Pogledajte prilog 422599
Ovako mi izgleda prikaz notifikacija od kako mi je aktivan Samsung secret folder i UI6.
Želeo bih ovako da izgleda prikaz notifikacija kada istekne period korišćenja Samsung secret foldera (podešeno je na pola sata od poslednjeg korišćenja).
Međutim dok je Samsung secret folder otključan želeo bih da mogu normalno da vidim tekst notifikacija koje mi stižu. Molim vas da mi pomognete kako to da promenim jer mi je dosta važno i ovako zaobilazno uzima mi dosta vremena.
Veliko hvala unapred! 👋🏼
Zasto bruka cena, puni su ih oglasi, model star vise od 2 god, procesor 3, veoma upitna baterija.Bruka cena, uzimaj odmah!
Mozes kada odes na listu poziva da zadrzis prst na slusalici (poziv) i izbacice ti listu sa kojiim zelis poziv.Da li je moguće podesiti u dual SIM telefonu S21 FE 5G (koji ima dve SIM kartice različitih operatera) podesiti da sa jedne kartice biram jedan broj onoga koga pozivam, a sa druge SIM kartice da poyiva drugi broj istog korisnika. Ne vidim navedenu mogućnost u svom telefonu.
Baterije bas nisu ljubitelji niskih temperatura.
Daj sliku sa vrha![]()
Msm da im vise odgovara hladnoca nego vrucina 😁Baterije bas nisu ljubitelji niskih temperatura.
Daj sliku sa vrha![]()
Da da sa s21 feMislio sam vise neku panoramu, ako se išta vidi od magle 😀
Valjda si slikaao sa s21fe, da ne bude totalni offtopic 😀
To se i meni isto desilo u subotu na vrhu Rtnja. Baterija se ispraznila na 1%. Stavio sam da ga punim na Power bank izbacio mi je poruku nesto tipa "punjenje je sporo zbog niske temperature", tako nesto i tako je bilo sve dok se nije vratio na neku normalnu temperaturu u autobusuJuce na Zimskom usponu na Rtanj telefon sa 90 posto sa par fotki 2 video snimka, i ukljucenom lokacijom - sibao vetar i bilo minus 15- BATERIJU mi ojadio na 1 posto, i tako je stojalo bar 4 sata na 1 posto! Vrv neki bug , sta vi mislite, ili se sam telefon sledio pa poludeo!
Pozvao je servisni, traze novac za zamenu ne potpada u garanciju samsung iako svestan problema ne svrstava u besplatne popravke. Info dobijen od centra.Servisni meni, pa neka prođe kroz boje. Ako se i tu vide onda je defekt ekrana, pa mora u ovlašćeni uz garanciju na zamenu display-a. Ako neće zamenu i uređaj je mlađi od 6 meseci, onda neka insistira na novom uređaju.
Pozvao je servisni, traze novac za zamenu ne potpada u garanciju samsung iako svestan problema ne svrstava u besplatne popravke. Info dobijen od centra.
Nema, provereno. Objasnjeno da nema nikakvih ostecenja, ponudjeno da posalje na uvid i procenu, objasnili su da se efekat green line desava da je cak i samsung svestan i da bez obzira na stanje telefona i cinjenicu da nije ostecen, ne mogu da izvrse popravku. Kontaktiran samsung i oni su potvrdili da to garancija ne pokriva.Kakav je ovo bulšit? Pa ako je telefon pod garancijom valjda korisnik ima pravo na besplatnu popravku ako se dogodi neki kvar na telefonu? Koji je onda smisao garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari