Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Kada je zvanicno predstavljanje s21 linije telefona,14 januar?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

14. ili 22.

Opasno su svi poranili ove godine xiaomi vec predstavio mi 11,samsung eto kroz 10 dana,neke su najave da ce i huavej poraniti sa prezentacijom.

Poranice ali prava na gresku imati nece. Dovoljno su "uprskali" sa 990, sada ako ne izvade fleke bice svasta.

^ slažem se 100% sa tvojom konstatacijom. Preskočio sam S i N 20 seriju baš zbog exy posle ko zna koliko godina u nazad sa samsungom. Ako opet uprskaju moraću preći na ios.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Ja sam morao da uradim fr na N20Ultra i ako nisam hteo posle A11 jer baterija kao da ne postoji. Strasno je da ga S20FE sije za bateriju, ali cekam ovaj 2100 jos ako bude kako se pise eto S21 Ultre.

Ja sam morao da uradim fr na N20Ultra i ako nisam hteo posle A11 jer baterija kao da ne postoji. Strasno je da ga S20FE sije za bateriju, ali cekam ovaj 2100 jos ako bude kako se pise eto S21 Ultre.
Pogorsao a11 bateriju na n20 ultra?

Meni na N20 Ultra blaga katastrofa bila. Bukvalno sam gledao kako cure procenti.

Vakuum telefon, nikad koriscen, i mene cudi veruj mi ali videcemo, da ne trolujem temu :). Ultra S21 ce biti pun pogodak po pitanju baterije i potrosnje ako su navodi tacni.

Ja se iskreno nadam da ce baterija biti ok bez obzira koji SoC je u pitanju. Zbog ekrana i UIa koji je skroz dobar mi se vraca na Samsung posle visegodisnjeg izleta u raznorazne druge tabore. Svakako ce biti zanimljiva godina i steta je sto svi ne predstave telefone u istom mesecu da mozemo lepo da biramo :D.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

^ po ovome lagano moguće da neće izaći note serija

Izlazi, okačio sam u temi, potvrdio Samsung :).

^ bilo bi šteta da ugase note seriju

A još veća da naprave ovo što je sada sa njom.

Samsung Galaxy S21 series camera setup shown off in leaked infographics

Samsung-Galaxy-S21-series-camera-setup-infographics.jpg

Galaxy S21 Ultra 5G

Front-facing – 40MP f2.2
Ultrawide – 12MP f2.2
Primary – 108MP f1.8
Telephoto 2 – 10MP f4.9
Telephoto 1 – 10MP f2.4

https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s21-series-camera-setup-leaked-infographic/

Dzizs Krajst, zasto ovo rade???

Ako s21+ ne bude imao microSD to će biti kraj moje saradnje sa samsungom. Od s2 pa na dalje.

Očekivane cene i najava (glasine) da za EU neće biti ni punjač u pakovanju ...

Снимак целог екрана 4.1.2021. 23.37.30.jpg

Ozbiljno oboleli ljudi,nije ni cudo sto imaju pad prodaje
Imaju srece samo sto Huawei ne moze da im parira inace mislim da bi brzo videli promenu oolitike

Poslednja izmena:
1350€ za Ultru bez punjača i slušalica, mnogo je. Po dosadašnjim info, jedino je Ultra vredna pažnje.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Ozbiljno oboleli ljudi,nije ni cudo sto imaju pad prodaje
Imaju srece samo sto Huawei ne moze da im parira inace mislim da bi brzo videli promenu oolitike
Isto bi uradio i Huawei, verovatno će i uraditi u Kini. Gde njihovo pakovanje da bude kabasto, sa sve punjacem od 66W a iPhone malo i lepo?! U EU će svih 1000 P50 imati punjač.

Ma sve je to sviranje onoj stvari. Mož misliti, daješ preko 3 skoro prosečne plate za parče tehnike, i ne dobijaš sve što treba i što je očekivano da ide u 21.veku. Kakve oni to uštede prave i kakvo zelenilo, pa sve to treba pre toga napraviti, baš su zeleni i elektro automobili, kako da nisu. Isto to radi i mobilna industrija a Samsung umesto da drži korisnike očigledno ima nešto drugo za cilj, samo high class korisnika.

Koliko vidim igra se fer.
Najavili su cijene, najavili su da neće doći punjač, najavili su da nema microsd. Najavili su Exynos.
Odradiće predstavljanje.
Biće skup
Neće imati punjač
Neće imati microsd

Rezultat?
Kupovaće ga i dalje ljudi, jer "S" više nije telefon kao ni "I". To je luksuzno parče robe koje košta koliko prodavac želi.

Kao običan džemper od 500e i Isti takav materijal no name brenda za 60e. Imaju kupce i tu vise nema priče ovaj bolje grije ili je zaštićena okolina..

Ili prihvatite ovo i batalalite priču, skupo, prevara, itd... Ili nemojte prihvatiti, ali onda znajte da ste u stvari u očima ostalih korisnika vi sami greška u razmišljanju...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nece izgubiti nista zbog slusalica i punjaca, svako ih kuci ima gomilu. Ako mobilna industrija treba da ima 1kw punjac kroz 2 godine onda potrosaci nisu bas u vinkli. Svuda uticnice, svaki noviji auto ima usb ili wifi punjenje, kafici isto, kancelarije isto....nema potrebe realni i ako su izbacili, a sluske su krs i one najbolje u pakovanju...

Jel cena manja za 30e zato što nema punjača? Nije. Znaci stavi onda neku opciju za punjac po promo ceni, bundle pakovanje itd, sve može da se resi. Prica o ekologiji je smešna. Ja u kući imam samo punjac od trenutnog telefona, zašto ako prodam telefon moram prvo da jurim punjac pa onda nov telefon

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Nece izgubiti nista zbog slusalica i punjaca, svako ih kuci ima gomilu. Ako mobilna industrija treba da ima 1kw punjac kroz 2 godine onda potrosaci nisu bas u vinkli. Svuda uticnice, svaki noviji auto ima usb ili wifi punjenje, kafici isto, kancelarije isto....nema potrebe realni i ako su izbacili, a sluske su krs i one najbolje u pakovanju...

Nemam nijedan osim ovog za telefon, tj. mozda i imam jedan, ali ne jaci od 5W. U Kini je manje od 6% kupaca narucilo Mi11 bez punjaca. Eto koliko kupci vole novi trend. Slusalice u pakovanju su ok kod samsungove S serije, vecini "rade posao".

Nazad
Vrh Dno