Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nije problem gledanja... U post produkciji dobro dodje. Još jedna stvar je što možeš izvući frejm sa kojim dobiješ dobru fotku, dobar momenat.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Zar niste pisali da je losa stabilizacija na 8k

Šta će ti S21 ako ne snimaš u 8K? Mada ni 4K nije mali. Jedan film 2 sata ide 15-60GB.

S21 Ultra 12/128 u Vip-u
Neo 10 , 5.099 na 24 rate i odmah u kešu 75.000 din.
5cdec6ed1970a78c074f93ecc956c772.jpg

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

a8577403fa928c0ff7c5ce53b4b62c86.jpg

Koliko im je dobar ovaj trade-in u USA, baš top ponuda.

Dadneš S20 i 150 dolara i dobiješ S21, Buds pro, case, tag i yt premium na 4 meseca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U više navrata sam rekao da je Note N20 Ultra N9860 najbolji telefon koji sam imao i mogu opet da ponovim. Jako mi je žao što se ne slaže sa mojom prirodom posla pa sam prinuđen da imam nešto kompaktnije, ali iskreno i danas mi nedostaje!

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Neko je rekao n9700?
Neko? [emoji12]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Како није мало 128,ја пребацио цео мој S9 на N20U и убацио пар филмова, већ је на нешто изнад 100 gb, а реално сад већина телефона много ниже цене и класе има 128 gb као стандард, закидју и шкртаре на свему

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Neko je rekao n9700?
Neko? [emoji12]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Veruj mi, da su napravili taj identični N9700 samo izbacili olovku i stavili ekran od 120hz + bateriju tipa 4300mAh i nazvali ga s21 mislim da bi malo bilo pričati koliko bi nas presrećnih bilo!

MTS jos nije izasao sa ponudom?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Izbacili sluske iz prodajnog pakovanja,pa ih prodaju posebno,nema punjača,prodaju posebno,sledeći model ide u kesi a kutiju će posebno prodavati,za istu ili jaču cifru. Nesto krčkaju za narednu seriju čim je i memorijska izbačena a osnovni model 128,od kojih je 105 na raspolaganju. Sto vise gledam s21u sve manje mi se uzima, kako su krenuli zasluzili su da ih menjam svake prestupne godine, jer razlike su sve manje a cenovno sve više beže.

Aman ljudi promenite brend ako vam ne odgovara što vas zakidaju na 10 stvari. To je bar najlakše danas.
Ja se na Samsung ne vraćam dok ne ubace SD na naše tržište i ne naprave neki lep telefon (kao S7 što je bio).

Ako i objave Note 21 ultra moguce da ce i olovku da izbace. [emoji1787] Ima da se kupi posebno mozda neko zeli obicnu a neko hoce pro. Haha

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Aman ljudi promenite brend ako vam ne odgovara što vas zakidaju na 10 stvari. To je bar najlakše danas.
Ja se na Samsung ne vraćam dok ne ubace SD na naše tržište i ne naprave neki lep telefon (kao S7 što je bio).
To i jeste problem, nema se šta drugo pametno uzeti!

To i jeste problem, nema se šta drugo pametno uzeti!

Bukvalno koji god da uzmeš nećeš pogrešiti. A svi konkurenti imaju osetno bolje baterije. Nego ste vi navikli na brend i OneUI. :d ti si specifičan, tebi treba kompakt telefon. Ja se tu ne bih ni sekunde dvoumio - kupio bih 12/Pro iako ne volim iOS. Bar znam šta sam kupio i znam da mogu komotno dan da izguram.
Priznajem, meni je bilo neko vreme dosta teško da se priviknem na MIUI nakon OneUI ali eto uspeo sam i ne žalim se. Što ne znači da neću preći na Realme/Oppo/Vivo/OP ili Samsung kad izbaci SD kod nas.
Svakako S21 serija je za preskočiti, sem ako neko voli da baca pare - tu mu nema leka, samo Ultru neka gleda.

Meni je postojanje samo modela od 128 GB potpuni deal breaker... Zaista sam jedva čekao nove telefone jer sad imam S10 sa 512 gigabajta i hteo sam da pređem na S21 sa npr 256. Ali avaj...

Drugo, jednog vikenda je Note 20 Ultra bio spušten sa 147 na 117 hiljada u Giga, pa još ako se plati Visa karticom još 10%... I sad je vraćen na 147 i ne spuštaju...

Na kraju, čuvaću S10 i uštedeću lovu.

Ove godine zamenicu tel i ako se budem odlucio za ultru jedino 256gb dolazi u obzir, premalo je 128gb. Ali i pored svega toga cekamo testove i da vidimo da nece biti neki fail kao note 7 [emoji14]

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Neko je stavio da je NEO NEO u Vipu dobra ponuda i ja bacio pogled i bilo je fazon 4soma mesečno i oko 40,50k na ruke. Sad sam pogledao opet i izlazi 4 soma mesecno i 70soma na ruke, ja ne znam da li sam prvi put pogrešio ili su ovi digli cene za jedan dan usled ko zna kog razloga, Možda sam ja slučajno nešto drugo kliknu, ne sporim, ali moguće je i da je bila veća potražnja i odmah se "korigovali"

Meni ultra izgleda bas mocno. Crna i braon boja jos mat, a i sistem kamera mi je najlepsi ubedljivo. Jos taj exy da vidimo...

Meni ultra izgleda bas mocno. Crna i braon boja jos mat, a i sistem kamera mi je najlepsi ubedljivo. Jos taj exy da vidimo...
Ултра има само у phantom silver и phantom black боји...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Pa ovaj gore u recenziji prikaza i braon u onoj paleti boja, jedino ako to nije bila ultra

To su ekskluzivne boje za samsung eshop ili tako nešto..

Sta vi radite sa telefonima pa vam je i 128gb smesno.

128 GB je sada must have kod mobilnog, za solidan broj ljudi je i to malo te moraju da uzmu 256 GB verziju.

Slike, video snimci, internet, skidanje svega i svačega, za razne poslovne obaveze itd

Imate cloud ljudi, kome jos treba da ima sve na telefonu, i da pravi clone na cloud. Izracunali, sabrali se, cloud preovladjuje, i cao.

Vrh Dno