Sto je najgore nisu samo odredjene prodavnice vec i odredjeni satovi i tabletiSudeći po samoj promociji na sajtu izgleda da ovo važi samo za odredjene radnje, ali, poslao sam im upit pa ćemo videti.
Ok,hvala,ja stvarno nisam znao,izvinjavam se!Tel posle restarta radi normalno, ko zna sta mu je bilo, kao da nije optimizovan softver uopste.
@seqla procene su zabranjene na sajtu, pogledaj na kp kako se krecu cene i na tu cenu smanji jos 10e npr i ubaci ovde na oglase.
Za 90-100e može sigurno.Meni danas stigli pokloni,registrovao sam se 28.10. E sad koliko vi mislite da mogu da se prodaju Buds2 slušalice,realno...
Lično bi gledao da izbegnem te u1 samsunge kad god postoji mogućnost. Ako imaš priliku uzmi Hong Kong ver (ili kinu pa preflešuj) i uživajIma li neko S21 5G (G991U1 verziju) da potvrdi da li mu se apdejtovao fon na ui4.0/Android 12 i da li je dobio DualSIM/eSIM mogucnost???
Vidim da na 'samfrew-u' postoji firware sa OS: 12 za g991u1/xaa, no, da li je stigao eSIM/DualSIM?
Ne kukajOpet ja, da li jos neko ima problem sa ovim tackicama koje se pojave kada se fotografise prema suncu? Nisam ih primjecivao prije apdejta na Android 12/One UI 4. Vidio sam da se to desava na dosta telefona pri koristenju po jakon suncu, ali ima li ikakvog rjesenja?
Ti u1, postoji mogućnost da su refabrikovani. G9910 256 je bio jednom prilikom na kp za 650e i dalje se mrzim što ga nisam kupio (posebno što mi je drugarica za moj s20 snap g9810 tad davala iste pare jel zna da uvek nosim najbolji samsung...generalno sam ubeđen i danas da je s20 bolji telefon ali g9810 nije pravljen u 256gb verziji za razliku od g9910).Pa ovaj 128gb je HonKong SAR i g9910 (nije ni jeftin, 680) ali imam ponudu i za g991u1/xaa 256gb za 550-560€ nov ali bez garancije.
Ne kukaj
To je sasvim normalna pojava (iPhone za utehu) i potiče od sočiva. To se dešava i meni na cvikerima sa plastičnim staklima. Šta reći. Uživaj u čarima svog telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari