Pozdrav svima,
Registrovah se da pročitam malo iskustva ostalih na forumu, pa gledam jel drugi takođe imaju problem sa baterijom?
Naime, prošle nedelje kupio telefon i sve gledam poboljšaće se vremenom kad se optimizuje međutim ne. Triput dnevno ga punim, bez obzira što displej držim na 60Hz. Ne volim da mi baterija pada ispod 30%, pa ga uvek radije dopunim nego da ga pustim da se skroz isprazni. Nisam imao Android telefon od Galaxy S3-ke, i sve je neviđeno poboljšano jedino što je baterija i dalje užas, usudiću se reći i gora nego na S3 svojevremeno. (Prešao sam sa iPhonea 8 Plus koji posle godinu i kusur korišćenja nisam morao ovoliko da punim). Možda je do toga što malo više koristim telefon u karantinu, ali opet ne bi trebalo da mi odlazi 15-20% na sat vremena sa umerenim korišćenjem.
Što se tiče apdejtova, tu je super - mislim da sam dobio ukupno 3 apdejta od kako sam aktivirao telefon - međutim nijedan nije rešio problem baterije.
Ovo sve pišem za običan S20, ne znam kakvo je iskustvo ostalih koji imaju S20+ i S20 Ultra telefone.
Pozdrav svima,
Registrovah se da pročitam malo iskustva ostalih na forumu, pa gledam jel drugi takođe imaju problem sa baterijom?
Naime, prošle nedelje kupio telefon i sve gledam poboljšaće se vremenom kad se optimizuje međutim ne. Triput dnevno ga punim, bez obzira što displej držim na 60Hz. Ne volim da mi baterija pada ispod 30%, pa ga uvek radije dopunim nego da ga pustim da se skroz isprazni. Nisam imao Android telefon od Galaxy S3-ke, i sve je neviđeno poboljšano jedino što je baterija i dalje užas, usudiću se reći i gora nego na S3 svojevremeno. (Prešao sam sa iPhonea 8 Plus koji posle godinu i kusur korišćenja nisam morao ovoliko da punim). Možda je do toga što malo više koristim telefon u karantinu, ali opet ne bi trebalo da mi odlazi 15-20% na sat vremena sa umerenim korišćenjem.
Što se tiče apdejtova, tu je super - mislim da sam dobio ukupno 3 apdejta od kako sam aktivirao telefon - međutim nijedan nije rešio problem baterije.
Ovo sve pišem za običan S20, ne znam kakvo je iskustvo ostalih koji imaju S20+ i S20 Ultra telefone.
Moguće da je neki problem sa baterijom, evo kačim screenshotove battery usage menija. Juče sam ga punio nekoliko puta.Sigurno je neki problem sa baterijom, tolika potrošnja ne bi trebala ni sa 4G non stop.
Inače S20+ je sasvim solidan što se tiče baterije, skoro sam siguran da svima može da izgura dan, i generalno su + modeli uvek bili malo konkretniji sa baterijom, ali ne može biti tolika razlika.
Nema sta da nas smire kad nam i u novi n20 sleduje trenutno smeće, ako ce biti bolji od qualcomm sto da ne + je zdrava konkurencija.Ma ovo je glupost, prave hajp da smire nezadovoljne exynos korisnike.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Pa jedino ako im zamene SoC u već kupljenim telefonima. Ili treba još 1500e da se plati?Ma ovo je glupost, prave hajp da smire nezadovoljne exynos korisnike.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Ja godinama nosim samsung upravo sa exynosom,samo sam na a80 imao snap,nikad nisam kukao al naravno da bi bilo bolje da imaju svi samsung telefoni snap.Kao sto sam ranije pisao nije mi jasno da s10 lite ima snap 855 a s10 cela serija i note 10 exy,koja je to politika nije mi jasno.Zdrava konkurencije je kad možeš da kupiš tel drugog proizvođača, a Samsung može da radi šta hoće, i da ceni svoje telefone koliko hoće, kao i svi drugi. Problem bi bio kad ne bismo imali izbora i morali da kupimo baš Samsung.
Ovako zdrava konkurencije već postoji, jednostavno kupiš nešto drugo ako ti se ne svidja šta radi Samsung. Značajan pad prodaje bi ih svakako naterao da uvaže želje korisnika.
Da na kutiji piše da ima snap, pa ga kupiš I otkriješ da je exy, ok hajde da plačemo što smo kupili i prevareni smo. Ovako uopšte ne razumem kuknjavu exy vs snap, ni onih što su kupili a znali su šta kupuju, ni onih koji nisu ni kupili a kukaju.
Pa eto u mid range telefonu imas snap dok mi u flagship vecinom imamo exy,cast izuzetcima sto dodju od preko sa snapom al za njih nema nikakve garancije ovde.Naravno za s10 lite ima jer je on pravljen za sva trzista sa sd 855.Ja sam nedavno kupio S10 Lite sa SD 855 čipom. Jako sam zadovoljan telefonom jer se minimalno greje, baterija može bez problema da izgura 2 dana... Ne znam za Exynos, mislim da je SD bolji ipak, barem na osnovu mnogobrojnih komentara.
A šta očekuješ?Da li ima neko ko bi da podeli info o prelasku sa N10 duos na S20+
Rado bih prešao na S20+ šta mogu očekivati...
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Dobiješ e-sim, i imaš slot za SDDa li ima neko ko bi da podeli info o prelasku sa N10 duos na S20+
Da li ima neko ko bi da podeli info o prelasku sa N10 duos na S20+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari