Mozda 3h sota a ostalo mu 38% pa to ni 4h ne moze da izgilura,ako tebi to nije lose onda ok. Po meni je ovo katastrofalno loseSta je tebi tačno loše ovde?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Znači ko nema fb i Instagram ne treba mu tel. Svašta će čovek ovde da pročita od dežurnih mu....era.Znači telefon koristiš za telefoniranje i mejl, eventualno kameru. Možeš i 8h SOT-a da imaš takvim korišćenjem bez problema.
Oprosti bio si u pravu, ovo je loše...Kaze mi drugar koji ima ultru da mu je baterija super iako mu je los kvalitet signala zato sam pitao koji je ovo. Pa i da je jako los signal ovo je jako lose bas zbog yt i netflixa
Ma nista,nesto vuce bateriju,nemoguce da jenovako maloOprosti bio si u pravu, ovo je loše...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ali ovo je na 120Hz.Mozda 3h sota a ostalo mu 38% pa to ni 4h ne moze da izgilura,ako tebi to nije lose onda ok. Po meni je ovo katastrofalno lose
Znam,video sam da je na 120hz ali opet je lise,na op 7t pro sam uvek u proseku bizvlacuo 7h i to na 90hz non stop a ne auto(adb komandim)Ali ovo je na 120Hz.
Na 60Hz bi dobio još 30 posto bolje rezultate.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Ovo jeste S20U. Poenta je da sam sa S10+ sa sličnim patternom upotrebe izvlačio možda nešto više od 4h, maksimalno 5h. Za mene je ovo napredak. Videću kako se ponaša pri, da tako kažem, normalnoj upotrebi, kad sam pola dana na poslu, očekujem da ostane sa 50% baterije.Sve je ovo ok, ali ovde nema zahtevnih stvari, čak ni dosta video striminga i YT.
Bio na Tapatalk satipo i to je osnova za benchmark baterije.
Iskreno, razočaran sam što je ovakav skor SoT-a sa ovim battery utilliy, moralo je bolje.
Ovde samo u Ultru smeš da se zakuneš da je flagship trajanje baterije, ova dvojica bez dodatne struje u džepu ne smeju u dugačak dan da zakorače...
Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari