juventus89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2012
- Poena
- 235
Nemoj sa tom retorikom, zatvorice i ovu temuMeni je ovo prvi samsung ikada, verovatno i poslednji. Ovo su bagovi koji direktno uticu na svakodnevnu upotrebu telefona... Pre toga, sony, huawei iphone, nikad ovakvih bagova nije bilo.
+1 . Znaci kao da sam ja pisao post. Kod mene sve radi top, cak sam uzeo da probam taj edge lighting, cisto da vidim dal ce da bude problema, ali nista, sve radi normalno. Telefon je pun slika, klipova, igrice cepam na 4g na poslu, gps upaljen, najjaca rezolucija, 120hz osvezavanje, baterija od jutra do pred spavanje na punjac. Jedino sto cu da menjam za jacu verziju uz moju doplatu.Meni telefon radi extra, pu pu pu...sa svakim ažuriranjem je sve upeglaniji i baterija sve bolja. Ne koristim AOD niti edge lighting zato što imam SmartWatch pa mi notifikacije stižu na njemu. Sve ostalo je popaljeno, od nfc-a i bt do GPS-a i sinhronizacije 3 naloga. Podrazumeva se qhd i 120hz, animacije su 0.5x od prvog dana.
Inače, dobio sam za vikend ludu ideju da prodam moj s21u ali onog trenutka kad je lik hteo da dodje i kupi telefon (840e) ja sam odustao. Razmišljam, imam telefon koji radi fenomenalno, završava sve moje potrebe, zadovoljan sam kamerom i ekranom, ništa ne štuca, ne secka...jedino bih signal napomenuo kao slabiju kariku iako istini za volju nikad nisam bio nedostupan. Imam preko 13000 fotografija i 500+ video snimaka, preko 200 aplikacija i jedva 20gb slobodnog prostora, međutim telefon radi kao prvog dana, možda čak i bolje, zato pogledajte da li imate neke fontove ili temu ili neku aplikaciju koja je problematična, jer do telefona nije sigurno.
Zasto?Lagano lock do daljnjeg.
Ne znam sta ima ko da kritikuje i sta? Jedino neko ko voli S seriju i nece note. Koliko vidim po svemu je malo bolji od nase 21 ultre. Malo je brzi, malo su bolje kamere, malo je bolje punjenje, malo je ekran bolji. Tako da ne znam sta se kritikuje.Neko je krenuo sa pricom o tome sta ce ljudi da pomisle o forumu kada dodju i vide koliko se s22 serija kritikuje, a modeli nisu jos zvanicno stigli kupcima, pa je administrator nekom svojom analogijom zakljucio da treba da zakljuca temu.
Lepota je u oku posmatracaNe znam sta ima ko da kritikuje i sta? Jedino neko ko voli S seriju i nece note. Koliko vidim po svemu je malo bolji od nase 21 ultre. Malo je brzi, malo su bolje kamere, malo je bolje punjenje, malo je ekran bolji. Tako da ne znam sta se kritikuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari