Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Je l si naručio da ti stigne poštom u srb? Koliko te je iznela poštarina
Je l si naručio da ti stigne poštom u srb? Koliko te je iznela poštarina

Ccc nije valjda da si oba pokupio 🤣😋

Lates respect na donaciji 👍

Da li neko ima problem sa signalom i pozivima? 4g definitivno mnooogo slabije hvata nego mate 20 pro koji sam imao pre njega. I zvuk u slusalici tokom razgovora je bio mnogo bolji na mate-u. Da li postoji mozda neko podesavanje da to sredi? Inače sam iz Niša.

Podesih i GSM abeceda, u multimetijalnim porukama sam stabvio ogranicenje, ali nista, sve isto, posle 3 otkucane poruke konvertuje u MMS.
Ne pomaže ništa. Konvertuje u MMS i kraj...
Instalirana Textra, radi kao sat, iako nije ni približno lepa kao Samsungova Messages aplikacija. Uspeli su da upropaste obe bazične funkcije telefona - nema ikonica kontakata u Recent calls i Messages neupotrebljiv ako pišeš duže poruke. Sad će neko da kaže imaš Viber, WhatsApp, Messenger, ne nemam, hoću funkcionalan SMS app a to više na Samsung telefonima ne postoji.

Ne pomaže ništa. Konvertuje u MMS i kraj...
Instalirana Textra, radi kao sat, iako nije ni približno lepa kao Samsungova Messages aplikacija. Uspeli su da upropaste obe bazične funkcije telefona - nema ikonica kontakata u Recent calls i Messages neupotrebljiv ako pišeš duže poruke. Sad će neko da kaže imaš Viber, WhatsApp, Messenger, ne nemam, hoću funkcionalan SMS app a to više na Samsung telefonima ne postoji.
Ma budale pa et. Nista, instalirati tako neku SMS pa je disable-ovati dok ne zatreba da se pise duza poruka, tad je koristiti..Bzvz

Ljudi, ko hoće da kupi S21 Ultra u narednih par mjeseci, SADA JE PRAVI TRENUTAK.

135.000 RSD je 256 GB verzija u Gigatronu do nedelje.
+ poklon Watch 2 Active koji na KP prolazi za 20k lagano.

Ovo je, u zvaničnim kanalima, jedno 70k popust od cijena onomad, ako se uzme u obzir da se sat odmah prodaje.

^Nije tačno da je verzija sa 256, već je sa 128gb. Zvao Gigatron i rekli mi da je greška na sajtu i da imaju samo od 128gb.
Ko ne veruje, nek nazove Gigatron, a takođe imam i snimljen razgovor s njima. Naravno da sam pre početka razgovora rekao da se ovaj razgovor snima, a i oni su rekli da ga takođe snimaju.

Šifra proizvoda u predračunu koji je plaćen se poklapa sa 256 GB verzijom.
Takođe u nazivu na predračunu piše 256 GB black...tako da...

Posto sam dobio 2 dbrand skina na poklon od clana @lates jedan zadrzavam.a drugi ide na poklon pa ko zeli neka se javi na pm

Prilozi

• 20210706_194104.jpg
    20210706_194104.jpg
    204 KB · Pregleda: 86
Poslednjih dana mi se dešava situacija da dok sam na wifi izađe i ikonica 4g i od tog trenutka mi ne radi internet putem 4g ukoliko isključim wifi. Jedini način da mi proradi internet preko operatera je restart telefona mada sve vremo stoji ikonica 4g, da li neko zna šta je u pitanju?

Prilozi

• Screenshot_20210707-132034_Nova Launcher.jpg
    Screenshot_20210707-132034_Nova Launcher.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 74
Ja sam s njima pričao 5 jula, možda su ga u međuvremenu nabavili...
U svakom slučaju javi koji su ti poslali...

Ja sam isto zvao, rekli su mi da je u pitanju model sa 128gb i da je greska na sajtu. Lepo bi bilo da je 256gb, ali me onda muci sto su pisali preko da dosta vise gresaka ima model sa 256 i 512gb memorije, zagrevanje npr.
Kako bilo javi sta su ti rekli.

@Stefan1995
Call Centar nikada nije nešto preterano pouzdan. Stiže sutra, inače nije za mene, samo ga prosleđujem.
Ja imam 256 i nikakav problem nisam uočio sas zagrevanjem.

Onda je ovo odlicno. Kad bi ih imalo na kp da uzmem odmah, posto mi je potrebno vise memorije. Ako su sa 128gb 780e i da stavi 70e vise uzeo bih odmah bez razmisljanja. ova cena mi se ne svidja, tj ne bih dao ovoliko, bez obzira sto ima sat na poklon za koji moze da se uzme otprilike 170e.

I ovo sto ima sa mreze stoji vec duze od mesec dana, bez garancije ne bi uzimao. Mada dok ne prodam tel, ne uzimam nista, osim ako naidje lepa ponuda.
Jel malo 128gb?

Akcija je Samsunga u svim prodavnicama ovlascenim. Molim samo bez reklame.

Moze li neko ko je koristio Nillkin Nature silikone da napise iskustvo? Konkretno da li zute, a verujem da da, koliko dobro stite fon, i slicno, da li imate koju zamerku na njih? Nebitno za koji model ste koristili, uzeo bih za S21 ultra ali do sada sam bio iskljucivo na Spigen armor pa ne znam kakva su iskustva. Hvala

Hvala @Proday mada samo ga prosleđujem, ja ga već imam :)
Inače, stiže sa aprilskim security patch, znači da je proizvodnja maj 2021. ako to nekome znači nešto. Akcija u Gig...... traje do nedelje. Registracija za Watch Active 2 ide preko njihovog sajta.

Пошто Самсунг своје флегшипе сваке године избаци у 2 варијанте, Exynos i Snapdragon, занима ме варијанта са Snapdragon-om, да ли се нормално користи код нас и добија ажурирања?

@Apolo imao sam Snapdragon varijantu jako kratko, 2 dana, i nisam primetio nikakve benefite u odnosu na Exynos. Ne igram nešto puno igrice pa ne mogu da pričam o tome, ali brzina je ista.
Prošle godine je razlika bila ogromna, to su bila maltene dva različita telefona. Ove godine je Exynos čak i bolji u energetskoj efikasnosti. Uzmi Exynos varijantu.
Ažuriranja normalno stižu i na Snapdragon.

Nazad
Vrh Dno