Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Kada je zvanicno predstavljanje s21 linije telefona,14 januar?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pogorsao a11 bateriju na n20 ultra?Ja sam morao da uradim fr na N20Ultra i ako nisam hteo posle A11 jer baterija kao da ne postoji. Strasno je da ga S20FE sije za bateriju, ali cekam ovaj 2100 jos ako bude kako se pise eto S21 Ultre.
Pa cudi me da je tako losa,posto vidim ovde iskustva da su pisali da je slicna kao na n10+.Meni na N20 Ultra blaga katastrofa bila. Bukvalno sam gledao kako cure procenti.
Galaxy S21 Ultra 5G
Front-facing – 40MP f2.2
Ultrawide – 12MP f2.2
Primary – 108MP f1.8
Telephoto 2 – 10MP f4.9
Telephoto 1 – 10MP f2.4
Isto bi uradio i Huawei, verovatno će i uraditi u Kini. Gde njihovo pakovanje da bude kabasto, sa sve punjacem od 66W a iPhone malo i lepo?! U EU će svih 1000 P50 imati punjač.Ozbiljno oboleli ljudi,nije ni cudo sto imaju pad prodaje
Imaju srece samo sto Huawei ne moze da im parira inace mislim da bi brzo videli promenu oolitike
Nece izgubiti nista zbog slusalica i punjaca, svako ih kuci ima gomilu. Ako mobilna industrija treba da ima 1kw punjac kroz 2 godine onda potrosaci nisu bas u vinkli. Svuda uticnice, svaki noviji auto ima usb ili wifi punjenje, kafici isto, kancelarije isto....nema potrebe realni i ako su izbacili, a sluske su krs i one najbolje u pakovanju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari