Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Brine me to gledao sam neke testove gde je s20 ultra na 10x cak i ostriji nego s21 ultra na 10x s tim sto je na s21 prikaz boja bolji al opet mi ne ide u glavu da bude losiji u ostrini...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Baš bi volio da vidim taj video...meni su 10x fotografije bolje od onih na P40Pro+...još da ih ostave na 10MB rezoluciji i ne rade upscaling na 12x bile bi još bolje..ovo je slikano sa nekih 15m udaljenosti.

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Baš bi volio da vidim taj video...meni su 10x fotografije bolje od onih na P40Pro+...još da ih ostave na 10MB rezoluciji i ne rade upscaling na 12x bile bi još bolje..ovo je slikano sa nekih 15m udaljenosti.

To sam video na bas poznatom sajtu,pa je izasao i video na yt,zabranjeno je da ih reklamiram.I ja sam se zacudio bas.

Mislite na ovu usporedbu...

Poslednja izmena:
@dule2303 A kakav mu je signal i standby?

To su bile baš boljke, znaš i sam.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Već sam pisao...u 9h standby je potrošio 3%, uključeni su bili WiFi i Mobile Data...AOD isključen.

Signal kod mene je isti kao na OnePlus 8.Potpuno isto.
Po 2 crte na VIP-u i MTS-u kuću 4G mreža.
U centru grada pun signal bez problema.

Послато са S21 Ultra помоћу Тапатока

Ne znam za vas...svatko ims svoje viđenje ali meni je S21U...ova slika

puno bolja nego ova od S20U

Na ovoj se jadno vidi software_ska obrada...puno više noise, sharpering_a.
Lice na donjoj slici izgleda kao da ima tonu pudera.

Poslednja izmena:
Ne znam za vas...svatko ims svoje viđenje ali meni je S21U...ova slika

puno bolja nego ova od S20U

Na ovoj se jadno vidi software_ska obrada...

Tu su i slicne,al u zatvorenom prostoru one slike deluje bas ostrije stariji model a nema mi to logike.

Slične...ako ti tako kažeš, meni je gornja neusporedivo bolja. Samo kad pogledaš detalje, na donjoj se jasno vidi da je umjetno. Pogledaj kapu, na gornjoj možeš osjetiti mekoću materijala...donja, iugleda kao jako dobra ilustracija...kao da je netko naslikao.

Poslednja izmena:

Signal.je tu negde,ja sam sa sa ex zadnje dve tri god imao problem zato sam i koristio sd izmedju ostalog,ali ovo sad sto se toce signala bema apsolutno nikakvih problema,na 4g brzina DL je jako slicna. Sto se tice baterije nisam gledao jos koliko trosi dok spavam ali mislim da uopste nije puno. Ja ne koristim aod i mislim da mi je potrosio 3-4% dok sam spavao ali obraticu paznju bas veceras

Dule je stvarno odlično prošao sa polovnog N20U na nov S21U za 50€ , iskreno lično meni i N10+ , S20U, N20U... Svi oni rade lepo i fluidno tako da nemam neki "hype" za S21U (jedino kao Dule za 50€ [emoji16] [emoji106]) , ja bi ipak sačekao N21U na leto .

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Ima li neko iskustva sa S21+? Niko ništa ne spominje za njega...

Pa ovo je bukvalno ponuda koja se ne odbija, odlično si prošao. Neka služi!!!!
Dule je stvarno odlično prošao sa polovnog N20U na nov S21U za 50€ , iskreno lično meni i N10+ , S20U, N20U... Svi oni rade lepo i fluidno tako da nemam neki "hype" za S21U (jedino kao Dule za 50€ [emoji16] [emoji106]) , ja bi ipak sačekao N21U na leto .

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Ja bih prije uzeo N20U čak i da imaju istu cijenu.
Inače dobra cijena je jedno pola godine, poslije te N20U Snapdragon biti skuplji od S21U Exynos.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Šta sve čovek neće pročitati ovde...

No, drugar bio do gigatrona, rekoše mu da S21U kasni, očekuju ga u toku ove nedelje, običan i plus model su im stigli.

Ja sam moj S21U spakovao. Nadam se da cu sjutra uspjeti da ga vratim. I onda u potragu za 256GB ili 512GB.

Interesuje me @dule da li si se igrao sa kamerama jedno 5 do 10 minuta? Ja sam primjetio da telefon hoce da grije. :/ da bi da Samsung izbaci neki valjani patch. Ja sam dobio samo jedan od 1GB, a vidim po reditu neko je dobio jos 2 updejta vise.
I gledao sam graficko poredjenje S21U Snapdragon vs Exynos, i Exynos dosta se lose odrzava. 50 fps vs 35fps

Sad kad ste vec spomenuli N21U, dal ga cekati u opste? Sad kad se ima kesh za S21U, i ako se pricuva onda to je brza kupovina. A ako uzmem S21U, koliko bi mi bila doplata? (Kolika je bila doplata sa S20U na N20u?)

P.s. drago mi je da cujem da je x10 na S21U mnogo bolji od P40Pro+. Nemam P40Pro+ telefon da uporedim kamere, ali uvjek je P i Mate serija bila bolja za slikanje od Samsunga i ostalih.

Poslednja izmena:
Nisam se toliko igrao,evo sad cu bas sa probam 4k 60 ,pusticu ga da snima 10ak min

Nisam se toliko igrao,evo sad cu bas sa probam 4k 60 ,pusticu ga da snima 10ak min

Hvala @dule, ne moras samo snimat, slikaj nesto po malo itd... samo me interesuje da li je to samo kod mene slucaj. I da li si ticpresao sa S20U na N20U? Koliko je iznosila doplata?

Poslednja izmena:
Evo ,8min konstantnog snimanja 4k 60fps malo se ugrejao nista nacajno iskreno.Nikad nisam snimao 8min u kontinuotetu ali mislim da bi se svaki ugrejao pa i sd. Nije vruc,vise je mlak ali nista sto zabrinjava stvarno.
Pre n20u imao sam n10 plus,s20 seriju sam preskocio

Evo ,8min konstantnog snimanja 4k 60fps malo se ugrejao nista nacajno iskreno.Nikad nisam snimao 8min u kontinuotetu ali mislim da bi se svaki ugrejao pa i sd. Nije vruc,vise je mlak ali nista sto zabrinjava stvarno.
Pre n20u imao sam n10 plus,s20 seriju sam preskocio

Hvala @dule :) ma i ja sam preskocio S20 i dalje imam N10P.

A da li korisite temperature glass? I koju masku?

Ja jos nisam nasao staklo,u svakom slucaju necu ga staviti dok se ova folija ne ishaba. Greota,mnogo je lep telefon

Ja ne mislim stavljati ništa...držat ću ovu originalnu foliju dok drži...uzet ću onaj samsung care+ i ako se razbije ili ne razbije a puno izgrebe, razbiti ga i odnijeti na popravak i to je to. Stvarno je šteta nešto ovako stavljati u maske.
Ovo je čudo da se u jednoj godini desi ovakva razlika u bateriji. Sad sam na 75% i 2:45 SoT i cijelo vrijeme 4G. Sutra će imati pravi test...planinarenje, cijelo vrijeme BT, GPS i veoma loš 4G, 3G i na momente bez signala uopće i tu i tamo snimanje/fotkanje...baš me zanima kako će se držati.

Ja ne mislim stavljati ništa...držat ću ovu originalnu foliju dok drži...uzet ću onaj samsung care+ i ako se razbije ili ne razbije a puno izgrebe, razbiti ga i odnijeti na popravak i to je to. Stvarno je šteta nešto ovako stavljati u maske.
Ovo je čudo da se u jednoj godini desi ovakva razlika u bateriji. Sad sam na 75% i 2:45 SoT i cijelo vrijeme 4G. Sutra će imati pravi test...planinarenje, cijelo vrijeme BT, GPS i veoma loš 4G, 3G i na momente bez signala uopće i tu i tamo snimanje/fotkanje...baš me zanima kako će se držati.

Држаће се добро, јер као што су рекли на разним тестовима негде је на нивоу прошлогодишње SD 865 тако да очекуј без проблема цео дан аутономију...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Poredio sam snimke koje je BricoGO postavljao od s21u sa p40pro plus a onda i sa mojim p30pro, zanimljivo je da S21u ima najmanji bitrate a najviše šuma. Sam snimak u smislu kontrasta, boja i oštrine izgleda najbolje ali je najmanjeg kvaliteta, što je baš bzvz. To ne predstavlja nikakav problem za onoga ko video gleda samo na ekranu telefona ali ovako za neke ozbiljnije stvari ili color korekciju ne valja ništa. Naravno, neko će reći, zna se za šta telefon služi, ali za toliko para koliko košta, trebao bi da bude dosta bolji. Recimo IPhone 12 pro max može lepo da se iskoristi za neke ozbiljnije stvari.

P30pro

Ja jos nisam nasao staklo,u svakom slucaju necu ga staviti dok se ova folija ne ishaba. Greota,mnogo je lep telefon
Nemoj ni traziti staklo ako telefon nosis u praznom dzepu. Moja folija koja je fabricki stigla na S10 lite je i dalje kao nova ("mint"), a ima vec 5 meseci. Verujem da cu pre prodati telefon nego sto ce se folija pohabati. Bas je kvalitetna, a na S21U moze biti samo jos bolja.

@Spanjeli Šta je za tebe nizak birate?

Ili ovako, koliki je to bitrate na Huawei, a koliko na Apple?

Stvarno Vam ae divim. Ja nazalost moram uzet neku dobru masku koja je shockproof a prezadovoljan sam sa Ringke. I moram temperate glass stavljat, jer meni telefon bar jednom u godini padne. A uvjek u dzepu i nista ne stavljam sa njim.
Kod nas u CG nema Care+. Ili je to moguce svuda uzeti online? Kazes podrazumjeva cak i ako se display slomi prilikom pada? Koliko kosta to cudo?

Da li menjati 11 pro max za S21U. Hteo sam da menjam za Note 20 Ultra ali sam preskocio zbog baterije. Inace Iphone uzeo samo zbog baterije jer znam da sta god radio izdrzace od ujutru do uvece, inace sam vise za android pogotovo samsung. Imao sam Note 8,9,10+, s20+ (menjao ga samo zbog baterije).

Nazad
Vrh Dno