Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Vadio si sim karticu i stavio si csc bez home?!

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ma i kada vadiš i ubaciš csc koji nije home ne pomaže. Odavno je to tako. Sigurno dve i nešto godine.

Čak, jedino što sam uspeo da promenim zaista service provider SW je bilo Note 8 snap. Tada ga skinuo sa U1 na običan U.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pojma nemam, ja sam pre mesec ipo dana opušteno pregazio chc sa tgy na ovom s20 [emoji56]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

A ja pre 10 meseci promenio britanski za nemacki (DBT), videcu i da na S10lite promenim na dbt ako mi ne stigne Android 11...

Meni je na s20+ razocarenje baterija i kamera.
Baterija ipak realno, uvek izvuce dan bez problema pa sam se i pomirio sa time.

Jel neko uspeo da resi pregrevanje kamere? Takodje ni fokus nekako nije naj.
Sve se nadam da ce A11 i nova verzija interfejsa doneti neko poboljsanje al cisto sumnjam.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
A je l vam Service Provider SW taj promenjeni?

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Meni je na s20+ razocarenje baterija i kamera.
Baterija ipak realno, uvek izvuce dan bez problema pa sam se i pomirio sa time.

Jel neko uspeo da resi pregrevanje kamere? Takodje ni fokus nekako nije naj.
Sve se nadam da ce A11 i nova verzija interfejsa doneti neko poboljsanje al cisto sumnjam.

Barem nije skup.... ;)

Kako mislis pregrijevanje kamere?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako mislis pregrijevanje kamere?

Врв је мислио да се греје око камера?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Pa mora se grejati u gornjem delu oko kamera tu je chip ceo logicno.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

^ +1

Mnoogo lošija baterija na oficijelnom 11 od beta verzije(S20+)

Poslednja izmena:
Mislim da cu sacekati sa A11 al na kraju, moracu raditi updejt.
Grejanje kamere - telefon se greje u predelu sociva cim se aplikacija kamere pokrene. Manje je izrazeno sada nego na pocetku ali je i dalje prisutno.

Imam S20+ vise od pola godine. I ponavljam ono s pocetka, los telefon za ogromne pare.
Baterija ne moze da mi izdrzi cio dan. Nisam zahtjevan korisnik. Viber, WA, Instagram, par poziva dnevno, malo Chrome-a i mozda sat dnevno Youtube-a.
Prednost: ekran, kamera i fluidnost.
Mane: previse.
Promasaj!!! I nazalost nista se znacajnije ne bi promijenilo ni na Note, ni na neki drugi. Mozda SD chip pa da bude razlike.
Otkako postoji Android koristim Samsung ali ovo je prevrsilo svaku mjeru. Tel od (tada) skoro 1000€ da moram nosit powerbank ili kad sam kuci, maltene je stalno na punjacu.

Mislim da cu sacekati sa A11 al na kraju, moracu raditi updejt.
Grejanje kamere - telefon se greje u predelu sociva cim se aplikacija kamere pokrene. Manje je izrazeno sada nego na pocetku ali je i dalje prisutno.

Ne greje se kamera nego Exynos, sočivo je od stakla, nema tu sta da se greje.

Ne mora nista, ali ste navikli na to. ;)

Како ко, ја сам се одвикао[emoji41]
Мада иде зима није лоше мало егзинос за руке[emoji3511][emoji301]

Ne greje se kamera nego Exynos, sočivo je od stakla, nema tu sta da se greje.
Ne secam se da sam spominjao da se greje socivo.
Uostalom i ne zanima me. Ja ne moram da znam sta uzrokuje grejanje a sta je samo primilo toplotu. I da jesam napisao da se greje socivo, pa greje se. Subjektivan osecaj jeste da se greje kamera kao sto je subjektivan osecaj da Sunce izlazi... Ja kao korisnik vidim da ima neku zescu manu kada se pokrene kamera, bez slikanja, snimanja, odma se pregreva.

@Dusan.
Ja ga u proseku koristim 5-6 sati dnevno (sto je i previse , moram na neko odvikavanje) i uvek imam jos 10-20% baterije. Nekada izvucem i 25-6 sati bez punjenja uz isti SOT.
Moglo je mnogo bolje ali meni je dovoljno pa sam se kao pomirio. Ali, osecam se prevarenim, SD em radi bolje em je mnogo stedljiviji.

Poslednja izmena:
Zato sam ja moj oglasio i kupujem Iphone 12.

Kanta obicna. U toku ljeta se znao užariti do 41 stepen. Prema GSam battery monitor-u.
Nije baterija losa, losa je neuskladjenost procesora i grafike.

Ljudi nose XIAOMI-je koji kostaju oko 400€, telefoni koji mane nemaju i ne zaostaju za ovom kantom, i ja licno pratio i gledao, baterija se mnogo mnogo sporije trosi.

Za ljude koji se razmisljaju da kupe, ne bacajte pare.
Jedino ako mozete naci Snapdragon, drugacije nikako.

Kanta obicna. U toku ljeta se znao užariti do 41 stepen. Prema GSam battery monitor-u.
Nije baterija losa, losa je neuskladjenost procesora i grafike.

Ljudi nose XIAOMI-je koji kostaju oko 400€, telefoni koji mane nemaju i ne zaostaju za ovom kantom, i ja licno pratio i gledao, baterija se mnogo mnogo sporije trosi.

Za ljude koji se razmisljaju da kupe, ne bacajte pare.
Jedino ako mozete naci Snapdragon, drugacije nikako.
Није баш да Шаоми нема мана, али слажем се да је за наше тржиште не само Самсунг него је генерално целокупна понуда телефона лимитирана, бар што се тиче легалних путева...
Па морамо да се сналазимо свакако

Jasno mi je da ih boli uvo za nas mada i kod nas prodaju telefone ali kako Evropa trpi da za iste pare dobija losiji aparat, to pokazuje da je marketing cudo i da prosecan korisnik apsolutno ne zna razliku izmedju sd i exy soc-a

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Ili te korisnika nimalo ne zanima.I sta sad,opet par strana exy vs zmaj?

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Nije ni da nas mozda bas ne zanima nego eto ja, nisam proveravao. Ja sam Samsung zadnji put uzimao S7edge. Tada je exy bio dobar tako da uopse nisam ni razmisljao o tome da li je exy ili sd. Mislio sam, ima neke razlike plus tu minus tamo ali manje vise to je to. Review sto sam gledao su izgleda svi bili americki. Na zalost, na xda ili negde drugde nisam odlazio.
Tek sam po kupovini skontao da su ovo dva razlicita telefona u istom pakovanju. Jedan daleko losiji.

Poslednja izmena:
Jel kupovao neko kod nas zaštitno staklo sa S20 Ultra da može da preporuči? Nije toliko zaobljen ekran pa kapiram da ne pravi problem. Samo da nema rupu za otisak, to me nervira.
Celly, Blueo,..? Ima dosta nekih neimenovanih..

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Jel kupovao neko kod nas zaštitno staklo sa S20 Ultra da može da preporuči? Nije toliko zaobljen ekran pa kapiram da ne pravi problem. Samo da nema rupu za otisak, to me nervira.
Celly, Blueo,..? Ima dosta nekih neimenovanih..

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Ja sam uzeo Blueo za 20e za s20+ kod nas i odlicno je. A ima kuciste koje postavis i laganica zalepis staklo sam

+1 i mene ovo interesuje.
Proslo dva meseca jos nikakvu zastitu nisam uzeo.

Не може ни код њих да се узме, СД није предвиђен за Европу, *mjau**mjau**mjau*

Nazad
Vrh Dno