Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Vip ima najslabiji signal. Telenor dominira, Mts odmah ispod.

Dok sam bio u mts-u, imao sam pun signal kod kuce, od kako sam presao u A1, samo 2 crtice, a ponekad i jedna. Ali nisal primetio da mi se to odrazava na bateriju nocu. Ode mi 3 posto, sto je prihvatljivo.

Telenor bas i ne dominira kod mene na Vidikovcu/Rakovici. Uzasan signal, bukvalno moram da menjam na 2G dok sam u stanu na telefonu da bih imao signal.

Ja uvek zakucam na 3G, nekako mi je zlatna sredina. I na S21U mi je od kako sam ga uzeo 3G. Nego, super fast charging opcija sa original brzim putnim Samsung-ovim punjačem je win kombinacija. Malo pre sam baš upalio da vidim, i za nekih sat vremena napunio telefon. Inače ne volim te fast charging opcije i ako Samsung kaže da ne štete, ali sam hteo da vidim i probam.

U brojnim nedodjijama, ovi sa telenorom su uvek imali signal, zbog toga sam to i napisao, jer mi se cini da imaju najbolju pokrivenost po Srbiji.

Pozdrav, mozda je malo off, ali ne mogu da nadjem temu za ultru. Zanima me samo koliko je komplikovano otkljucavanje mreze ako kupim Snapdragon verziju? Hvala

Ne otključavaš ništa koliko ja znam. Ubaciš i radi telefon ako je na pravom band-u.

Onda nema band 20 ako ne gresim. Moras njih da juris jer ja na Fold3 koji ima Snap888 nista nisam radio vezano za unlock.

Nego, super fast charging opcija sa original brzim putnim Samsung-ovim punjačem je win kombinacija. Malo pre sam baš upalio da vidim, i za nekih sat vremena napunio telefon. Inače ne volim te fast charging opcije i ako Samsung kaže da ne štete, ali sam hteo da vidim i probam.
Da li taj originalni puni brze od recimo ankera power port 3 nano, koji puni na 20w, mislim koliko je realno brze punjenje? Inace uvek punim preko samsungovog sporog punjaca nocu osim kad mi zafali baterije u toku dana sto je retko .

Da nije sivi S21U sa Zlatibora? Moze da se otkljuca ako je sa mreze, oko 100e u BG u.

E ako je sa mreze mora da se dekodira, ali ko radi, iskreno ne znam. Ganjaj neki sa garancijom sa Exynos-om.

@mrmilos Na njemu je 45W koliko vidim.

Taj momak na kraju nije hteo da mi proda tel jer se istripovao nesto, ja hteo i da mu uplatim na racun i da posaljem druga sa Zlatibora da mu da kes, nista nije hteo, mozda se istripovao jer sam mu rekao da je tel na black listi (vrvt kraden) pa da ga nesto ne cimam. Nznm jel smem da pisem ovde ili u dm, servis u BG u otkljucava za 2 dana (oko 100e)

Nije lose, sta znam.. Lokacija, Bt, sat.. Bio je i na 4g dosta.

Prilozi

• Screenshot_20220220-191413_Device care.jpg
    Screenshot_20220220-191413_Device care.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 46
Taj momak na kraju nije hteo da mi proda tel jer se istripovao nesto, ja hteo i da mu uplatim na racun i da posaljem druga sa Zlatibora da mu da kes, nista nije hteo, mozda se istripovao jer sam mu rekao da je tel na black listi (vrvt kraden) pa da ga nesto ne cimam. Nznm jel smem da pisem ovde ili u dm, servis u BG u otkljucava za 2 dana (oko 100e)
Brate, pisacu ti u inbox. Kupio sam danas od drugog coveka jer sam imao slicno iskustvo sa ovim sto si i ti.

Aaa kupio si vec :D u zdravlje da te sluzi brattt

Screenshot_20220221-115034_Software update.jpg
Stigao februarski update

Izgleda da secka zbog ram memorije, a ne zbog azuriranja. Ja sam koristio kao vidzet onu metlicu, ali ona ocigledno ne cisti nista, pa tek kad sam otisao u kontrolu uredjaja i rucno obrisao, telefon mi je postao maksimalno fluidan kao na pocetku.

Secka zbog ram memorije, sta malo mu 12gb hahahahaha
@Lacić napisi za nekoliko dana samo da li ima razlike u bateriji i da li su sredjene animacije, posto ce da kasni za telenor kao po obicaju.

Meni secka na primer, objasnicu bukvalno. Stavim na punjac, sve ok, kliknem power da ugasim ekran, upalim ekran i pocinje da secka. To sve dok je punjac ukljucen.

Skontah i ja na foldu 3 da mi se desi po nekad da prebaci na 60hz i ne prelazi cifru iako je namešteno adaptive...sjajno

Meni se seckanje bukvalno 6 meseci nije nijednom desilo, do januarskog apdejta. Sve sam probao pa i brisanje rama, wipe cache. Sve osim factory reseta. Bukvalno nema pravila kada k zasto se desava.
Ovo mi je prvi samsung u zivotu i nebulozne bagove koje sam do sad imao na njemu su strasni. Jos kao flagship...

Ne dopustivo je da secka telefon koji je u premijum vrhu,telefoni koji su jeftiniji nemaju seckanja i bagove.Imao sam s 20+ sve flujidno (od prvog dana izlaska) na A11,a na A12 poceo da secka.Sada imam s21u secka isto na A12.Nisu trebali da pustaju A12 dok ga nisu ispeglali kako treba.

Nazad
Vrh Dno