Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Misliš da su imali izbora?! Hoćeš reći da su mogli napraviti manju ali nisu htjeli! Čisto sumnjam prosto ne vjerujem. Opće je poznato zašto su "grbe" tolike...ne samo kod Samsunga nego i ostalih proizvođača.

P40Pro+ & Tapatalk
Pa mora biti grba pozadi zbog mnogo vecih senzora,bice jos veca ako se obistini da samaung pravi sesnzor velicne 1/0.57 to je za telefon bas preveliko kako ce to izgledati videcemo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

i dalje gajim nadu da nije plastika nego da sa slika samo tako deluje. daleko od toga da sam strucan da solim nekome pamet, ali kolika moze da bude razlika u ceni izmedju plastike i stakla? ne verujem da je vise od 5-10e. bolje da su podigli cenu za toliko pa bi isto zaradili a telefon bi bio kako treba. stavljanje plastike na premium segment mi deluje kao jako losa poslovna odluka!

Misliš da su imali izbora?! Hoćeš reći da su mogli napraviti manju ali nisu htjeli! Čisto sumnjam prosto ne vjerujem. Opće je poznato zašto su "grbe" tolike...ne samo kod Samsunga nego i ostalih proizvođača.

P40Pro+ & Tapatalk

Nije morala biti grba do same ivice, a ni toliko siroka. Naravno zbog velicine senzora kamera mora da strci, ali ne mora da bude ovoliko siroka izbocina.

i dalje gajim nadu da nije plastika nego da sa slika samo tako deluje. daleko od toga da sam strucan da solim nekome pamet, ali kolika moze da bude razlika u ceni izmedju plastike i stakla? ne verujem da je vise od 5-10e. bolje da su podigli cenu za toliko pa bi isto zaradili a telefon bi bio kako treba. stavljanje plastike na premium segment mi deluje kao jako losa poslovna odluka!
Nije samo do cijene, već da održavanja, kasnijeg servisa, manjih problema koje će imati sa korisnicima (ako od uzmemo početni hejt za plastiku)...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ja nikada nisam ni gotivio staklo. Klizavo i muzgavo. Prosto moras koristiti masku da ti ne bi non stop ispadao fon i izgledao popljuvano.
Meni se se svih najvise svidjao poklopac S5. Neka vestacka koža. Ekstra grip i bas mi bio lepo. Nisam koristio masku.
A plastika moze biti veoma kvalitetna i moze biti buvljacka. Kontam da ce biti ovo prvo.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

I ja sam prvi put stavio masku na S7, pre toga ni pod razno mi nije padali na pamet da je stavljam.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Nije samo do cijene, već da održavanja, kasnijeg servisa, manjih problema koje će imati sa korisnicima (ako od uzmemo početni hejt za plastiku)...

ih, sada im je odjednom palo napamet da se lakse servisira plasticnjak :) servisirali su se i do sada sasvim ok u zvanicnom servisu. pre ce biti da je razlog onaj koji sam naveo nego da je zbog lakseg servisa.

Lakše se servisira a uzimaju se iste pare.
Đe ćeš bolje [emoji6]

S21+ staklo, S21U staklo, samo S21 glastika.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Dobro kako za koga! Mada realno nemam ništa protiv plastike; telefon mi 100% vremena u zaštitnom kućištu (debljem ili tanjem zavisno od obaveza).

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Pročitao na net-u i yt gledao, provereno, već 2 nedelje ako ne i više, proverena "procurela" informacija.

https://youtu.be/zSWzN6UGGlM
[emoji41][emoji16]
Bilo bi lepo kad bi pocetni modeli imali 256gb. Jedino me zanima modem da li su popravili i kakva ce biti baterija. Ostalo po specifikacijama cini se da nije lose.
I da, videcemo da li ce popraviti senzor od 108mpx, da ne bude los kao na s20 ultri.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Pre par minuta se pojavila vest
The basic Galaxy S21 will start at €849, the S21 Plus will be €1,049 (with a 256GB model for €1,099) and the S21 Ultra will cost €1,399. In dollars, those prices range from $1,040 to $1,715. But given European taxes, this conversion to dollars isn't a true reflection of the price U.S. phone fans can expect to pay for the Galaxy S21.

Vest o cenama je od pre 4-5 dana, ko prati bukvalno svaki dan se pojavi po jedna "procurela" informacija, nadam se da će i ostati razlika od 50€ za 256GB.

I to sve bez punjaca i slusku,blago je reci da nisu normalni. Pa ultra kad bi kupio punjac i sluske treba da izadje 1400-50e. Bolest

Da se posjetimo...

S2,3 €599
S4,5,6 €699
S7 €699
S7E €799
S8 €799
S8+ €899
S9 €849
S9+ €949
S10 €899
S10+ €999
S20 €899
S20+ €999
S20U €1349
S21 €849
S21+ €1049
S21U €1399

Baš me zanima do kada će nastaviti ovaj trend dizanja cijena?!

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
^ dok god budu mogli, uvek ima 50 miliona ljudi koji će dati te pare za telefon. Oni uvek napune svoj budžet.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Skraćeno S4=699, s21=849
Meni djeluje ok ovo...

Da al ne mozes gledati tako,gledaj cenu s21 ultra kao najskuplji model i tu nista nije ok.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Zašto bi gledao najskuplji?
mislis zbog plasticnih ledja i ravnog ekrana + inflacija? :)
150e rasta za 7 godina je ništa u IT.
U suštini, razlika je što tada telefon od 300e nije mogao da završi posao kako treba, ali onaj od 600e jeste. Sada može i onaj od 300e a mi imamo i one od 1300e

d85fca8dc0350eef633656821103a2a6.jpg

Sačuvano od zaborava

Pre par godina si imao jedan model koji je predstavljao najbolje sto imaju.
Sada je nezahvalno porediti uredjaje jer se sam trzisni plasman izmenio tokom godina.
Od jednog uredjaja sa s6 do 3 "verzije" s21 koje u sustini samo naziv imaju zajednicki
Sada svi prate jedan meni vrlo iritantan trend: skaliranje proizvoda po svim kategorijama koje imaju i nemaju smisla koje za rezultat ima uredjaje koji ne bi trebalo da nose isto ime
Imaces obican s21 sa lupam 3 kamere, dok ce ultra imati 5 recimo. Obican ce imati lcd a ultra/pro oled...
To nije isti uredjaj ni po kojim merilima, i meni smeta sto ih tako nazivaju i grupisu u zajednicku oznaku, cisto radi marketinga i prodaje

Prvo dozivesmo lajt modele, pa sad pro i ultra varijante. Pa plus modeli dodjose a kod apllea i mini varijante.
Ne daj boze da promene ime.

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

Ja samo da podsetim da je i s6 bio u više izvedbi...imao si i edge i još neki plus ako me sećanje služi.

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Pa active serija flagshipova...

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno