dnu, koje se vide na svakom ekranu.
Recimo da ih presloži jednom dnevno I uvek prema intenzitetu korišćenja u prethodnim satima ili danu.
Kako to da rešim?
Nisam siguran gde se pojavljuju recommended apps, ali mene muče ovih 5 što sam ja sam stavio u liniju u dnu ekrana.To su ti Recommended apps. Ako neces da ti se prikazuju u task manageru one tri tacke gore desno, settings, iskljuci recommended apps.
hm, obraticu paznju sledeci put. A jel imas i neki sat nakacen ili su to samo slusalice/auto ?Kod mene S21FE ide na uređaj sa kog sam se javio. Telefon, BT slušalice, kola.
Osim ako dok razgovaram na slušalicu/telefon, sednem u auto, onda mi se prebaci na njegov BT.
Da da exy ... Ali ovo je bas bzv ... Imao sam i iphone 11 pro max on zver za ovo ..Imaš exy? Moj s21+ SD koji sam dao supruzi ide od 7 i po do 9č sot-a. Jedna od najboljih baterija koje sam imao.
Čudno s obzirom da s21 serija ima sasvim solidnu bateriju u odnosu na 22. Pa moj flip 3 izvlači 4-5 sati sot-a. Nešto tu ne šljaka kako treba.Da da exy ... Ali ovo je bas bzv ... Imao sam i iphone 11 pro max on zver za ovo ..
Slicnog misljjena ili ultra... bas lose iskreno kako je tek na s22 ako je ovo dobroNavikni se na zalost mada na ultri nije lose uopste,ja se razmisljam da uzmem realme gt2 pro
Razmišljam se da probam factory reset pa opet sve ispocetkaČudno s obzirom da s21 serija ima sasvim solidnu bateriju u odnosu na 22. Pa moj flip 3 izvlači 4-5 sati sot-a. Nešto tu ne šljaka kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari