Meni je na s20+ razocarenje baterija i kamera.
Baterija ipak realno, uvek izvuce dan bez problema pa sam se i pomirio sa time.
Jel neko uspeo da resi pregrevanje kamere? Takodje ni fokus nekako nije naj.
Sve se nadam da ce A11 i nova verzija interfejsa doneti neko poboljsanje al cisto sumnjam.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Врв је мислио да се греје око камера?Kako mislis pregrijevanje kamere?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vadio si sim karticu i stavio si csc bez home?!
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Pa mora se grejati u gornjem delu oko kamera tu je chip ceo logicno.[emoji3]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ne greje se kamera nego Exynos, sočivo je od stakla, nema tu sta da se greje.Mislim da cu sacekati sa A11 al na kraju, moracu raditi updejt.
Grejanje kamere - telefon se greje u predelu sociva cim se aplikacija kamere pokrene. Manje je izrazeno sada nego na pocetku ali je i dalje prisutno.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Како ко, ја сам се одвикао[emoji41]Ne mora nista, ali ste navikli na to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne secam se da sam spominjao da se greje socivo.Ne greje se kamera nego Exynos, sočivo je od stakla, nema tu sta da se greje.
Није баш да Шаоми нема мана, али слажем се да је за наше тржиште не само Самсунг него је генерално целокупна понуда телефона лимитирана, бар што се тиче легалних путева...Kanta obicna. U toku ljeta se znao užariti do 41 stepen. Prema GSam battery monitor-u.
Nije baterija losa, losa je neuskladjenost procesora i grafike.
Ljudi nose XIAOMI-je koji kostaju oko 400€, telefoni koji mane nemaju i ne zaostaju za ovom kantom, i ja licno pratio i gledao, baterija se mnogo mnogo sporije trosi.
Za ljude koji se razmisljaju da kupe, ne bacajte pare.
Jedino ako mozete naci Snapdragon, drugacije nikako.
Jel kupovao neko kod nas zaštitno staklo sa S20 Ultra da može da preporuči? Nije toliko zaobljen ekran pa kapiram da ne pravi problem. Samo da nema rupu za otisak, to me nervira.
Celly, Blueo,..? Ima dosta nekih neimenovanih..
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Sivo(3D full AB glue glass) ili plavo(3D edge) pakovanje? Ne znam koja je razlika..Ja sam uzeo Blueo za 20e za s20+ kod nas i odlicno je. A ima kuciste koje postavis i laganica zalepis staklo sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari