Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Sve je to u redu. Ali zasto ne SD i u EU? [emoji4]

Koja je poenta diskusije? Ne znam šta treba diskusija o ovome da tačno donese, koji zaključak? Ima li zaključka? Sigurno imaju razlog zašto, profit, politika, ograničenja, neki ugovori? Šta god da je, nama je isto.

Sve je to u redu. Ali zasto ne SD i u EU? [emoji4]
За њих врло једноставно, конкуренција им није толико јака у Европи као у осталим регионима, па уваљују своје јефтиније чипове.
Погледај само наше тржиште легално у Србији не можеш да купиш већину телефона која се нуде у осталим крајевима

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Koja je poenta diskusije?
Sigurno imaju razlog zašto, profit...

Ovo je poenta diskusije. [emoji4]

За њих врло једноставно, конкуренција им није толико јака у Европи као у осталим регионима, па уваљују своје јефтиније чипове.

Kljucna rec. [emoji4]

Nadam se da su ljudi do sad skapirali poentu, da ne idemo bezveze vise u off sa tom pricom. [emoji4]

Neko je uspeo da dobije tel
6c050d616faa992d2ec0ee8834ed405a.jpg
c00c93483e6c6f48eec021d16d8bb609.jpg
71ca328ae5ebb35ac49e18c938d8f6a1.jpg

Neko je uspeo da dobije tel
6c050d616faa992d2ec0ee8834ed405a.jpg
c00c93483e6c6f48eec021d16d8bb609.jpg
71ca328ae5ebb35ac49e18c938d8f6a1.jpg
Ако те не мрзи сликај задњу страну да видимо како изгледа из прве руке[emoji3]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

I sta dobijes sa tim sto si promijenio 4 flagshipa u godinu dana? Hir? Prestiz? Ja sam mislio da sam ja lud sto sam na godinu mijenjao, ali sva sreca pa sam skontao da je to sve isti djavo i da ima gorih od mene. Ajde da im drzi cijena, ali padnes na sva 3 u relativno kratkom periodu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://youtu.be/OmzKPmSW1Bw

Mnogo kontradiktornih rezultata srećem zadnja dva dana. Sad odjednom ispada da S20 Ultra i Note 20 Ultra imaju istu bateriju kao 11 i 12 Pro Max, što nisu pokazivali testovi posljednjih godinu dana, a ni korisničko iskustvo koliko sam imao priliku da pročitam.

Ohrabruju bolji rezultati za S21 Ultra, ali su ostala dva totalno zapostavljena, to pomalo i govori o tim modelima, nezanimljivi su skroz a cijena im luksuzna.

Ne otvara Samsung proizvodnju čipova u Texasu, ulaže ogromne pare, bez razloga - misle unapred, da preduhitre "packe"!

S21U - većina budućih vlasnika ne igra igre na mobilnom - tako da ipak E2100 može biti dovoljno dobar AKO je štedljiv kao što pokazuju neki testovi.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

I sta dobijes sa tim sto si promijenio 4 flagshipa u godinu dana? Hir? Prestiz? Ja sam mislio da sam ja lud sto sam na godinu mijenjao, ali sva sreca pa sam skontao da je to sve isti djavo i da ima gorih od mene. Ajde da im drzi cijena, ali padnes na sva 3 u relativno kratkom periodu...

Ja sam napisao da je neko dobio,nisam sebe naveo posto su ljudi tvrdili da nema sanse da se uredjaj dobije ranije,a to sta je ko dobio je individualna stvar,sto bi moralo da bude stvar prestiza? Mozda neko voli to i ima novca pa mu gust da menja telefone. A i nisam toliko menjao zadnjih godinu i po dana,note 10 plus pa note 20 u pa sam razmisljao mozda o ovom posto mi istice ugivor medjutim zbog nedostatka sd slota sam odustao
@Masinist ne moze da bude dobar dokle god renderuje onako katastrofalno(gledao sam poredjenje sa ip12 pro max) . Pa brzi je n20u u renderu. Sa novim ex su mozda stigli 865 mada mislim da ni to nije tacno ali videcemo a mob je godinu dana noviji
Evo i na punjacu
ac0acf4d4f0f3789d984d24fdfe5a992.jpg

Poslednja izmena:
Ma šta se pravdaš, Dule?!
Ovo je IT forum, većina koji su ovde ima želju da proba nove "igračke" čim izađu!
E sad što nemamo para da to ispratimo ili nas mozak koči zbog logike gubitka novca, to je drugo...
Dobro, priznajem, kako starim tako manje imam volje da flešujem, OC, fotošopujem,...

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ruku na srce i ja bih mijenjao 4 puta na godinu kad bi mi žena dozvolila [emoji3]

@Masinist ja sam izgubio volju za rutovanjem i igranjem sa romovima odavno a i ja sam stava da ccovek ako ima mogucnosti da treba sebi da priusti sta mu svidja . Ne vidim sto se neki clanovi uzbudjuju oko toga ko je sta kupio pogotovo ako nemaju nameru da kupe isti tel i dosli su ovde samo da pljuju
@BricoGO u pravu si skroz[emoji3]
@vojo77 Ne razumem sto ovde komentarises nesto sto ni ne razmatras da kupis. Zamisli kad bi sad mi odavde dosli u iphone temu i poceli da pljujemo po istom,na sta bi to licilo?
Zamiski pitam te kako si sebi mogao da dozvolis sa u 2020.god kupis tel bez 120hz? I za to jos das 1400e

Poslednja izmena:
@dule
Znaci zabranjeno je komentarisati ako ne koristim Samsung? Plus, nista lose nisam napisao o uredjaju. Citam sta pisete i mislio sam da si ti promijenio s10, s20, note 10 i n20 ali sam pogrijesio.

Iphone 11 pro max 1400 eura? Druze na cemu si ti? Nisam lud dati toliku sumu novca za telefon. A kad vec peckas sa glupostima iako nisam ni za jedne ni za druge, vidim da vam super sluzi 120hz, ganjate adb da smanjite na 96 i slicno, daj zivota ti...

Poslednja izmena:
Ja ću večeras odraditi preorder.
Samo da još odlučim srebrni ili crni,nikako da prelomim.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Ja sam napisao da je neko dobio,nisam sebe naveo posto su ljudi tvrdili da nema sanse da se uredjaj dobije ranije,a to sta je ko dobio je individualna stvar,sto bi moralo da bude stvar prestiza? Mozda neko voli to i ima novca pa mu gust da menja telefone. A i nisam toliko menjao zadnjih godinu i po dana,note 10 plus pa note 20 u pa sam razmisljao mozda o ovom posto mi istice ugivor medjutim zbog nedostatka sd slota sam odustao
@Masinist ne moze da bude dobar dokle god renderuje onako katastrofalno(gledao sam poredjenje sa ip12 pro max) . Pa brzi je n20u u renderu. Sa novim ex su mozda stigli 865 mada mislim da ni to nije tacno ali videcemo a mob je godinu dana noviji
Evo i na punjacu
ac0acf4d4f0f3789d984d24fdfe5a992.jpg
Kako ti se cini generalno naspram n20 ultra?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

@dule
Znaci zabranjeno je komentarisati ako ne koristim Samsung? Plus, nista lose nisam napisao o uredjaju. Citam sta pisete i mislio sam da si ti promijenio s10, s20, note 10 i n20 ali sam pogrijesio.

Iphone 11 pro max 1400 eura? Druze na cemu si ti? Nisam lud dati toliku sumu novca za telefon. A kad vec peckas sa glupostima iako nisam ni za jedne ni za druge, vidim da vam super sluzi 120hz, ganjate adb da smanjite na 96 i slicno, daj zivota ti...

Zadnjih meseci dolazis u temu o samsungu i to nebitno koju(s21,s20,note 20)samo da bi pljuvao,niti ga imas niti znas kako radi. Imas temuo iphone-u pa tamo lepo komentarisi

Ček malo, pa sad moram i punjač uzeti jer jedini koji imam je neki samsungov od 5W...bit će to zanimljivo...sa 4200mAh i 40W na 5000 mAh i 25W.
Znači nena potrebe kupovati nešto jače/brže jer ne ide brže od 25W.

Bitan info za sve koji čekaju MTS ponudu, malo pre sam se čuo sa samsung podrškom i rekli su mi sledeće:

"Poštovani, MTS nažalost nije uključen u promociju tokom pretprodaje.
I dalje čekamo na povratnu informaciju da li će uređaji biti dostupni nakon 29. januara, odnosno starta prodaje."

Ko zna šta je mts zeznuo...

Aha, hvala.

Čudi me da to ne raklamiraju kao bonus, uz buds i tag.

Ovo nije baš tačno, ja sam se danas raspitivao, odgovor iz Samsunga na četu je bio da je garancija standardna 2 godine garancije ali da pitam distributere, možda neko može nešto da učini po pitanju 3-godišnje garancije, nazvah potom Positive, oni kažu da će samo oni koji su se registrovali za unpack dobiti premijum garanciju 3 god.

Oni inače imaju u ponudi Ultru 256.

Na natezanje. Istekne ugovor - podneseš zahtev za prenos broja u drugu mrežu i posle nekoliko sati te zovu i nude kule i gradove. Nekako se dogovorite oko uslova i eto novog ugovora. Naravno mora čovek za sve da se cima, pošto je ovde potrošač cenjen manje od prosečne starlete.

Vrh Dno