2 dana 8 sati sota je nemoguce na bilo kom buildu. Meni uvek dan oko 6 sati prosek.Ako vam je baterija dobra u decembru ne šaltajte ga na januar,vidno lošije stanje sa istom,opet punjac vukljam za sobom a gurao sam skoro 2 dana na 8 sati sota.
Ja sam pre neki dan skinuo .apk sa XDA. Iskreno nisam neki pro i kad uslikam sa tom kamerom i ovom standardnom fotografije budu manje više iste s tim što u Lightroomu ili čak Snapseedu može više da se budži jer je RAW.Nije nemoguce, meni je 8h sasvim normalno, cak i kad koristim vise podatke.
Zanima me da li neko koristi Expert RAW?
Meni jedino gde zasecka ponekad je kad prebacujem sa homescreena na Google Discover ali opet mislim da je to do Discovera dok učita vesti, slike, odradi refresh, i da, u Redditu ali opet mislim da je to do Reddita jer je loša app, loše optimizovana. Seckala mi je i na OnePlus 8 Pro. Trenutno sam na Decembarskom patchu.Do sada sam se cudio prici o "seckanju skrola", nisam ni znao sta je to. E sad nakon januarske "popravke" na zalost imam prilike da vidim tu katastrofu...
Restartuj telefon nakon azuriranja.Do sada sam se cudio prici o "seckanju skrola", nisam ni znao sta je to. E sad nakon januarske "popravke" na zalost imam prilike da vidim tu katastrofu...
Takođe.Stiglo i na telenor. Upravo sam ga instalirao.
Ja pratim cene ultre i ne nađoh ni jednu polovnu za 650-700€ i ni jednu novu za 780€. Gde si video te oglase?
I sta kazete za ovaj januarski patch, jel baterija i dalje ok? Nije krenulo sakacenje pred S22? Jutros stigao na Telenor, zveknuo sam ga bez mnogo razmisljanja pa rekoh da vidim da li sam se presao![]()
... evo moram opet da potvrdim za cene na oglasima da polako padaju , a oglasi stoje danima - što je znak slabe prodaje polovnjaka .Ja pratim cene ultre i ne nađoh ni jednu polovnu za 650-700€ i ni jednu novu za 780€. Gde si video te oglase?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari