Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Na natezanje. Istekne ugovor - podneseš zahtev za prenos broja u drugu mrežu i posle nekoliko sati te zovu i nude kule i gradove. Nekako se dogovorite oko uslova i eto novog ugovora. Naravno mora čovek za sve da se cima, pošto je ovde potrošač cenjen manje od prosečne starlete.
Ja sam se dopisivao 2 dana.
Tako da razumem te u potpunosti.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Kod mene bas obrnuto. U vipu racuni preko 6000 prenio broj nisu me ni pozvali. U mts ista situacija. Jedino telenor me zvao i to za neki net broj koji sam placao 500din :)

Rezersisan Srebrna S21 Ultra

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

https://youtu.be/OmzKPmSW1Bw

Mnogo kontradiktornih rezultata srećem zadnja dva dana. Sad odjednom ispada da S20 Ultra i Note 20 Ultra imaju istu bateriju kao 11 i 12 Pro Max, što nisu pokazivali testovi posljednjih godinu dana, a ni korisničko iskustvo koliko sam imao priliku da pročitam.

Ohrabruju bolji rezultati za S21 Ultra, ali su ostala dva totalno zapostavljena, to pomalo i govori o tim modelima, nezanimljivi su skroz a cijena im luksuzna.

Bukvalno po ovim tekstovima, note ispsde kao iph max, a u stvarnosti to veze nema.

Zavisi koji note koristis,oninuglavnom rade sa sd-om tako da je autonomija tu negde
Nemoj izimati zdravo za gotovo te testove u svakom slucaju

Poslednja izmena:
Kod mene bas obrnuto. U vipu racuni preko 6000 prenio broj nisu me ni pozvali. U mts ista situacija. Jedino telenor me zvao i to za neki net broj koji sam placao 500din :)
Šta znam, valjda zavisi ko radi. :d moja devojka je morala da prebaci broj u Vip da bi je ovi zvali i ponudili kule i gradove. I tako 2 puta. Srećom pa su joj stvarno dali dobar paket bez uređaja koji može da joj zameni onih 100gb što su davali ranije.
Mene u Telenoru pozvao dečko i za 2 minuta se dogovorili. Rekao sam mu da sam zadovoljan paketom ali bih hteo još interneta i samo mi je duplirao. A plaćam 1275 din paket sa 50% popusta, tako da nisam neki potrošač ali sam kod njih od kako imam postpaid i uvek su mi izlazili u susret i nisam morao da se cimam sa promenom mreže.
On topic: meni se nekako najviše sviđa srebrni S21U, crni mi je nekako sav stopljen. Voleo bih da vidim neku kombinacija zelene i zlatne, verujem da bi izgledao top.

Zavisi koji note koristis,oninuglavnom rade sa sd-om tako da je autonomija tu negde
Nemoj izimati zdravo za gotovo te testove u svakom slucaju

Ne sporim, nista ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ja se nadam da se ova ultra pokaže što bolje jer mi je trenutno ona i budući p50 pro dva telefona između kojih biram.

Mislim da sa ultrom nece omanuti ovaj put sto se tice soca bar ovog za Evropu ali videcemo a p50 je za drugu temu da ne idemo u off

Bitan info za sve koji čekaju MTS ponudu, malo pre sam se čuo sa samsung podrškom i rekli su mi sledeće:

"Poštovani, MTS nažalost nije uključen u promociju tokom pretprodaje.
I dalje čekamo na povratnu informaciju da li će uređaji biti dostupni nakon 29. januara, odnosno starta prodaje."

Ko zna šta je mts zeznuo...

Kažnjeni su od strane Samsunga zbog nekih stvari, ko zna hoće li ih uopšte i imati.

Državna firma...

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://youtu.be/Ks79nSVuXf4
Meni se čini da je ovaj lik najrealniji.
Stvarno nisam Apple fan, i verovatno necu nikad kupiti iphone, ali sta oni rade sa ovim 12mpix senzorom, to je neverovatno. Opet mi se ne svidja prednja kamera na s21u, deluju mi "jeftino" slike, kao sto su bile na s7e, s8, s9.. Ove telefone sam koristio.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Kaze drugar da su malo popravili signal,ali je i dalje snap bolji,za bateriju javljam ali svakako ce izgurati jedan dan

Za sada najveća zamerka na zveckanje sočiva u kameri...ono na notu 20 ultra ja ništa u poređenju sa ovim [emoji849]

Inače uspeli smo da namestimo packagedisabler na A11 i kolega na S21 ultra i ja na S20

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Otišla cela prepiska iz 23. :d Uglavnom, kačite SOTove ukoliko nađete ili imate telefon, da vidimo načemu smo. Oprečne su informacije.

Da li ste svi uglavnom uzeli 128GB? :/

Da li imate neki plan za rijesavanje problema sa memoriom?

Ja sam sad jedino nasao USB C - sdcard

Ja sam uzeo 256GB, ali me zanima da li ću moći koristiti Huawei Cloud na Samsungu?! [emoji3] Imam još skoro godinu dana pretplatu na 200GB.

Da li ste svi uglavnom uzeli 128GB? :/

Da li imate neki plan za rijesavanje problema sa memoriom?

Ja sam sad jedino nasao USB C - sdcard
Meni i 128 previse... Google slike bekap, svako malo prebacim na hard fotke i video pre flesovanja telefona
c4f371a0ee7dc73b77550f64f1de3831.jpg

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Zbog te memorije ja imam dilemu da li da uzmem Ultru ili obican S21, kod nas za sada samo Ultra sa 256Mb a kako nacuh obicni S21 i plus nece dolaziti sa 256Mb.

Sa druge strane, veličina S21 mi odgovara vise nego druga 2, leži u ruci taman kako bob zapoveda, probao sam danas Ultru sa futrolom u koju se kači s-pen, preširoko je, skoro pa jedva se drži fon, kamere mi nisu nešto bitne, štaviše ako padne U dolazim u opasnost da gospođa otme fon :D.. imam vremena do ponedeljka, to je neki krajnji rok koji sam sebi dao.

Ultra 256 je mogla danas da se naruči, plati - i odmah dobije u Ušću.

256 GB*. I meni je suludo davati pare za model sa vise GB, ako vec imate pristup nekom cloudu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas u Telenoru poredio selfie kameru s21u i moja s20+, 5 minuta nisam uspeo da nadjem razliku, potpuno iste slike bez obzira sto je senzor drugaciji. Pritom prodavnica prilicno priguseno osvetljena, trebalo je tu s21u da pokaze neku prednost.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Doduše jeste šteta što mts nema u ponudi, jer kad se odbije 12 meseci bsp TV, Neta i sve ono (box 4), telefon ispadne ultra jeftin u tom paketu. Šta je tu je..

Evo,prvo punjenje ,ako se po jutru dan poznaje bice ovo i vise nego dobro
1b1e5d8ef21b8a6a3aac897ea6467b64.jpg
44aa256d1b99c608955b483daea29ea5.jpg

Evo,prvo punjenje ,ako se po jutru dan poznaje bice ovo i vise nego dobro
1b1e5d8ef21b8a6a3aac897ea6467b64.jpg
44aa256d1b99c608955b483daea29ea5.jpg
Ovo već obećava, izgleda da je Samsung popravio exy barem po pitanju baterije, ako na novom note bude sa AMD exy biće sigurno još bolji. Jel se greje telefon pri jačem korišćenju?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ovo već obećava, izgleda da je Samsung popravio exy barem po pitanju baterije, ako na novom note bude sa AMD exy biće sigurno još bolji. Jel se greje telefon pri jačem korišćenju?

Pisao sam vec,ovo je drugov tel ,on ga je uzeo pa vam prenosim utiske,kaze da mu se grejao na viberu sa ukljucenom lokacijom. Kada je iskljucio lokaciju sve je bilo ok . Kaze da telefon leti i da super lezi u ruci.popravljen je signal malo ali je sd i dalje bolji sto se toga tice. I pi mom misljenju baterija je vrhunska s obzirom da je ovo prvo punjenje,bice to jos bolje

Kad smo kod lokacije, je li spominjao kako radi navigacija, da li je u rangu sa SD? :)

@dule2303 kakva je kamera u poređenju sa N20U što si imao? Ako stigneš da usporediš podeli malo utisaka jer je ovo prvi exy posle 9820 da nečemu valja.

Nazad
Vrh Dno