Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Pa malo li je da izgura 6h sot-a na 4g za ceo dan?Mislim da je konstantno na 4g a ako mu je na 5h ostalo 28% znaci izgurace i preko 6h.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Kako ceo dan, vidiš da je telefon korišćen od 8 do 18h. Znači za 10h rada telefon je pojeo 72% baterije uz 5h SoT. Ostalo mu je još oko 1h SOT u zavisnosti kako koristi telefon. Znači telefon ne može da izgura 16-18h rada na 4g bez dodatnog punjenja u toku dana. Još je pitanje kakva mu je standby, da li bi smeo telefon preko noći da ostavi a da mu ne pojede 8-10%.
Još jadnija stvar je što telefon ima sirotinjsko 25w brzo punjenje i 15w wireless punjenje i uz sve to dolazi bez punjača, što je za Ultra telefon od 1200e sramota.
Jeste unapređenje u odnosu na S20U ali opet ništa specijalno, tresla se gora rodio se miš.

Kupiš neki slomljeni Smartwatch [emoji41]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Između ostalog...ja još uvijek guram na prvom punjenu a davno prešao 6h SoT [emoji14]

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk

Poslednja izmena:
To je za prvo punjenje odličan rezultat. Ako znamo koliko ti je loš signal tu gde si ga koristio. Bukvalno najbolji galaxy 4,5 godina unazad i verovatno najbolji android 2021 godine.

Signal je se popravio, defitivno je bilo do mreže...sad je cijelo vrijeme LTE/LTE+ 3-4 crtice od moguće 4.

To je za prvo punjenje odličan rezultat. Ako znamo koliko ti je loš signal tu gde si ga koristio. Bukvalno najbolji galaxy 4,5 godina unazad i verovatno najbolji android 2021 godine.

Ja ipak pikiram završnicu sa N21 modelom. Mislim da će za njega da naprave kao oproštaj od N serije nešto jako dobro.

Kako ceo dan, vidiš da je telefon korišćen od 8 do 18h. Znači za 10h rada telefon je pojeo 72% baterije uz 5h SoT. Ostalo mu je još oko 1h SOT u zavisnosti kako koristi telefon. Znači telefon ne može da izgura 16-18h rada na 4g bez dodatnog punjenja u toku dana. Još je pitanje kakva mu je standby, da li bi smeo telefon preko noći da ostavi a da mu ne pojede 8-10%.
Još jadnija stvar je što telefon ima sirotinjsko 25w brzo punjenje i 15w wireless punjenje i uz sve to dolazi bez punjača, što je za Ultra telefon od 1200e sramota.
Jeste unapređenje u odnosu na S20U ali opet ništa specijalno, tresla se gora rodio se miš.
Da al nije gasio 4g non stop upaljen i jos ga tek sada uzeo pa ga sto bi rekli forsira.Realno kad se to sve pomesa wi fi 4g baterija je skroz ok,ne znam cemu vise pljuvanja nekog oko baterije koja daje bas dobre rezultate.

Po ovome svemu napisanom za S21U (iskustva iz prve ruke) ispada da je trenutno best buy kupiti Note 20 Ultra nov na oglasima , malo zažmuriti na bateriju i 500-600€ razlike u ceni ostane u džepu.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

E moj Darko vidi se da nista bolje nisi koristio pa ti je 5h sot u redu za taj novac...
@zoreli I jos dobijes olovku, note 20 je top.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Најбоље је сачекати N21 који су најавили као последњи, ваљда су за крај оставили најбоље[emoji3][emoji1696]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Kao i uvek sto najavljuju. Drugar koji koristi s21u vec 7 dana kaze da je u svemu bolji od n20u i to sd carijante. I baterija mu je bolja

E moj Darko vidi se da nista bolje nisi koristio pa ti je 5h sot u redu za taj novac...
@zoreli I jos dobijes olovku, note 20 je top.

Sent from my iPhone using Tapatalk
A sad ti nama reci koji telefon može 6h Sot non stop na 4G bez sekunde Wi-Fi.
Ljudi ajmo malo realnosti,katastrofa ušta se pretvorio forum.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Kao i uvek sto najavljuju. Drugar koji koristi s21u vec 7 dana kaze da je u svemu bolji od n20u i to sd carijante. I baterija mu je bolja
U to se nebih bas kladio da je iole bolji.Svako ima drugacija misljenja u poredjenju neka dva modela.

Kad vec pitas..moj prosli...9:30h sot, istina bio je na wifi skoro cijelih 15 minuta [emoji16]
To je neka iznimka inače prosjek mu je bio budimo realni 7-7,5h SoT na 4G.

Poslednja izmena:
Mora biti neki žaomi[emoji16]

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nakon još jedne probe sa futrolom u koju se kači s-pen zbog preterane širine u ovakvoj kombinaciji definitivno odustao od Ultre i uzeo oosnovni S21.

Jedino mi je žao što kod nas nema i neće uskoro biti verzije sa 256Mb memorije ali uz malo gimnastike sa drajvom biće to (nadam se) sve kako treba. I već mi nedostaje 3,5 za slušalice... navici su se :D

Telefon odlicno leži u ruci, ekran je fenomenalan, ja nisam zahtevan korisnik, uglavnom sam na wi-fi, kameru slabo i retko koristim (glavna funkcija kamere od prvog smartfona je da fotografišem račun u kafani i potom uvećam jer drugačije ne vidim iznos... a sada nema kafana :D)

Premijum garanciju u preorderu 3 god ipak nije moguće dobiti, to je definitivno samo za one koji su se registrovali za unpack.

Imao si oba pa iznosis misljenje? Ja pricam iz iskustva coveka koji je ore 7 dana prodao n20u i kupio s21u. Kako se ti to ne bi slozio?
Pa vidis da gore momak sto je kupio nije zadovoljan kamerom,po njemu n10+ bolje slike pravi nego s21 ultra.To.sam dao ka primer da ima raznih misljenja mada to mi je bas cudna konstatacija.

To je i normalno kad Emui gasi odmah sve u pozadini.
Sa takvim gašenjem svega,mnogi telefoni bi stigli do 9h SoT.

Ma ne sad ce stara prica samsung ne zna,huavej izmislio svet za bateriju.

Nova 5T takodje lagano izgura. Kacio sam bio screenshotove, i to više od jednog dana, non stop 4G.

Pa pitali ste coveka koji je imao bolju bateriju i on vam lepo odgovorio cinjenicno stanje

To je i normalno kad Emui gasi odmah sve u pozadini.
Sa takvim gašenjem svega,mnogi telefoni bi stigli do 9h SoT.

Može biti ali telefon je radio normalno. Nikakve nus pojave nisu proizlazile iz toga.
Kod Huawei to radi EMUI automatiski a kod samsunga platiš packagedisabler pa ručno ili adb comande i opet ručno ali imaš Google [emoji1303]

Poslednja izmena:
Citiram drugara
Jedino što ovde fali je integrisana olovka. Baterija je bolja 100 posto. Za kameru nisam merodavan. Ne greje se. Malopre sam gledao YouTube sat vremena i ništa. Signal je bolji na Note SD. Zvuk je bolji ovde.Ekrani su isti mozda nianse u pitanju.I mogu da kažem da je generalno bolji od Note ako izuzmemo olovku koja može i ovde da se koristi

Evo izgurah i ja od 100 do 5% na 4G sa ovim čudom...iako nije bilo obećavajuće na početku na kraju odličan rezultat. Ako se ovako pokaže do ponedjeljka ili približno ovome...moram potpisati, nema druge [emoji847]

GSama prilično točno pokazuje za razliku kako je bilo na P40Pro+

Poslednja izmena:
Odlično!

Ja čekam prvog srećnika koji će da se javi sa HK verzijom [emoji56][emoji6]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Evo izgurah i ja od 100 do 5% na 4G sa ovim čudom...iako nije bilo obećavajuće na početku na kraju odličan rezultat. Ako se ovako pokaže do ponedjeljka ili približno ovome...moram potpisati, nema druge [emoji847]

GSama prilično točno pokazuje za razliku kako je bilo na P40Pro+

Pa ti i ja smo se "prepirali" skoro kad sam ti rekao da gsam tacno pokazuje.Bogami fantastican rezultat 7:30h sot-a na 4g to je odlicno.

Nazad
Vrh Dno