Citao sam neke komentare da su kao ustrojili procesor i da zbog toga radi manje fluidno i da ima neki bagovi u igricamaZagrevanje skoro da na S21 FE nisam osetio. Ne znam kako, ali Samsung je nekako uspeo da "ohladi" ovaj 888.
Citao sam neke komentare da su kao ustrojili procesor i da zbog toga radi manje fluidno i da ima neki bagovi u igricamaZagrevanje skoro da na S21 FE nisam osetio. Ne znam kako, ali Samsung je nekako uspeo da "ohladi" ovaj 888.
Trebalo bi da prvih 10ak sec od ubacivanja kabla pokazuje brzo punjenje a onda uključi standardno punjenje. Jel si sačekao da vidiš?Moram, zeleo ili ne, da pitam ima li nekog sa punjenjem ima problem? Konkretno, iako iskljuceno brzo punjenje, pri povezivanju na punjac, dolazi do brzog punjenja?
Ovo se javlja od azuriranja na One UI 5.
Kvaka opterecujes se nebitnim stvarima.Postali smo robovi tehnike.Opusti se i uzivaj u zivotu.Ima mnogo lepih stvari oko nas.Ovo je samo tehnikaZnam da nece bateriji biti nista.
Radi se o principu vise i zelji da ono sto je placeno radi kako treba.
Nema opterecivanja, vise iritira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari