Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Na 4g sam po ceo dan ovo sam bio na mestu gde nema mreze pa sam otisao na wifi. S20 plus je u pitanju.evo necu ga puniti do 5 posto pa cu vam poslati koliko ce izdrzati

I to uz 1h Netflixa koji ne trosi faktički bateriju na amoledu + 15min youtube..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam za S20,ali na plusu kida baterija 2.55h na 72% baterije,tek drugi dan je kod mene,jos radi learning,120hz ne spustam,power mode non stop,sve optimizacije za save baterije su OFF,vecina vremena na 4G (telenor),100% osvetljenje uvek dok ne padne mrak pa onda ispod 50% nikad,e jedino sto sam uradio debloat sve sisace baterije sam ubio imam bukvalno 30 instaliranih app sa play-a,nema drustvenih meeza nema igrica,face itd nista ne koristim to.

Znači telefon koristiš za telefoniranje i mejl, eventualno kameru. Možeš i 8h SOT-a da imaš takvim korišćenjem bez problema.

Zna se zasta sluzi telefon,ocekujem 10h sot za koji dan,bice to okej.

Kaze mi drugar koji ima ultru da mu je baterija super iako mu je los kvalitet signala zato sam pitao koji je ovo. Pa i da je jako los signal ovo je jako lose bas zbog yt i netflixa

Signal mi je isti kao i na s9 a kao i na iPhone 7 na tim istim mestima tako da sa tim sam zadovoljan za sada. A kao sto sam rekao telefon mi je cesto u rukama ,najvise whatsapp ovih dana nekao svi se dopisuju od kad je corona aktivna. A imam sve drustvene mreze a na tviteru i Instagram sam malo vise .Screenshot_20200314-184128_Device care.jpgScreenshot_20200314-184115_Device care.jpg recimo ovaj edge i home mi nikad nije trosio bateriju toliko na s9.. ali ovo se smanji kad nisam na 120hz

Poslednja izmena:
Moguće je.. čak i Bugari znaju za exynos :)

We went into the battery test with a sort of mixed feelings and expectations, though, mainly because the Exynos chipset uses a less-efficient external Exynos Modem 5123 even for our LTE-only review unit.

S20 review.

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s20-review-2083p9.php

A sa druge strane postoji i ovako nešto, naravno s865.

When it comes to performance, the Galaxy S20 Ultra has so far been an immensely impressive device, easily being the single fastest, most responsive, and most fluid phone I’ve had the pleasure to use, quite far ahead of any second contender. The combination of a 120Hz screen with the new Snapdragon 865 is a match made in heaven, and people prioritizing this aspect of a phone will seemingly not be disappointed in the S20 line-up.

There’s still a lot of work to do until we get the full review finished, notably still waiting on the Exynos variants of the devices. One aspect that I want to make note of right now is that there’s been some concerns in regards to the battery life aspect of the new 120Hz mode of the phones, and I can confirm that in this setting the S20 Ultra showcases worse battery life than the S10+ (-10% in our web test), even though the new unit has a more efficient SoC as well as a 21% bigger battery. Samsung’s implementation of the 120Hz mode comes at quite a large power hit that’s very disappointing in how it behaves, and the device in general seems not quite as efficient even at 60Hz.

https://www.anandtech.com/show/1560...ra-snapdragon-865-quick-performance-preview/2

Kada nabave exynos varijante izbacuju full review.

Poslednja izmena:
Nikada ne bih uzeo Exynos verziju. SD možda i bih.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Pa cela serija s20 u SD varijanti može već sada da se smatra serijom godine , ako se izuzme dizajn naravno.

Mozda 3h sota a ostalo mu 38% pa to ni 4h ne moze da izgilura,ako tebi to nije lose onda ok. Po meni je ovo katastrofalno lose
Ali ovo je na 120Hz.
Na 60Hz bi dobio još 30 posto bolje rezultate.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ja na 120hz drzim ekran, osvetljenost 100 posto i svetla tema imam tri sata i 20 minuta screen on time i 66 posto bateriju. U pola 7 skinut sa punjaca jutros.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Mora da mu nesto jede bateriju ili je na mestu gde je katastrofalan prijem

Evo danas,od drugara,ultra je u pitanju,ovo je dobro a ima jos 35%
675ffc310eb2d4efc9e23d0721551f74.jpg

7h SOT, meni ovo uopšte ne izgleda loše.

65f5799b361a0ae47d3ea508164db49e.jpg

***, proveo sam 7h na telefonu, kakvo otpadanje.

Poslednja izmena:
^ nije na punjacu, vidi se kad je telefon skinut sa punjaca i poceo da se koristi. Pogledaj malo bolje i vidices da je pocetak koriscenja oko 11h ujutro.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Da, ali izbacuje sot za 15 Mart tj citav dan, bez obzira je li bio na punjacu...

Kad stiskas od vremena kad je pun to jest sa desno na levo po plavom ili sivom delu na grafikonu pokazivace ti 0min dok obrnuto pokazuje koliko si min koristio u kojem vremenskom periodu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sve je ovo ok, ali ovde nema zahtevnih stvari, čak ni dosta video striminga i YT.
Bio na Tapatalk satipo i to je osnova za benchmark baterije.

Iskreno, razočaran sam što je ovakav skor SoT-a sa ovim battery utilliy, moralo je bolje.

Ovde samo u Ultru smeš da se zakuneš da je flagship trajanje baterije, ova dvojica bez dodatne struje u džepu ne smeju u dugačak dan da zakorače...

Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока

Evo da i ja dodam nesto mi u zadnje vreme počeo da baguje, nekako sve stane pa onda proradi.
Sada kada je baterija legla i sve na svom mestu ne vidim nista bolji sot od s10, to je sa 120hz.
Sto se grejanja tice mnogo bolje od s10 ali tu je kada se igra igrica i neke intenzivnije aplikacije.

Sa 4000mah moglo je bolje sa baterijom i ja kažem, sve u svemu trebaju poraditi na optimazaciji kao sto je to odradio Apple.

Sve je ovo ok, ali ovde nema zahtevnih stvari, čak ni dosta video striminga i YT.
Bio na Tapatalk satipo i to je osnova za benchmark baterije.

Iskreno, razočaran sam što je ovakav skor SoT-a sa ovim battery utilliy, moralo je bolje.

Ovde samo u Ultru smeš da se zakuneš da je flagship trajanje baterije, ova dvojica bez dodatne struje u džepu ne smeju u dugačak dan da zakorače...

Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока
Ovo jeste S20U. Poenta je da sam sa S10+ sa sličnim patternom upotrebe izvlačio možda nešto više od 4h, maksimalno 5h. Za mene je ovo napredak. Videću kako se ponaša pri, da tako kažem, normalnoj upotrebi, kad sam pola dana na poslu, očekujem da ostane sa 50% baterije.

Vrh Dno