Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Taman da testirate kakav je, pa kada mi stigne da vidim, push or not :).

Cudno pustaju OTA-u...tu je Apple zadao domace zadatke svima.

Nije nemoguce, meni je 8h sasvim normalno, cak i kad koristim vise podatke.
Zanima me da li neko koristi Expert RAW?

Do sada sam se cudio prici o "seckanju skrola", nisam ni znao sta je to. E sad nakon januarske "popravke" na zalost imam prilike da vidim tu katastrofu...

Nije nemoguce, meni je 8h sasvim normalno, cak i kad koristim vise podatke.
Zanima me da li neko koristi Expert RAW?
Ja sam pre neki dan skinuo .apk sa XDA. Iskreno nisam neki pro i kad uslikam sa tom kamerom i ovom standardnom fotografije budu manje više iste s tim što u Lightroomu ili čak Snapseedu može više da se budži jer je RAW.
Do sada sam se cudio prici o "seckanju skrola", nisam ni znao sta je to. E sad nakon januarske "popravke" na zalost imam prilike da vidim tu katastrofu...
Meni jedino gde zasecka ponekad je kad prebacujem sa homescreena na Google Discover ali opet mislim da je to do Discovera dok učita vesti, slike, odradi refresh, i da, u Redditu ali opet mislim da je to do Reddita jer je loša app, loše optimizovana. Seckala mi je i na OnePlus 8 Pro. Trenutno sam na Decembarskom patchu.

Uzeo sam s21 ultra na kraju,ni na njemu ne mogu da se prijavim na rcs poruke u samsung apk,dok google poruke apk radi bez problema rcs.

Stigao update za S21 Ultra kod MTS-a

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    93.1 KB · Pregleda: 103
  • 2.jpg
    2.jpg
    96.7 KB · Pregleda: 36
  • 3.jpg
    3.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 63
Počele cene S21 serije da padaju na oglasima , gledam novi S21+ vakum od operatera 650-700 evra - polovnih po 570-600 baš dosta , "običnih" S21 ima i po 500 evra polovnih , S21 Ultra korišćenih po 650-700 evra (traže), novi već od 780 ...

Ja pratim cene ultre i ne nađoh ni jednu polovnu za 650-700€ i ni jednu novu za 780€. Gde si video te oglase?

Svi su kao novi. Nema za te pare nov, celofan itd.

I sta kazete za ovaj januarski patch, jel baterija i dalje ok? Nije krenulo sakacenje pred S22? Jutros stigao na Telenor, zveknuo sam ga bez mnogo razmisljanja pa rekoh da vidim da li sam se presao :D

Ja na obicnom s21 ne vidim promenu u trajanju baterije

@BozicBata Za bateriju treba vremena, kad se sve stabilizuje, makar 4punjenja. Kod mene nema seckanja (za sad). Jedino sam primetio da mi napokon radi jbl aplikacija.
E da, mozda je placebo, ali meni se cini da je kamera malo bolja, slike su ostrije i imaju vise detalja, mozda i gresim.

Ja pratim cene ultre i ne nađoh ni jednu polovnu za 650-700€ i ni jednu novu za 780€. Gde si video te oglase?

Pa cenjkaj se , ne misliš valjda za robu na oglasima da su fiksne cene . To što napišu "FIXNO" nema šanse - u ovo krizno vreme niko ne prodaje kao nekad , jer cene mogu samo da padaju i većina ljudi to zna - ide vreme i novi modeli stižu .

Prilozi

• IMG_20220125_203301.jpg
    IMG_20220125_203301.jpg
    774.8 KB · Pregleda: 85
Sta znam ja kad stavim fiksno to je uglavnom 99% fiksno, mogu da cekam 3 meseca da prodam pa kad neko naleti naleti...

I sta kazete za ovaj januarski patch, jel baterija i dalje ok? Nije krenulo sakacenje pred S22? Jutros stigao na Telenor, zveknuo sam ga bez mnogo razmisljanja pa rekoh da vidim da li sam se presao :D

Na prvu ruku posle update, baterija je bila losija. Ali posle vracanja na fabricka i ponovnog podesavanja, sad je odlicna. ( Da napomenem da nisam vracao na fabricka posle update na A12, vec tek sad kad je stigao januarski update, S21+ telefon!....LP.

Mislim da nisi morao da radiš fr. Leglo bi to na svoje. Možda i uz clear cache.

... evo moram opet da potvrdim za cene na oglasima da polako padaju , a oglasi stoje danima - što je znak slabe prodaje polovnjaka .
Edit: na ove cene ide oko 5% sniženje za plaćanje kešom .... kod većine .

Prilozi

• IMG_20220126_122256.jpg
    IMG_20220126_122256.jpg
    750.5 KB · Pregleda: 62
Vuku se i sada po oglasima neki. Drže ih preprodavci sa nerealnim cenama, bez garancije. Beše, S21U nije imao 3 godine garancije kao Fold i Flip?

Moj S21U ima 3 godine garancije. Bila je promocija proslog aprila. Plus neki satic...

Hm...moram da vidim kako sam i šta potpisao...hvala na info :).

Nazad
Vrh Dno