Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Mene vip odbio za preorder zbog ugovorne obaveze (bez uredjaja) od 600din mesecno. Slepci :) traze da platim 3 rate + 600din = 2400 ukupno. Rekao sam da otkazu sve. Cekacu mi 11 pro.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

U tom slucaju ako mozes da ga koristis iphone 12 bez razmisljanja...duze ce zadrzati vrednost kvalitet slican

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

U tom slucaju ako mozes da ga koristis iphone 12 bez razmisljanja...duze ce zadrzati vrednost kvalitet slican

Bogami da, ali nešto se govori oko kuliša da će 13 doći bez noča, pa i to treba imati na umu sad.. Mada uvek možeš da prodaš i dodaš

Ja sam preordovao 128GB.. na zalost samo to su imali. Sad se mao i kajem jer se bojim da ce mi biti malo prostora... :/

Sto se kajes kad ne moras da preuzmes a mozes i da vratis u prvih 14 dana?

Sto se kajes kad ne moras da preuzmes a mozes i da vratis u prvih 14 dana?

Ne znam jel tako i za CG. Uzeo sam ga u Muliticom, al svakao cu ga iskesirati. Ako je tako, nije lose da ga vratim. Mada uz njega bih trebao da dobijem galaxy buds pro i galaxy tag.

Kamo srece da za to vrijeme dobiju od 256gb i budem u mogucnosti na njega da predjem. Al tesko.

U Multicom dobijaš
Uz kupljeni Samsung Galaxy S21 5G ili Galaxy S21+ 5G, na poklon ćete dobiti Galaxy Buds Live slušalice i Galaxy SmartTag lokator.

Uz kupljeni Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, na poklon ćete dobiti Galaxy Buds Pro slušalice i Galaxy SmartTag loka

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

U Multicom dobijaš
Uz kupljeni Samsung Galaxy S21 5G ili Galaxy S21+ 5G, na poklon ćete dobiti Galaxy Buds Live slušalice i Galaxy SmartTag lokator.

Uz kupljeni Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, na poklon ćete dobiti Galaxy Buds Pro slušalice i Galaxy SmartTag loka

Da, tako je. Kad smo vec kod toga, sta treba odmah uraditi kad uzmem telefon da bih dobio "poklone"? Registrovati telefon na samsung member aplikaciji? Ima li neko neki klip da vidim kako se to tacno radi? Ma ja bih i platio jos 100 eur samo da je telefon sa 256GB. Madau njemacku treba dodati nesto manje od 50Eur za vecu memoriju. A USA je zemlja snova za kupce. Opcija "Trade In", ljudi svoj S10+ zamjene u Samsung i dobiju S21U za 600 dolara, isto ove slusalice i galaxy tag + 4 maske kojenkostaju 50 eur po komadu itd... blago njima

P.S. Da li je samsung poceo sa kojim updejtom? Kamera na S21U imanprostora bas dosta da se polira. Pogotovo da se isprave greske za potret mod x3 koji ne radi, hrd i dinamic range.

Malo sam se igrao sa S21 serijom. Stvarno izgledaju bolje uzivo a i u ruci nisu uopste preveliki (imam velike sake).
Crna je vrh!
Rade kao munje - sto se i ocekuje za te novce.
Posto sam slikao unutar poslovnice, gde je mnogo raznoraznog svetla (osvetljenje prostora, dodatno osvetljenje vitrina, monitori sa reklamama,...) nisam bas zadovoljan sa slikama. 10X zum je OK ali vidi se razlika u kvalitetu naspram glavnog senzora. Bolje su na Ultri nego na S21, ali ocekivao sam jos vise !

Da, tako je. Kad smo vec kod toga, sta treba odmah uraditi kad uzmem telefon da bih dobio "poklone"? Registrovati telefon na samsung member aplikaciji? Ima li neko neki klip da vidim kako se to tacno radi? Ma ja bih i platio jos 100 eur samo da je telefon sa 256GB. Madau njemacku treba dodati nesto manje od 50Eur za vecu memoriju. A USA je zemlja snova za kupce. Opcija "Trade In", ljudi svoj S10+ zamjene u Samsung i dobiju S21U za 600 dolara, isto ove slusalice i galaxy tag + 4 maske kojenkostaju 50 eur po komadu itd... blago njima

P.S. Da li je samsung poceo sa kojim updejtom? Kamera na S21U imanprostora bas dosta da se polira. Pogotovo da se isprave greske za potret mod x3 koji ne radi, hrd i dinamic range.
Ovo je za CG
Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoj Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G ili Galaxy S21 Ultra 5G telefon koji je kupljen u periodu pretprodaje. Registraciju kupljenog telefona možete obaviti do 21. 2. 2021. godine, putem Samsung Members aplikacije koja je fabrički instalirana na vašem novom uređaju. Pročitajte više detalja o pravilima promocije na www.samsung.rs

Prodaja i isporuka Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G i Galaxy S21 5G telefona počeće 29. 1. 2021. godine. Isporuka Galaxy Buds Pro ili Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Samsung SmartTag lokatora trajaće od 15. 2. do 15. 3. 2021. godine.

DPogotovo da se isprave greske za potret mod x3 koji ne radi, hrd i dinamic range.

Ne znam da li će samsung to drugačije da odradi ali ja sam imao na P40Pro+ isti setup kamera i Huawei je također za portret 3x pravio digitalni zoom sa glavnog senzora iako je imao 3x optički...zašto je tako pojma nemam. Možda da iskoriste veličinu senzora zbog bokeh efekta. Vjerojatno ima neki razlog zašto ne koriste taj 3x optički.

Ne znam da li će samsung to drugačije da odradi ali ja sam imao na P40Pro+ isti setup kamera i Huawei je također za portret 3x pravio digitalni zoom sa glavnog senzora iako je imao 3x optički...zašto je tako pojma nemam. Možda da iskoriste veličinu senzora zbog bokeh efekta. Vjerojatno ima neki razlog zašto ne koriste taj 3x optički.

E to nije dobro nikako. :/ ako tako ostane onda potret mod na samsung ravan 0.

Imao sam ja i P20, P30, Mate 20 itd... stvarno za potret je Huawei bio fantastican. E nisam znao sa i P40Pro+ ima isto... bas lose.

Ne znam jel tako i za CG. Uzeo sam ga u Muliticom, al svakao cu ga iskesirati. Ako je tako, nije lose da ga vratim. Mada uz njega bih trebao da dobijem galaxy buds pro i galaxy tag.

Kamo srece da za to vrijeme dobiju od 256gb i budem u mogucnosti na njega da predjem. Al tesko.

Jeste i za CG
Član 74a

(1) Potrošač ima pravo da, osim u slučajevima iz člana 74j ovog zakona, bez navođenja razloga, jednostrano raskine ugovor zaključen van poslovnih prostorija ili zaključen na daljinu u roku od 14 dana od dana predaje robe potrošaču ili trećem licu koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.
https://www.paragraf.me/propisi-crnegore/zakon-o-zastiti-potrosaca.html

E to nije dobro nikako. :/ ako tako ostane onda potret mod na samsung ravan 0.

Imao sam ja i P20, P30, Mate 20 itd... stvarno za potret je Huawei bio fantastican. E nisam znao sa i P40Pro+ ima isto... bas lose.

Ne znam kako je kod običnog PRO modela, možda koristi drugu kameru

Ovo je za CG
Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoj Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G ili Galaxy S21 Ultra 5G telefon koji je kupljen u periodu pretprodaje. Registraciju kupljenog telefona možete obaviti do 21. 2. 2021. godine, putem Samsung Members aplikacije koja je fabrički instalirana na vašem novom uređaju. Pročitajte više detalja o pravilima promocije na www.samsung.rs

Prodaja i isporuka Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G i Galaxy S21 5G telefona počeće 29. 1. 2021. godine. Isporuka Galaxy Buds Pro ili Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Samsung SmartTag lokatora trajaće od 15. 2. do 15. 3. 2021. godine.

Isto je tako i za Srbiju.Samsung šalje poklone ne provajderi.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Malo sam se igrao sa S21 serijom. Stvarno izgledaju bolje uzivo a i u ruci nisu uopste preveliki (imam velike sake).
Crna je vrh!
Rade kao munje - sto se i ocekuje za te novce.
Posto sam slikao unutar poslovnice, gde je mnogo raznoraznog svetla (osvetljenje prostora, dodatno osvetljenje vitrina, monitori sa reklamama,...) nisam bas zadovoljan sa slikama. 10X zum je OK ali vidi se razlika u kvalitetu naspram glavnog senzora. Bolje su na Ultri nego na S21, ali ocekivao sam jos vise !
Pa nije 10x zoom za iole teze uslove za slikanje.On je samo za dan,pa f4.9 cini mi se sve ti to govori.Tako da ne ocekuj na zoom kameri nista sem slikanja po danu al tu ce da kida.

Da, tu si u pravu, ali sam samo napomenuo da se ljudi ne iznenade. Ipak je to ogromno "bezanje" na 10x, treba to smiriti.
A ovaj drugi deo gde sam rekao da su bolje slike na S21U od S21, mislio sam na glavni senzor. A nekako sam povodom ovih reklama ocekivao jos bolje slike na S21U (iako su uslovi bili teski, priznajem.)

Ne moze covek imati jasnu sliku o kameri onako kad ga probas u radnji na brzini sto bi rekli.Al generalno mislim da mu je kamera top ima bas dosta mogucnosti i funkcija.Sad *mjau**mjau**mjau* mozda neki ocekuju ne znam sta al uz malo poznavanja fotografije i jos dodatne dorade radice ultra izuzetne fotografije.

53a52f12ac20db9897dc7c7a0a1078e2.jpg

Ukusi... Meni baš sve kontra od napisanog ovde.

Svidja mi se što Samsung ne skriva kameru, nego još i naglasi. Masivnost ta mi je brutalna uživo. Takođe, baš leži u ruci i deluje kao da je 6.5 inča.

Hteo sam manji, ali Ipak će biti ultra samo i jedino zbog izgleda, koji je uživo, po meni, najlepši na tržištu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pune se polako KP oglasi telefonima.

Ogroman napredak u odnosu na S20 seriju. Ova Ultra je odlična ovog puta, čak i Exynos verzija. Storage jedina mana i 512 je jedina prava varijanta, tako da treba ići "all-in".
Ne slazem ee da je igroman napredak. Da je napredak jeste ali ogroman tesko. Ispeglane su neke stvari to stoji, mislim da je jedino gde je vidlhiv napredak je po pitanju autonomije,sta je ostalo toliko napredovalo ne znam. Pa ex je sad mozda u rangu sd 865. Nema vise ogromnog napredka u mobilnoj industriji
I naravno po pitanju dizajna je napredak,telefon izgleda vrhunski

Poslednja izmena:
Ne slazem ee da je igroman napredak. Da je napredak jeste ali ogroman tesko. Ispeglane su neke stvari to stoji, mislim da je jedino gde je vidlhiv napredak je po pitanju autonomije,sta je ostalo toliko napredovalo ne znam. Pa ex je sad mozda u rangu sd 865. Nema vise ogromnog napredka u mobilnoj industriji
I naravno po pitanju dizajna je napredak,telefon izgleda vrhunski
Potpuno se slazem,samo za moj ukus idalje je note lepsi uredjaj kockast dizajn,nekako elegantniji.

Šta mislite, je li "preporučljivo" koristiti punjač jači od 25W...ovaj original samsungov je 15€ ali će doći tek između 2-5 februara [emoji19]

Ne bi smelo da bude problema, ako je iole kršten punjač.

Svaki "napredak" od serije do serije koji oni reklamiraju je mizeran (tipa malo bolja baterija , nijanse u kameri , 120hz ...).... I naravno platiš tel. 1.000 € pa ga posle 6 meseci prodaš za 500-600 € i onda opet dodaš 300-500€ za novi "unapređeni" i tako ludilu kraja nema . Sad se ljudi pale na S21 Ultru a na leto kad izađe Note 21 Ultra biće opet priča 'u*mjau**mjau**mjau*" pa ovo je napredak ludilo vrh .... Al dobro OK je to , lepo je radovati se (ko može) [emoji4][emoji106]

Послато са SM-N9860 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno