Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Da li neko zna da li su u Novom Sadu negde izloženi novi modeli? Pretpostavljam da bi najpre trebali biti u BIG-u.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bio pre tri dana, nisu imali niti su znali kad će dobijati
Zar nije prednja najbolja do sada što se tiče Samsung modela? Tempere su valjda prevazišli koliko sam video u uslovima po danu.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Pa obzirom da su smanjili otvor ne bi me čudilo da bude lošija i od s10 serije kao sa n10 serijom što je bilo.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Mogu oni staviti 108 megapiksela u prednju, dzabe im. Xiaomi mi 9T ima bolju prednju kameru od s10+. Licno sam se uvjerio i testirao. Tako da ovo sto pisu, prednja 48mpx je smijurija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S20 i S20+ ima u MTS-u u Promenadi, upravo video

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Hvala za info, taman posle da skoknem tamo da se razocaram i da mogu na miru da ostanem na iPhone [emoji23]

Zasto bi se razocarao u onosu na ajfon?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Izasla je mapa kao sto rekoh ranije na sajtu gde se sve moze isprobati s20 linija uredjaja.

S20U samo u BGD. Klasika.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Zasto bi se razocarao u onosu na ajfon?

Mislim da nije prikladno da pisem o takvim stvarima u ovoj temi, prokomentarisao sam samo usput. I mislim da je to prilicno subjektivno.

Pored toga izgleda da ni marketing ne ide kao pre ..

As the Korea Herald reports, Samsung sold just 70,800 devices on the first day the Galaxy S20 family was sold in South Korea. That is significantly less than with the previous model: In the same period, 140,000 Galaxy S10 product families were sold, with the Galaxy Note 10 there were even 220,000 devices.

Edit:
Doduše ovo za bateriju nije ni čudno , taj 5g modul koji gura qualcomm još uvek nije blizu Huawei rešenja , zbog toga je Huawei i banovan.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislis zbog toga jer je exteran u odnosu na Kirin koji ima integrisan? ima li nekih podataka vezano za bateriju sa 5g solucijom od Huawei?vidim google grebe da nastavi saradnju sa kinezima al vlada kaze prc

Kakva je bat.onda na ex. kad je ono 5g test bio na SD-u ahahha

Ne sećam se kada je neki Samsung flagship dobio 4, odnosno ispod 4.3/5 na GSMA.

Mračni prorok sa TW

JqQR9Z2.jpg

Preteruje, kao i uvek u pljuvanju, ali očigledno je S20 serija ispod očekivanja.

Sent from H8266

Poslednja izmena:
Ne znam šta su ljudi očekivali da dobiju, znalo se da će Ultra biti prehajpovan telefon. Samsung već generacijama presipa iz šupljeg u prazno, nemaju oni neku revoluciju niti će je biti sa ovakvom politikom.

Ne znam samo po cemu je to ultra dobio "najlosiju" ocenu do sada kako je hsvstoned gore rekao.Generalno vrhunski uredjaj sem cene koja je realno previsoka i za Samsung.Al relalni da budemo moze im se.

Hahaha cuj ovog. Sta je to toliko vrhunsko zivota ti? Ljudi su iznijeli realno stanje, a ti opet govoris da je najjaci telefon. Kad uzmes ip 11 onda vidis sta je autonomija, Samsung je smijurija sa autonomijom.

Da , plus je bio text na anandu kako je potrebno još godinu dana da ih qualcomm sustigne. Taman će toliko i trajati ban :)

U drugim vestima , bugararena review. Nije se najbolje proveo

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s20_ultra_5g-review-2074p10.php

Za ove pare, neprihvatljivo.

"The thing is though, the Ultra is quick to throttle even after just one benchmark run and subsequent runs bring those results to less impressive values. It heats up substantially under load too."

[QUOTE=vojo77;Sa anatomijom na 60hz je gotovo isti kao iphone 11,ne znam zasto porediti ultru sa njim generalno nema sta dac trazi pored ultre.

Kakva je "anatomija" na 120?[emoji1787]
Realno telefoni su tu negde na granici inovacija. Ovo je očekivano samo cene pumpaju. Biće po neka sitnica na kašičicu svake godine i to je to. Ova consumer generacija mi sve više ide na nerve, neko moranje i trend, ada ne pričam o marketingu. I kao loše im ide svima i Apple i Samsungu, a ubijaju se od profita. Jao kao samo 70k prodato kme kme...Ma ne trebalo bi da svakih 6 meseci procenat ide gore za svaki uređaj pa da menjamo uskoro fon i na svaka 3 meseca jerbo kamerica je promenjena sa 12mpx na 12,5.
Koliko god voleo tehnologiju toliko mi se malo i smučilo. Više sam za promenu brenda pa kao tu se nešto stvarno i vidi celokupna promena.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

@Darko_Note9

Verovatno si za "anatomiju" pogrešio u brzini kad si pisao .... nego jedan mali predlog za tebe jer vidim da ti Quote ne ide već neko vreme :
Imaš ovako recimo
pa ime korisnika i zatvorena velika zagrada .... pa onda njegov tekst .... pa onda [/QUOTE je napisao(la):
ne brišeš ništa od ovog
crvenog, samo lupiš enter i napišeš šta želiš
Nemoj da se ljutiš, teško je za pratiti šta si citirao nekoga a šta ti kažeš .... Pozz

Poslednja izmena:
@Darko_Note9

Verovatno si za "anatomiju" pogrešio u brzini kad si pisao .... nego jedan mali predlog za tebe jer vidim da ti Quote ne ide već neko vreme :
Imaš ovako recimo ne brišeš ništa od ovog
crvenog, samo lupiš enter i napišeš šta želiš
Nemoj da se ljutiš, teško je za pratiti šta si citirao nekoga a šta ti kažeš .... Pozz
Ovako mislis?[emoji3]

prodzarao 120Hz danas. vruc noz u puteru, zaista je silky smooth. medjutim, tih 120HZ se primeti samo pri skrolovanju i to je jedini benefit toga. pri gledanju staticne slike ili videa isti djoka.

@Darko_Note9

Baš tako ;)

Ne treba da se ljutiš ni ti ni bilo ko drugi ... 15 godina sam član foruma a pratim ga redovno od 2001 ako se dobro sećam.
Bilo je na početku pomalo nezgrapno i amaterski ali kroz godine Benchmark se trudio i uspeo da jedini na ovim prostorima napravi forum po svetskim standardima.
Iz tog razloga uvek je poželjno da bude što manje prepucavanja tipa devetogodišnjaka i da se svi potrudimo da forum, postovi i stvari koje iznosimo budu što konkretnije
i bez preteranog flejma i prljanja tema.Naravno ovo nije upućeno tebi lično ;) Nadam se da niko neće da mi zameri na ovom postu. :type:

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | 120Hz/1080p vs Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | 60Hz/1440p vs Samsung Galaxy S10+ | 60Hz/1440p

gsmarena_331.jpg
gsmarena_332.jpg
gsmarena_001.jpg

10ak % razlike. jos da omoguce 120Hz@2K i milina.

Znači ponovo nisu uspeli da naprave kršteni SoC ? Ovo je već 3ca godina za redom.. stvarno šteta , inače s20 i s20+ su mogli već sada da budu telefoni godine

Ovaj 108mpx senzor je prevara godine. Već sledeće godine će se opet vratiti na pravih 12mpx i gurati marketing kako megapikseli nisu bitni nego veličina istih. Možda bi i moglo nešto da bude od ovih kamera kada bi softver sve to mogao da isprati, ali definitivno ne može. Svakako nema poente neke imati toliku rezoluciju za zumiranje ako ima posebnu kameru za to. Mada ovo važi generalno za sve modele sa pixel binning senzorima, ne samo na Samsung.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno