Ovo govorish za Viber ili sms poruke...?Na zaključanom telefonu displej uključen kad stigne poruka. Jesi li uključio dark mod?
Instalirao si android 13 i 14. To ti je povuklo malo više baterije.
E to je momak u radnji sinoc upalio,ja sam ostalo kuci zavrshavao,sad ovo odradih shto si napisao,taman ekran,iskljuchio 5g...Koliko pamtim, S21FE dolazi sa Android 12 operativnim sistemom. Sad je aktuelan Android 14. Čim si ga izvadio iz kutije i startovao, verujem da ti je ponudio nadogradnje na 13 i 14. Telefon se nakon toga restartovao.
AOD za SMS, Viber, mejlove.
U kontrol panelu imaš ikonicu tamni režim, a imaš je i u podešavanju-ekran- taman.
Isključi i 5G jer je beskorisan.
Otkljuchao ga ili 2 x tapkao,isto mu dodje,hvala svakakoNema dioda na Samsungu.
Imaš opciju dvostrukog "tapkanja" ekrana, pa da ti pokaže imaš li kakvu poruku ili propušteni poziv.
Ok,poslushacu te...nemam pojma shta je ovaj Bixby,pogledacu,hvala.Snapdragon 888 je poznat po "srkanju" baterije. Strpi se par dana, dok se malo stabilizira (dok on nauči kako ga koristiš), pa odluči šta sa njim. Ja nisam neki zahtevan korisnik, tako da mi savršeno odgovara.
Imaš i Bixby Rutine, pa i kroz njih možeš dodatno podesiti šta da ti bude uključeno kod kuće, na poslu...
Verovao ili ne ima ljudi kome 120hz ne odgovara ili koji ne primecuju razliku. Ima ljudi koji dosta citaju nesto na telefonu ili se dopisuju i tu se razlika najmanje vidi. Razlika se najvise vidi kad skrolujes i vrtis se po menijima ako ti je koriscenje "staticno" tu nemas nikakav benefit od ekrana koji radi na 120hz. Zato neko ne primecuje razliku.Ufff breeeee, pa čemu onda ovakav telefon, i npr osvezenje ekrana 120hz kad se drzi na 60
Jeste, Always ON Display prikazuje stalno sat i notifikacije na ekranu kad zakljucas telefon. Ta opcija je jedna od najvecih potrosaca kod nekih telefona a po meni nepotrebno kad imas opciju da kad tapnes na ekran, prikaze ti se taj AOD i posle sam nestane. Opet kako kome odgovara.AOD - da li je to ono sto prikazuje sat i datum (sa strane) kada je ekran ugasen
Ako je link do aplikacije na play prodavnici, slobodno ostavi link. Ako je neki piratski sajt, to nije dozvoljeno.
Utisci o telefonu nakon par dana?Nadjoh rjeshenje koje mi je falilo,kao da sam vidio starog,dobrog druga![]()
Sorry,tek sad vidim pitanje.Utisci o telefonu nakon par dana?
Radi.Ja sam menjao na S22+ i na S21 Ultra CSC da bih dobio snimanje razgovoraDa li radi izmena CSC preko SamFw FRP Tool version 4.9?
I ukinuta jedna od boljih opcija navigacija pokretom prevlačenja 😡Stiglo ažuriranje od oko 1gb.
Uvedena funkcija "zaokruži za pretragu".
Ne može ni Good lock da rešiNista sto good lock ne moze da resi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari