Aj ako ti nije teško pošalji samo jedan sms nekome pa vidi da li ti se to pojavljuje ispod poruke molim teNemam pojma. Ne koristim tu aplikaciju za SMS. I to mislim baš zbog nejasnoće sa delivery report.
Kako to ??? ... posle nedelju dana korišćenja stigao je drugi update oko 2,1Gb i posle toga se promenila tema malo i poruke su bile u balončićima sivkaste boje, kad pošalješ poruku ispod piše prvo send pa posle sekund delivered i skroz je ok, kao u realnom vremenu da gledaš šta se dešava. Nisam ništa menjao nigde apsolutno, sve je bilo "fabrički" Sad tek ništa ne razumemCek i ja imam verziju kao @PJ ali meni Delivery report stize kao posebna poruka. Ne nudi mi noviju verziju od ove. Koja je tvoja verzija? Znam da u Google varijanti SMS aplikacije koja dolazi preinstalirana na telefon, nema posebne poruke za delivery report.
Koji je to 069 broj? Može i u PP odgovor, hvala...Okrenuo jedan od ona dva broja koja pocinju 069.....javila se neka devojka.
Rekao sam da mi je stigao mail za uspesno prijavljivanje i da sacekam drugi mail koji ce potvrditi registraciju, taj mi nije stigao.
Trazila mi ime i prezime,registrovala i rekla da dodjem u XYZ svakog dana od 10-17 po sat.Otisao sa licnom i preuzeo.
Ako je vazno, uzet tel preko mts-a.
Za sva pitanja i informacije u vezi registracionog procesa možete nas kontaktirati na brojeve telefona 069/8200102, 069/8200305 i 069/8200304, kao i na e-mail adresu [email protected]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari