Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Nije nista uspavao.
Makar bateriju nisu sje*ali..
Makar bateriju nisu sje*ali..
Ovo za kameru je jezivo i nadam se da će ispraviti nekim budućim ažuriranjem.
Nisam imao prilike da probam jer je vreme užasno ali ne deluje mi da je kamera lošija nakon update-a, bar ovako po kući, recimo face detection radi perfektno brzo sa ljudima, a sada i sa životinjama, ali čim toga nema u kadru, fokus kao da malo više luta. Deluje mi da je UW kamera u low lightu baš lošija nego pre, a 3X i 10X kamera značajno bolje. Preko 10x inače ne koristim pa to nisam ni probao.^ Da li je moguce da su zeznuli kameru?
Da li si radio fabricki reset nakon 12-ice?
Samo sto sam presekao da odem danas i da pazarim Ultru.
Stefan1995,probaj i ti ovo da odradis i ako kamera bude zaista bolja,da odem pravo u poslovnicu i da ga pazarim 😁Meni se nakon par restartovanja telefona doveo u red i ram usage (apdejtovalo se bas dosta aplikacija) i fotke veceg zuma - mesec moze da se fotka jednako dobro kao pre. Video nisam snimao, ali fotke su sada opet okej i danju i nocu.
Ali hoće za 4. Sve ove opcije služe da se telefon koristi duže.Vidim neko piše da je super opcija da se ograničava punjenje na 85%. Mislim da je to nebuloza od opcije, jer ispada da imamo ne 5000 mAh (tačnije oko 4870) već oko 4200 mAh.
Sve i da punite bateriju na najgori mogući način, za 2 godine neće pasti više od 20% kapaciteta što je identično kao da je ograničavate na 85%, ne dobija se bukvalno ništa sa ovim.
Sta je ispravljeno? Jel su cackali kameru?Na xda vidim da ima novi apdejt koji to resava. Dostupan je i moze da se flesuje preko odin-a
Ne pitaj, da ne saznaš za dalje propusteSta je ispravljeno? Jel su cackali kameru?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari