Moze objasnjenje ovog "sa računom i garantnim listom"...?Nisam imao priliku da vidim uzivo silver, mozda me zato i vuce crna boja.
Edit- imam ponudu za s21u iz telenora 256gb sa racunom i garantnim listom (juce uzet) za 925e, uzeti ili je preterana cena???
Steti temperatura, tj zagrevanje baterije koje je vece pri brzem punjenju, odnosno upotrebi jacih punjaca, ali ovde i dalje govorimo o 25w tako da nemoj da brines. Sto se tice vremena, treba mu oko 60-70 minuta da s3 napuni do kraja ako je baterija ispod 10%.Pitam cisto onako, zanimalo me je. @sarulja91 u pravu si.
Vodio sam se politikom od pre da brzo punjenje steti.
naravno da šteti, kao i bežično punjenje koje je za 10+ stepeni toplije od običnog punjenja...previsoka toplota je glavni neprijatelj svakog uređaja, uključujući i baterije...puni kako tebi odgovara, ako ti se baš žuri koristi brzo punjenje ponekad, ali ja ti ne bih preporučio da to radiš stalno...nema razloga da se bilo kome pravdaš kako puniš ili koristiš telefon...Pitam cisto onako, zanimalo me je. @sarulja91 u pravu si.
Vodio sam se politikom od pre da brzo punjenje steti.
Znam da ima kabal koji podrzava prenos ali ne i punjenje, nisam siguran za obrnutoSta onda drugo moze da bude problem? Kad prikacim kabl samo mi pise punjenje i ne mogu da promenim to zato sto mi samo to i ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari