Daj uputstvo..Drugaru sam vratio na a54 nakon azuriranja na avgust. Jedino ako su onemogucili na s21fe, sto ne verujem.
Daj uputstvo..Drugaru sam vratio na a54 nakon azuriranja na avgust. Jedino ako su onemogucili na s21fe, sto ne verujem.
Imam Navstar ali ne može, radi samo prevlačenje na sredini (vraćanje na početni ekran)U good lock aplikaciji instaliras navstar i u njoj ukljucis extra gestures, posle toga podesis sta zelis i to je to. 😁
Na gore ili bolje,obicno ide na goreNova nadogradnja, 292,21 MB.
Samo da ne bude gore kao do sadaNova nadogradnja, 300,61MB
hvala na savetu, resen problem... izvuceno dosta niti konca uglavnom od nosnje u dzepu od trenerkeOčisti port i neće gubiti kontakt.
Jako tanke igle, pa oko porta ili odneseš u neki servis, imaju alat i vakuum pumpicu, pa izvuku djubre.
Kad povezes proveri u bluetooth podesavanjima za taj uredjaj da li je stiklirano za pozive i muziku. Ovo mi zvuci kao generalni bluetooth problem a ne problem sa telefonom. Probaj da izbrises sve bluetooth uredjaje i ponovo se povezi. Proveri da li je uredjaj dozvoljen da pusta muziku/se koristi za pozive.Ljudi treba mi mali savet. U poslednje vreme me muci blutut na telefonu. S cim god ga povezem, ili ne daje zvuk, ili se ne cuje sagovornik. Sa Microlab zvucnicima u teretani se poveze, cuje se obavestenje, ali muzika sa Youtube-a se ne cuje. Ne cuje se video ni na telefonu, ali ni na zvucnicima. U kolima se poveze, mogu da pustam muziku, ali pozive ne mogu da odradim, jer se nista ne cuje. Kao da je mutirano. Sa watch 5 pro ista stvar.
Odradjivao sam rasparivanje nekoliko puta, resetovao kes u onom kernelu ili kako se vec zove, resetovao modul isto u kernelu, ukljucivao airplane mod, nista ne pomaze. Ima li neko neki savet, ili je problem do modula na samom telefonu?
Hvala.
Mislis preko bt?Dali ima negde da se ukljuci nesto ,kako smanjiti pozadinsku buku prilikom razgovora,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari