kidu_moc
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2008
- Poena
- 345
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800X3D / Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Matična ploča
- ASRock B850-A Pro
- RAM
- Kingston 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- GPU
- Sapphire Pulse RX 9070 XT
- Storage
- Kingston A2000 512GB + Samsung ssd 980 1TB + ... Svašta
- Zvuk
- MS Icarus C900
- PSU
- Asus Prime 750w Bronze
- Kućište
- Gigabyte C500 Panoramic Stealth
- Monitor
- DELL G2724D 165Hz + DELL S2340L
- Miš & tastatura
- Cooler Master CK351 + Kysona M600 / Razer Viper Mini / Delux M800 mini pro
- Laptop
- HP Omen Transcend 16 (Intel i7-14650HX, 16GB, RTX 4070, 1TB NVME)
- Tablet
- Amazon Fire Tab 10HD
- Mobilni telefon
- S25 Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
U mom slucaju, situacija sa baterijom se znacajno poboljsala. Prvih dan dva sam nastavio nakon updejta i delovalo je malo tecnije, kao da je telefon malo bolje radio. Ali s obzirom da mi je sve na cloudu, a i nikada do sada nisam radio hard reset nakon updejta, resio i ja da probam.
I evo me drugi dan, 4h41m sot-a i 41% baterije i ja se odusevio.
Proslo je dva dana kkao je telefon "ucio" koriscnje baterije i tad je bilo maalo losije, sada ovo je neverovatno, bar iz mog ugla.
Dakle juce oko 8:30 telefon skinut s punjaca, sad je 9:30 sutradan i to je situacija. Tu je nekih sat i po telefonskih razgovora takodje.
Telefon mi je na 60hz jer nisam ocekivao poboljsanje baterije pa sam hteo samo da izguram dan a hteo sam i da se dopunim nocas i prebacim na 120hz pa da vidim danas kako ce ici ali sam omasio punjenje 😀
pa cu testirati sutra ako se setim ali za sada, kod mene ima razlike itekako. Cak mi je i standby time bolji dosta.
Dobacicu jos neki update kako budem koristio telefon.
I evo me drugi dan, 4h41m sot-a i 41% baterije i ja se odusevio.
Proslo je dva dana kkao je telefon "ucio" koriscnje baterije i tad je bilo maalo losije, sada ovo je neverovatno, bar iz mog ugla.
Dakle juce oko 8:30 telefon skinut s punjaca, sad je 9:30 sutradan i to je situacija. Tu je nekih sat i po telefonskih razgovora takodje.
Telefon mi je na 60hz jer nisam ocekivao poboljsanje baterije pa sam hteo samo da izguram dan a hteo sam i da se dopunim nocas i prebacim na 120hz pa da vidim danas kako ce ici ali sam omasio punjenje 😀
pa cu testirati sutra ako se setim ali za sada, kod mene ima razlike itekako. Cak mi je i standby time bolji dosta.
Dobacicu jos neki update kako budem koristio telefon.