Ni jedan samsung sa exy nema dobru autonomiju osim ako ne smanjis takt,poiskljucujes mu pola stvari ili ga koristis na wifi-ju na 10% osvetljenja.. Tacka
Pa nije bas... Zavisi sta tebi znaci dobra autonomija. Ako je 9 sati sota na 8 do 23 onda ok. Exy zaostaje za sd i da bi ga stigao mozda i treba toliko drasticno sve smanjiti.
Iz mog ugla ako neko ima 9h sota na dan, strasno mu je dosadno u zivotu i to je vec drugi problem.
Meni je normala 4-6h sota na 8 do 23h, i to smatram da je preterano, i izvlaci mi bez modifikacija.
Bas sam se bio zagrijao da svoj xs max zamijenim novijim telefonom, u uzi izbor usao je i s20+ ali citajuci ovde vasa iskustva totalno sam ohladio. Malo sam napredniji korisnik i ako baterija od 6h do 23h ne moze izdrzati, mjau mjau uredjaj od vise stotina evra. Da li je na ultri bolja situacija, prepostavljam na s20 jos gora jer je manji kapacittet?
Ko ti rece da ne moze izdrzati?
Izdrzao mi od prvog dana na 120Hz i normalni mod baterije, osvetljenje sredina u proseku (auto)
Posle sam pogasio 70tak ne ni toliko aplikacija nego gluposti od servisa da bih izvukao sve sto moze.
Postavio sam ga i na Medium power saving 0 razlike u performansama vidim. Ako pokrenem igricu (jednom u nikad) automatski ide max.
Za moje koriscenje uvek izvucem ceo dan, 8-23, 4-6 sati sota.
Meni je frustracija u tome sto snapdragon radi mnogo bolje i sto se tice autonomije i sto se tice performansi i osecam se prevarenim. Da nije sd ne bih mnogo ni razmisljao.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk