Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

^ sve poštujem kome više odgovara android, ali ako smatraš revolucijom fold i flip super😀. Na foldu ona skrivena kamera toliko bodu oči pikseli da bi je i slep čovek video.

Stigao mi odgovor iz ProMobia danas tj pre nekih 2 sata. Iznenadjen sam brzinom, ali s obzirom kakav je odgovor shvatam sta je u pitanju. Odjeb*ali me opusteno. Uocen kvar ne utice na rad uredjaja, takav neki odgovor. Znaci mozes da imas 100 mrtvih ili zaglavljenih piskela i da to ne utice na rad uredjaja...
Sramota! Sutra zovem Smsung podrsku i picim u Yettel neki. Btw upisan je nov softver i idalje postoji problem. Zna se sta nabolje pali u Srbiji - Inspekcija tj prava potrosaca. Koliko su oni bezobrazni e jos malo vise mi treba da budemo izgleda.

Pa trebalo bi da ti promene displej mada koliko se ja secam i tu ima neka caka do 5 mrtvih piksela koliko se secam

Menjanje ekrana je krajnja opcija jer stavite se u moju situaciju, ni 3 meseca star telefon i da ga sad otvaraju i menjaju ekran. Imamo pravo da u prvih 6 meseci trazimo zamenu ili povrat novca.

Slazem se naravno,nisam ispratio ali proveri ima tu neka zackoljica sa mrtvim pikselima,neko je cec pisao davno

Slazem se naravno,nisam ispratio ali proveri ima tu neka zackoljica sa mrtvim pikselima,neko je cec pisao davno
Ne mogu da kazem da l su mrtvi pikseli ili je neki problem sa plocom i ekranom ali se desava da zablinka samo kada je zakljucan/ugasen ekran i onda pred otkljucavanje. Pre nego sto se pojavi ikona za senzor prsta, pre nego sto se pojavi animacija za punjenje, kada se restartuje telefon pa pre nego sto se pojavi Samsung Galaxy i powered by andoid logo i takodje prilikom poziva, kada se iskljuci ekran zbog proximity senzora i kada prekidam poziv i odaljim ga od lica pre paljenja ekrana opet onda takodje zablinka. Na kraju krajeva ja sam zeleo da je do softvera nesto ali ispada da nije i po preporuci sam ga direktno odneo u ProMobi.

Nema sta sedni im na grbavu mada je pro mobi jako korektan , moguce da im je samsung rekao da to ne priznaju kao kvar. Probaj sa inspekcijom u svakom slucaju

Nazalost PM se vise nista ne pita. Sve mora prvo u Samsung na amenovanje. Drzimo fige da uspes.

Ja sam se zalio pre skoro godinu dana za N20U kada sam imao problem sa ekranom, smanjivao im osvetljenje, pokazivao, kazu oni vidimo, verujemo, ali Samsung ovo ne smatra defektom. Odbio me je Samsung, ne PM. Cak je i sef dosao da mi lepo objasni sve. Jednostavno, nece vise Samsung tek tako da menja panele i neke druge stvari, ali kako je star uredjaj 3 meseca kod kolege, ima pravo na novi da trazi. Meni je Flip3 tako odlepio jednu stranu folije, trazio sam novi, odobren mi je od strane Samsunga.

Meni je na novom Note 10 plus poslije 10 dana crkla vibracija, trazio sam novi telefon i dobio ga.

Stigao 4.1
A1

Prilozi

• Screenshot_20220323-072319_Software update.jpg
    Screenshot_20220323-072319_Software update.jpg
    80.3 KB · Pregleda: 18
Čini mi se da je telenor i za prelazak na A12 bio najsporiji, evo i ja čekam još uvek...

Neverovatno koliko losije rade animacije kada je ukljucen svajp,nebo i zemlja kad je ukljucen svajp i standardni tasteri

Sta je problem tacno? Od s8+ koristim svajp, mnogo bolje nego standardni tasteri.
Edit: na telenor jos uvek nista.
Koliko je bio tezak update, preko 1gb ?

Jesti i ja isto koristim svajp jos odavno ali sad prebacim na standardne tastere slucajno i necmverovatno koliko su animacije fluidnijekad se svajpuje zna da se malo kao zakoci ne stalno ali u chromu se primecuje kao da rade na 60hz dok se sa standardnim tasterima to ne desava uopste

U pravu si #dule2303, nisam ni pokušao da prebacim na tastere a sad vidim da su tako animacije zaista mnogo lepše

Oduvek je tako. Nikad nisu animacije kod svajpa uradili da budu fluidne kako treba.

Ja odavno ne koristim standardne tastere i sas slucajno ukljucio i ostao u cudu koliko fluidnije radi bez svajpa

Pisao sam i Samsung podršci i pričao preko telefona sa njima. Sad moj zahtev prosleđuju Samsungu opet, videćemo za par dana šta će reći.

Danas ceo dan nijedan sec animacija... Valjda ga je 4.1 ispeglao...

Kakva je logika da kada sam uradio full wipe, pojavilo mi se dosta nekih novih opcija u settings-u? 1.feb update..

Nazad
Vrh Dno