Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Stigao danas fon. Naravno, bez punjaca (hvala ti Apple, da bog da ...).
Tek u petak mi stizu original punjac i futrola.
Nabacim na Oppo 25w punjac, kaze 6,5 sati punjenja 🙂
Taman, meni je Huawei 60W punio za 3h 😄
Zapravo je problem i punjač i kabal. Dobro rade samo ako su oba Samsung.

Nekog moram pljuvati 🙂
Ali realno mi smo glupani, kada pristajemo na ovakve stvari.

Mhm

A13, mnogo fluidnijji, prvi utisak, nakon hard, baterija dosta bolja. Pitanje, da li imate aplikaciju "usluge mobilnog operatera" bila je u sistemskim, sada nakon azuriranja i reseta nalazi se u "nije instalirano" sekciji gogle store?
Meni je glupo da se radi hard reset?Zasto ga raditi ako telefon radi odlicno?

Ko kaze da mora da se radi HR?Radis HR ako ti sistem baguje ili ti ne rade app ili te sistem zeza ovako nema potrebe.Takodje meni na a13 telefon radi fluidnije.Mozete samo izbrisati kesh u rokaveriju ako imate nekih kocenja isl

Jedino to stucanje kod otkljucavanja ekrana sa otiskom prsta, u svim ostalim scenarijima koriscenja je fluidniji.

Probaj da uradis remove animation kada otkljucavas preko finger-a.

Nisam istakao da treba raditi hard, ja sam tako zeleo.
Zamolio sam ako je neko od vas isto ucinio da mi kaze da li ima sada u sistemu aplikaciju "usluge mobilnog operatera" jer sada stoji u ne instaliranim aplikacijama. Nema je vise u okviru sistema ili je bag.
Dakle ova aplikacija

Prilozi

• Screenshot_20221123_190426.jpg
    Screenshot_20221123_190426.jpg
    29.6 KB · Pregleda: 25
Dal ga uzeti na "akciji" kod A1?

Meni radi odlično na A13 za sad.

Punjač koristim Xiaomi GaN 65w, puni maksimalnom brzinom (ako se to može nazvati brzinom)

Propustam nesto ili fon moze samo 3 fingerprints -a?

Tri puta Bog pomaze. Mislim da je tako jos od Note 4 vremena.

Mjok. Sad proverio na S22 kod kolege, nema ogranicenja. Kaze nema ni na S21, njegov prethodni fon.

Sto da ne...
Enivej, glupo je sto je ograniceno na 3. Prvi fon kod kojeg vidim ogranicenje takvog tipa.

Opet zamoljavam nekog ko je uradio HR nakon A13 da potvrdi da li ima aplikaciju "usluge mobilnog operatera" jer od A13 azuriranja i HR vise nije ni u sistemskim.

Sto da ne...
Enivej, glupo je sto je ograniceno na 3. Prvi fon kod kojeg vidim ogranicenje takvog tipa.
Druze na taj jedan otisak mozes stavis svih 10 prstiju bukvalno ce da otkljuca.Samo po jednom stavis svaki dok se ne popuni.Meni je stabljeno npr svi prsti desne ruke na 1 leve na 2 slot i 3 je slobodan bukvalno 😂

Ladno radi tako... 😀
Hvala na savetu, nikada se ne bih setio...

Da, to je sve kako treba da bude 🙂.

Citao sam neke komentare da im je telefon usporio u odnosu na pre.Kazu da je procesor usporen da bi se smanjilo zagrevanje,pogotovo secka kod igranja nekih igara.Da li se jos nekom to desava.Dali je fon manje fluidan?

Zagrevanje skoro da na S21 FE nisam osetio. Ne znam kako, ali Samsung je nekako uspeo da "ohladi" ovaj 888.

Nazad
Vrh Dno