Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Meni je pucao plugin za galaxy watch4 i sada posle ovog update-a je ok.

Kakve lude cene Ultre verzije od 128gb. Oko 950e. I pazi sad,otvorene u poslovnici zbog overavanja garancije 😁 a u stvari otvorena kutija,ukljucen telefon,da bi se registrovao poklon koji se dobija. Pa za tako skup telefon,bolje dodati jos 100e,pored tog poklona i uzeti uredjaj u prodavnici sa garancijom na svoje ime ☺️

Galaxy buds 2,uz svaki Samsung telefon u vrednosti preko 35k dinara

Prilozi

• Screenshot_20211203-005634_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20211203-005634_Kiwi Browser.jpg
    106.2 KB · Pregleda: 79
Jel ovo vazi samo za Positive Line ili i za slučaj kupovine preko operatera?

Zbog SD kartice a i utiska da je SoT nešto bolji na S20FE (SD verziji) naginjem ka kupovini ovog umesto S21 pa rekoh da ugrabim bar neki popust.

Inače su operateri počeli da poklanjaju A02s uz kupovinu S21 modela.

Za ovu aktuelnu akciju ne znam, ali ova za S21 je za telefone kupljene do 21.11. iz bilo kog regularnog kanala prodaje ukljucujuci i operatere.

Sudeći po samoj promociji na sajtu izgleda da ovo važi samo za odredjene radnje, ali, poslao sam im upit pa ćemo videti.

Lepa promocija, pogotovo ko razmislja sad da uzme tel.
Meni se cini da posle ovog update-a tel radi usporeno, kako je kod vas?

Sve isto kao i pre apdejta kod mene.

Ovo sa Buds2 moze da se realizuje i uz kupovinu sata.

Sudeći po samoj promociji na sajtu izgleda da ovo važi samo za odredjene radnje, ali, poslao sam im upit pa ćemo videti.
Sto je najgore nisu samo odredjene prodavnice vec i odredjeni satovi i tableti

Mozda bude bio problem za promociju, obzirom da se ugovor kod operatera ne vodi na mene, a upravo su ga dodatno trazili i pored fiskalnog i izjave o saobraznosti koju sam poslao prilikom registracije.

Upravo su mi odobrili registraciju. E sad ostaje samo da cetkamo, pardon ovaj cekamo :) kazu rok za isporuku od 4.12.2021 do 10.01.2022. Nadam se da ce biti opcije za popravni, ako ne budem kod kuce tog dana kad bude bila isporuka.

Meni danas stigli pokloni,registrovao sam se 28.10. E sad koliko vi mislite da mogu da se prodaju Buds2 slušalice,realno...

Tel posle restarta radi normalno, ko zna sta mu je bilo, kao da nije optimizovan softver uopste.
@seqla procene su zabranjene na sajtu, pogledaj na kp kako se krecu cene i na tu cenu smanji jos 10e npr i ubaci ovde na oglase.

Tel posle restarta radi normalno, ko zna sta mu je bilo, kao da nije optimizovan softver uopste.
@seqla procene su zabranjene na sajtu, pogledaj na kp kako se krecu cene i na tu cenu smanji jos 10e npr i ubaci ovde na oglase.
Ok,hvala,ja stvarno nisam znao,izvinjavam se!

U A1 jako dobra ponuda za s21 Ultra, za 90-100k kroz 24 rate uz paket NEO NEO, istina 128 GB, ali odlično.

Bice jos promocija zbog nove godine, kao i za pakete.

Kad je malo i 512gb :D

Odlično samo ne znam što ne uze odma 256gb model?

Nema. Ovaj g9910 je 8/128 a našao sam i 256gb ali je g991u1 a lik je snizio i cenu na 600€ ali hteo sam baš.g9910. Ne znači mi ništa razlika u memoriji.

Ima li neko S21 5G (G991U1 verziju) da potvrdi da li mu se apdejtovao fon na ui4.0/Android 12 i da li je dobio DualSIM/eSIM mogucnost???
Vidim da na 'samfrew-u' postoji firware sa OS: 12 za g991u1/xaa, no, da li je stigao eSIM/DualSIM?

Poslednja izmena:
Opet ja, da li jos neko ima problem sa ovim tackicama koje se pojave kada se fotografise prema suncu? Nisam ih primjecivao prije apdejta na Android 12/One UI 4. Vidio sam da se to desava na dosta telefona pri koristenju po jakon suncu, ali ima li ikakvog rjesenja?

Prilozi

• 20211204_082340.jpg
    20211204_082340.jpg
    232.9 KB · Pregleda: 48
  • 20211204_082622.jpg
    20211204_082622.jpg
    228.2 KB · Pregleda: 48
Ima li neko S21 5G (G991U1 verziju) da potvrdi da li mu se apdejtovao fon na ui4.0/Android 12 i da li je dobio DualSIM/eSIM mogucnost???
Vidim da na 'samfrew-u' postoji firware sa OS: 12 za g991u1/xaa, no, da li je stigao eSIM/DualSIM?
Lično bi gledao da izbegnem te u1 samsunge kad god postoji mogućnost. Ako imaš priliku uzmi Hong Kong ver (ili kinu pa preflešuj) i uživaj ;)

Pa ovaj 128gb je HonKong SAR i g9910 (nije ni jeftin, 680) ali imam ponudu i za g991u1/xaa 256gb za 550-560€ nov ali bez garancije.
Opet ja, da li jos neko ima problem sa ovim tackicama koje se pojave kada se fotografise prema suncu? Nisam ih primjecivao prije apdejta na Android 12/One UI 4. Vidio sam da se to desava na dosta telefona pri koristenju po jakon suncu, ali ima li ikakvog rjesenja?
Ne kukaj ;)
To je sasvim normalna pojava (iPhone za utehu) i potiče od sočiva. To se dešava i meni na cvikerima sa plastičnim staklima. Šta reći. Uživaj u čarima svog telefona.

Poslednja izmena:
Postoji li neki trik da se uzme običan s21 256gb verzija preko operatera kod nas?

Pa ovaj 128gb je HonKong SAR i g9910 (nije ni jeftin, 680) ali imam ponudu i za g991u1/xaa 256gb za 550-560€ nov ali bez garancije.

Ne kukaj ;)
To je sasvim normalna pojava (iPhone za utehu) i potiče od sočiva. To se dešava i meni na cvikerima sa plastičnim staklima. Šta reći. Uživaj u čarima svog telefona.
Ti u1, postoji mogućnost da su refabrikovani. G9910 256 je bio jednom prilikom na kp za 650e i dalje se mrzim što ga nisam kupio (posebno što mi je drugarica za moj s20 snap g9810 tad davala iste pare jel zna da uvek nosim najbolji samsung...generalno sam ubeđen i danas da je s20 bolji telefon ali g9810 nije pravljen u 256gb verziji za razliku od g9910).

Vrh Dno