Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ne dopustivo je da secka telefon koji je u premijum vrhu,telefoni koji su jeftiniji nemaju seckanja i bagove.Imao sam s 20+ sve flujidno (od prvog dana izlaska) na A11,a na A12 poceo da secka.Sada imam s21u secka isto na A12.Nisu trebali da pustaju A12 dok ga nisu ispeglali kako treba.
Jeste, a kada treba da se pojavi nova verzija androida (ili iOS-a svejedno), onda većina krizira: zašto ne puštaju, šta je ovo, pu pu, sramota, kao da im život zavisi od nove verzije. Ja koliko sam video, najbolje je koristiti telefon sa verzijom softvera sa kojom je lansiran. Eventualno, sačekati par meseci i ako se neka sledeća verzija pokaže dobro, instalirati. Nisam ovim mislio samo na citiranog kolegu, već uopšteno na sve nas.

Jednostavno sistem nije optimizovan kako treba.
@kiza posle pola godine su ga sredili i lagano je mogao da se iskljuci update. Poslednji koji je dobro radio je bio a11 i novembarski update.
Edit: @juventus89 svi smo na tom.

A što im radi osveženje adaptivno,uvek stoji na 120Hz.

Prilozi

• Screenshot_20220221-184653_Chrome.jpg
    Screenshot_20220221-184653_Chrome.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 42
Kod mene radi- kad je zakljucan ekran prikazuje 96, a ovako se menja 60- 120hz.

Jedno pitanje, izasla mi ponuda za s21 ultra 12/256GB za 710e, 8 meseci star, bez ostecenja, ili iphone 13 690e star mesec ipo, isto full stanje. Ne mogu se odluciti a ponuda mi traje jos 2 dana max, prelazim sa p30 pro telefona, tako da sam naklonjen androidu, mada hteo bih prvi put ios da probam. Sad jedina dilema, za relativno iste pare dobijam najjaci model i samsunga, ali ne i iz ajfona. Nekako te 2 dodatne kamere mi prave neodlucnost, nije da mi je potreban zum, ali cesto slikam portrete sa zum kamerom, i mozda bi mi smetalo da nemam to. I pritom baterija, ne znam kakva je baterija na koriscenoj ultri 8 meseci, da li je degradirala mnogo? ako neko ima s21 ultra ili ip13 voleo bih utiske oba telefona da mi podeli, pogotovo od samsunga.

Da je 13 pro pa i nekako..

Osvezavanje lose, nije adaptivno. Sve vreme stoji na 120hz. Slucajno uzmem da probam

I pritom baterija, ne znam kakva je baterija na koriscenoj ultri 8 meseci, da li je degradirala mnogo?
sigurno je degradirala 0,3% ... Prijatelju uzmi telefon i uživaj (još ako imaš i regularnu garanciju i u extra stanju ohoho ) ... ja ga za te pare nisa nigde video .

@petrasko To ti je uređaj bez garancije?

Onda uzimaj, ako imas racun i garanciju, a tu mislim na fiskalni naravno, nemas brige. Cak i da se nesto desi, ovlasceni i menjaj.

Ima li neko od vas iskustva sa s21fe?Interesuje me poredjenje sa S21(exynos)prvenstveno kada su kamere i baterija u pitanju.I da li vrijedi dati 560e za s21fe 8/128 nov sa garancijom ili ipak dodati jos malo pa uzeti s21 8/128?

Danas mi stiglo drugo februarsko azuriranje al sto sad secka i sporije otvara stranice.Nije mi jasno da dva azuriranja pustaju za februar,teraju na s22 al nedam se jos haha.

Kod mene nakon februarskon sve radi kao i pre, nisam imao problema sa animacijama

Da li moze neko da proveri da li mu je stereo zvuk za zvuk obavestenja i poruke? Hvala

Noup, samo donji zvučnik radi tada.

Izvinjavam se na duplom postu. Zvuk notifikacije ili poruke radi svuda stereo kad probam, tipa na Zedge, a u sistemu kad probam nije stereo.

Ima li neko od vas iskustva sa s21fe?Interesuje me poredjenje sa S21(exynos)prvenstveno kada su kamere i baterija u pitanju.I da li vrijedi dati 560e za s21fe 8/128 nov sa garancijom ili ipak dodati jos malo pa uzeti s21 8/128?
Kao neko ko je imao S21 exy, između ta dva telefona, ja bi odabrao S21Fe. Ako te zanimaju razlike u kamerama, pogledaj video na kanalu danny winget. A baterija na FE sifurno nije lošija u odnosu na S21.

Koliko znam nema. Sluška nam je drugi kanal za stereo ali očigledno samo jedan na donjem delu radi kada su notifikacije u pitanju.

Koliko znam nema. Sluška nam je drugi kanal za stereo ali očigledno samo jedan na donjem delu radi kada su notifikacije u pitanju.
Okej, mogu da prebolim to. Mada mogli su za ovu cenu i to da ubace. Al dobro sad bar imam stereo za pozive, do sada nisam ni to imao a imao sam na papiru stereo zvuk na Realme GT.

Gde ima S21 u verziji sa 8GB RAM i validnom garancijom? 🙂
Ako se ne varam, u zvanicnim radnjama je dostupna samo verzija sa 6GB RAM.

Ne, imaš i 8GB :). Google S21 8GB, izbaciće ti prvi link.

Greska u kucanju, izvinjavam se. Mislio sam na S21 FE. 🙂
Upravo pogledah na zvanicnom sajtu, postoji opcija i za 256GB verziju, ali je trenutno dostupna samo 6/128GB. Pitah live podrsku vezano za ostale verzije, kazu za sada samo 6/128GB. Nemaju informaciju kada ce, i da li ce uopste, stizati i ostale. Iako, ponavljam, na sajtu postoji izbor izmedju 128GB i 256GB verzije.

Nazad
Vrh Dno