Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

A sad ti nama reci koji telefon može 6h Sot non stop na 4G bez sekunde Wi-Fi.
Ljudi ajmo malo realnosti,katastrofa ušta se pretvorio forum.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Pa pokusaj par drugih brendova pa ces vidjeti da moze. Ti mislis sto Samsung godinama ne moze to izvuci da je tako i kod ostalih?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eh sto volim ove sto dolaze da pljuju a pojma nemaju, evo ja ti odgovorno tvrdim da svaki samsung sa sd-om to moze. Note 9 ,note 10 plus i note 20 plus guraju 6,5-7h sota na 4g
@Proday mislim da ako se pokaxe tacno ovo sa batrrijom da niko nece ganjati SD verziju

Poslednja izmena:
Evo izgurah i ja od 100 do 5% na 4G sa ovim čudom...iako nije bilo obećavajuće na početku na kraju odličan rezultat. Ako se ovako pokaže do ponedjeljka ili približno ovome...moram potpisati, nema druge [emoji847]

GSama prilično točno pokazuje za razliku kako je bilo na P40Pro+

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Da li je moguće da je ovo exynos na 4G......da nisu tebi podmetnuli snap[emoji2]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Eh sto volim ove sto dolaze da pljuju a pojma nemaju, evo ja ti odgovorno tvrdim da svaki samsung sa sd-om to moze. Note 9 ,note 10 plus i note 20 plus guraju 6,5-7h sota na 4g
@Proday mislim da ako se pokaxe tacno ovo sa batrrijom da niko nece ganjati SD verziju

Dulicane dvatrinulatri, ti si prisvojio ovu temu kao da je tvoja? “Dolazicu” ako mi se dolazi. Ti pricas iz iskustva drugara koji je uzeo s21 ultru i prenosis nama informacije. Pa ti si hit zivota mi [emoji23]

Poslednja izmena:
Pa pokusaj par drugih brendova pa ces vidjeti da moze. Ti mislis sto Samsung godinama ne moze to izvuci da je tako i kod ostalih?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaooooooo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U šta se pretvorio ovaj forum.
Ti onome što menja telefone na 6meseci do godinu dana kažeš da proba druge brendove.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Prošetao sam ja sve brendove Vojkice.

Uvek ima izuzetaka i entuzijasta...ja sigurno znam šta bih uzeo da ne sabotiram ovu seriju [emoji56][emoji6]

Sve u svemu, hype polako prolazi, čeka se fold 3 i eventualno note (da li 20fe, ili koji god poslednji bio)...a ja naravno čekam da vidim hoće li se ikada namoliti naslednika gearfit 2 pro da izbace!

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Dulicane dvatrinulatri, ti si prisvojio ovu temu kao da je tvoja? “Dolazicu” ako mi se dolazi. Ti pricas iz iskustva drugara koji je uzeo s21 ultru i prenosis nama informacije. Pa ti si hit zivota mi [emoji23]
Ja nista ne pricam, citirao sam od reci do reci coveka koji nije clan foruma a poseduje telefon i to sam uradio da bi ljudi koji hoce da kupe tel imalu predstavu kakav je , a i sam cekam da uzmem s21u. Ja u iphone temu ne zalazim uopste jer ne apsolutno ne zanima . Ono sto ti i slicni tebi rade ovde po forumu bi trebalo da se sankcionise i ne znam zasto admin dozvoljava ove tvoje provokacije a tvoja objektivnost je odavno poznata. Sto se mene licno tice ja cu sve redje ucestvovati u bilo kakvom iznosenju misljenja jer ovo je izgubilo svaki smisao

Stigla zver.
Sad na posao,pa večeras otpakivanje i igranje.
0b995cf2c2450abcac1616b11dd54f24.jpg

Stigla zver, a evo ovo će ti trebati sigurno :D

9c009a4a69ce4f0a8d689a7828dd191a.jpg
2206e27201617db5da9b5edf41c56c91.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nek te lepo sluzi. Ja i dalje ne verujem da nisu stavili punjac. Mogu da zamislim face neobavestenih koji ovo uzimaju u paketima od po 70-80e mesecno kad otvore kutiju...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Čuj kako, brzo i "lako", treba otplatiti taj telefon... :d

Vi koji koristite cloud koji uzeti onedrive ili gdrive?! Malo mi je glupo ovo kog onedrive 100GB pa 1TB a ništa između. Google opet koristi file_ove za ciljane reklame.
Ako netko koristi onedrive, da li ima opciju da možeš sliku za sa uređaja ali da ostane na cloud_u?

Poslednja izmena:
Ja sam godinama na onedrive Family...dobro dođe i office po nekad. Evo čovek je pre par dana ovde prodavao pristup za neke smešne novce, treba samo ispratiti.

Kako može netko prodavati pristup?

Pa doda te kao family membera kontam i imaš sve blagodeti

A da...kad bi se našlo 6er da se podijeli bilo bi optimalno. Čitam da će i samsung da pređe na Onedrive a Google mi se iskreno nešto ne sviđa. A kako je to riješeno što e tiče sigurnosti? Pretpostavljam da je svaki član za sebe ili?

Poslednja izmena:
Ajde ajde, neka služi ODLIČNO! Javljaj rezultate, ja iskreno ne znam kako bih otišao na posao, a da mi stigne telefon, bila bi borba:D
Morao da idem [emoji16]
Stojale 2 mašine,neće same da se poprave i puste u rad.
Stigla zver, a evo ovo će ti trebati sigurno :D

9c009a4a69ce4f0a8d689a7828dd191a.jpg
2206e27201617db5da9b5edf41c56c91.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
J....... A dobri smo [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Netko je pitao kakav je 4K60fps

https://youtu.be/pjc4zZmVMJU

Moram reći da su ovi iz Samsunga brzi, danas dobio email da je slučaj po pitanju poklona riješen u moju korist i da pripremaju pošiljku za slanje [emoji3060]

Odlican snimak, doduse kao na svakom samsungu s i n serije..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Netko je pitao kakav je 4K60fps

https://youtu.be/pjc4zZmVMJU

Moram reći da su ovi iz Samsunga brzi, danas dobio email da je slučaj po pitanju poklona riješen u moju korist i da pripremaju pošiljku za slanje [emoji3060]

Ja sam pitao al jesi probao na primer zoom senzore i wide angle jel oni svi podrzavaju 4k 60fps.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jesam, svi podržavaju ali kad se snima u 4K60fps onda se senzor mora odabrati prije početka snimanja, kad snimanje počne više se ne može mijenjati između senzora kao što je slučaj na 4K30fps. Ono što je zanimljivo je da snimci izgledaju odlično na ekranu od telefona, ali sad sam gledao na svom 27" 1440p 144Hz monitoru i izgleda prilično loše, čak i snimka glavnog senzora...isti slučaj je i na 65" 4K televizoru. Sa sigurnošću mogu reći da GoPro9 i DJI Mavic Air 2 koje također koristim prave video snimke puno bolje kvalitete. Kamera kao da je pravljenje za socijalne medije...da se koristi i gleda samo na mobilnim uređajima.
Također mi je zvuk prilikom razgovora nedovoljno glasan (pojačano do kraja) što je čudno jer su inače jako glasni.

Poslednja izmena:
Jesam, svi podržavaju ali kad se snima u 4K60fps onda se senzor mora odabrati prije početka snimanja, kad snimanje počne više se ne može mijenjati između senzora kao što je slučaj na 4K30fps. Ono što je zanimljivo je da snimci izgledaju odlično na ekranu od telefona, ali sad sam gledao na svom 27" 1440p 144Hz monitoru i izgleda prilično loše, čak i snimka glavnog senzora...isti slučaj je i na 65" 4K televizoru. Sa sigurnošću mogu reći da GoPro9 i DJI Mavic Air 2 koje također koristim prave video snimke puno bolje kvalitete. Kamera kao da je pravljenje za socijalne medije...da se koristi i gleda samo na mobilnim uređajima.
Također mi je zvuk prilikom razgovora nedovoljno glasan (pojačano do kraja) što je čudno jer su inače jako glasni.

Cudi me da je los kvalitet video snimka na tom monitoru bi bas trebao da bude dobar ja sam par puta i od starijih modela dosta gledao video snimke na tv 42.Dobro su bas delovali za telefon vise nego dobro,doduse bili su 4k 30fps ne 60fps.E to je malo glupo sto tokom snimanja ne moze da se menjanju svi senzori kad vec ima mogucnost u 30fps da menja tokom snimanja.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=0wL_qOhnsyU

Ni GSMarena nije baš u potpunosti ishvalila kameru ( naročito rezliku u odnosu na prošlogodišnji model ), naročito u tom 60fps 4k segmentu. Brico, ti upoređuj, pa piši, jer pandam kameri je p40 pro + zbog sistema kamera, pa da se zna na čemu smo otpilike. Mada verujem da će i apdejti srediti stvari u narednim mesecima..

Telefon je brutala.
Odradili su ga za medalju.
A sad podešavanje i instaliranje.
fe8cfb9c3d569d39cdb69c973ce892af.jpg
ce1b45fd13faf3f44c04f8f60216a033.jpg
3afeb9fff51bba6759b4818cdee2be40.jpg

Telefon je brutala.

Definitvno po izgledu, bolji od s20 serije. Iako je u startu ovaj modul kamere bila čudna implementacija, sada iskreno, odlično izgleda!

https://www.youtube.com/watch?v=0wL_qOhnsyU

Ni GSMarena nije baš u potpunosti ishvalila kameru ( naročito rezliku u odnosu na prošlogodišnji model ), naročito u tom 60fps 4k segmentu. Brico, ti upoređuj, pa piši, jer pandam kameri je p40 pro + zbog sistema kamera, pa da se zna na čemu smo otpilike. Mada verujem da će i apdejti srediti stvari u narednim mesecima..

Ne znam sto bih ti reako...meni osobno su fotografije bilje bolje na P40Pro+...da li sam navikao na "takve"fotografije zbog duzeg koristenja, da li ovdje taj 108MP senzor drugacije odradjuje posao ne znam, ali mi nekao fali detalja na slikama od S21U ili se treba navici na ovaj nacin "obrade", vidis da ovi na Areni hvale fotografiju. Istina da S21U ima dosta sire senzore od P40Pro pogotovo kad se radi o Ultrasirokom senzoru te takodjer kvalitetnije fotografije kad je rijec o 10x senzoru, da li je zbog 10MP naspram 8 MP ne bih znao ali mi se cine ostrije i sa vise detalja. Sto se tice videa...sada kad sam pravio snimke manjakalo je svijetla...proslo je 15h,oblacno mozda je i to utjecalo ali glavni senzor sigurno pravi bolji video od P40Pro bez obzira radilo se o 30 ili 60FPS. To sto se tice update i poboljsanja kamere...mozda, iako ja puno ne vjerujem u to. Huawei izbaci jedan,max dva update u kojima se spominje kamera dok je samsungu ovo vec drugi u 7 dana ali nada umire posljednja. Meni bi bilo draze da je ona sad DOBRA i da nikad vise ne dobije update nego da se ceka na update da bi bila dobra pa mozda i ODLICNA.
Evo link za download ovih par klipova sto sam snimo pa mozete pogledati na necemu vecem od mobitela ili tableta

https://mega.nz/file/WR1W3JDI#5l3EihrLlGmf0pzMtpJfGwHejmvU5tyRwkO13KoqxHg

Edit:sad sam procitao zasto je super slow mootion na S21U los...jer 108MP senzor moze praviti max. 480 FPS i onda se radi software_ska interpolacija na 960fps i to izgleda prilicno lose. Lijepo je to imati, znam da sam bio "uzbudjen" zbog huawei_ovi 7680fps (cini mi se da su izgledali bolji nego ovih 960 na samsungu) i imao velike planove ali na kraju iako je izgledalo solidno sam to koristio mozda 5 puta tako da ovo meni ne prestavlja nikakav minus.

Poslednja izmena:
Jel ima neko info, hoce se pojavljivati S21 u mts uopste?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Telefon je brutala.

Reci mi kakva je fabrička folija na ekranu? Vidim da imaš jezičak folije u gornjem desnom uglu. Da li je to jedina folija na ekranu ili ispod te folije sa jezičkom ima još jedna, kao što je na s20 bez jezička?

Nazad
Vrh Dno