Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Ako ti je samo to problem da pazariš mob, zašto ne kupiš dodatnih 100gb na Guglu,
smešna cena na godišnjem nivou?!
Mnogo faktora trenutno igra ulogu da li bih uopšte prešao sa M20X na Ultra?
Od trajanja, baterija, pa do memorije pa do mnogo čega da li je to sve vredno doplatiti cca 850€ za ultra?
Za 500e ovde mogu da uzmem M20X 5G 8GB/256GB, Ali dosta slabija baterija...
Ne želim da spamujem temu, nije poredjenje, već je tema S20.
Pitanje je kao i uvek, vredi li doplatiti 850€ najmanje a verivatno i više... Sta dobijam značajno sa Ultra?

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Ne dobijas nista. Osim malo endorfina u krvi na par dana.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ispada da ce kod nas pisati 10x, mozda i nece. Evo S20 ultra na crno samo u kesici bez garancije i ostalih dodataka za 800€ da ne navodim osobu i sa koje mreze. Na slici se vidi 10x. To je ponuda ko hoce pre svih zooooom[emoji3].
cc6b98f0837f256ec271b7596a7f1ac2.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Konačno odvojih vreme da pogledam S20 Ultra u TC Ušće. Iako sam očekivao dosta veliki uređaj, uopšte nije tako. U odnosu na S10 Plus, Ultra je uža, a viša. U ruci odližno leži, ekran je uži i nema problema rukovanja jednom rukom. U poređenju sa Note 10 Plus bolji osećaj u ruci pruža Ultra. Note 10+ nikada nisam simpatisao zbog oštrih ivica i nalazim da je pomenuti model nelagodno držati u ruci. Note 10+ deluje veće upravo zbog širine uređaja. Ko je koristio S10+ bez problema će se navići na S20 Ultra, a Note 10+ korisnici će imati oseća da je u pitanju manji uređaj iako to nije slučaj.

Kamera je dosta upadljiva, ali ne toliko drastično, uživo to izgleda bolje. No, smatram da je dizajn S10 serije za klasu bolji od svih modela iz obogodišnje S20 serije. Samo crni model je bio izložen koji izgleda kao FBI baza otiska prstiju, neverovatno koliko crna boja loše izgleda na staklenim telefonima (po mom mišljenju). S20 Ultra u sivoj boji nije bila izložena, ali će svakao dobiti i tu boju pre početka zvanične prodaje.

Mislio sam da osvežavanje ekrana od 120Hz nije tolko primetno, ali prevario sam se. Neverovanto koliko telefon deluje fluidno sa 120Hz. S10 Plus i Note 10 Plus (sa kojima sam uporedio S20 Ultra) su izuzetno fluidni uređaji, ali sa S20 Ultra je poseban nivo, izuzetno korisničko iskustvo pri 120Hz.

E baš ti hvala čoveče za opšti utisak u ruci i za poređenje sa ostalim modelima.Konačno da neko kaže kakav je utisak u ruci i ovh famoznih 120Hz .... :smoke:
Svaki test na YT ima ovo vs ono i to je to.I ne daj bože da u prvih nedelju dana od predstavljanja
nađeš S20+ vs S10 ili Note 10 ili zamisli S20 vs S10 taman posla..... samo je S20 Ultra najbitniji.Kao da će ceo svet isključivo da kupuje S20 Ultra.Ima i nas boranije koja možda razmišlja o S20 modelu ili eventualno S20+ ako sačekamo leto za kupovinu.

@ALL
Daj ljudi nema potrebe da quotujete i slike zajedno sa tekstom .... nema potrebe da listamo 5x jedno te isto.Hvala :wave:

Poslednja izmena:
Samo još da dočekam ovde komentar kako je realno i vredno , dati Note 10+ i doplate 600-700€ za S20 Ultra pa da počnem opet čitati stripove Alan Forda i Zagora od muke . [emoji41][emoji16]

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Samo još da dočekam ovde komentar kako je realno i vredno , dati Note 10+ i doplate 600-700€ za S20 Ultra pa da počnem opet čitati stripove Alan Forda i Zagora od muke . [emoji41][emoji16]

Da vidimo koliko ces da izdrzis dok ne uzmes S20 Ultra [emoji28]

^Ja mu dajem 30 dana[emoji3]

Cekam ga uskoro sa utiscima [emoji28][emoji28][emoji28]
Kako Ultra jeste bolji od Note 10 plus itd...

^ 100%, bice the best phone in the world[emoji3]. Kamera snima iz jedne ulicu u drugu i cista slika kao izvorska voda....

Kako misliš s20 ultra je uži od s10+ ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Mislio sam na Note 10 Plus. No, iako po dimenzijama iskazanim na GSM areni S10 Plus nije širi od S20 Ultra u ruci Ultra deluje uže u odnosu na S10 Plus, verovatno zbog izduženijeg ekrana.

E baš ti hvala čoveče za opšti utisak u ruci i za poređenje sa ostalim modelima.Konačno da neko kaže kakav je utisak u ruci i ovh famoznih 120Hz .... :smoke:
Svaki test na YT ima ovo vs ono i to je to.I ne daj bože da u prvih nedelju dana od predstavljanja
nađeš S20+ vs S10 ili Note 10 ili zamisli S20 vs S10 taman posla..... samo je S20 Ultra najbitniji.Kao da će ceo svet isključivo da kupuje S20 Ultra.Ima i nas boranije koja možda razmišlja o S20 modelu ili eventualno S20+ ako sačekamo leto za kupovinu.

Pogledao sam i S20 i S20 Plus, ali na mene nisu ostavili utisak. Još od S9 Plus sam se navikao na nešto veće telefone, pa sada samo najveće modele iz S serije razmatram za kupovinu.

Zanimljiv opis Ultra i utisak. Vrlo čudno ali ovde u de ga ja jos nigde nisam video izloženog, a voleo bih ga što pre videti i bar onako na brzinu uporediti sa M20X, veličina i širina itd.. I sta je tu sve bolje i vredno doplate u korist Ultra?
Koliko vidim, svuda se nudi za sada samo verzija od 128gb, što mislim da je suludo dati tolike pare za samo 128gb, da je 256gb, pa još i nekako... Ali 1350€ za 128gb, prevelika cena a malo memorije za te pare...?

Čudi me da ga nema nigde izloženog u DE. Apisulutno se slažem, cena za Ulitru ne opravdava ono što se dobije. Zanimljiv je modele, ali za cenu od max 1000€.

Zoreli, kladim se da ćeš ga ti vrlo brzo kupiti. Ovaj sport menjanja telefona ne zna za realno i opravdano :)

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk

Pa ako me "naljutite" ujutro je ULTRA kod mene [emoji16] ... Baš sam nameravao da snimam kratere na mesecu , sunčeve pege i atmosferske prilike na marsu [emoji23]

@NemanjaZ88
Bar ovde gde sam ja nema ga ni u Mediamarkt a ni u Saturn a ni kod provajdera.

Pa ako me "naljutite" ujutro je ULTRA kod mene [emoji16] ... Baš sam nameravao da snimam kratere na mesecu , sunčeve pege i atmosferske prilike na marsu [emoji23]

Aj aj što pre, da cujem tvoje mišljenje [emoji106]
Nije da se lomim da ga što ore uzmem, ali nekako mi sve to ne uliva tip top telefona sa ovim sto imam.
Cekam utiske korisnika uskoro, ti si prvi [emoji28]
Kao i uvek [emoji13][emoji13][emoji13]

uzeo sam u ruku danas S20, bombona lezi u ruci. S20+ je ipak dosta veci :)

Ko sledeći bude gledao izložene primerke neka proveri da li su SS ili DS i da li u opcijama imaju podršku za eSIM.

Hvala

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@ bbk1ng mislim da su svi DS. Da li dve kartice ili kartica sa memorijskom. Za eSIM ko sazna neka javi.

Ko je sa Voždovca, S20 i S20 Plus su izloženi u Telenor radnji u TC Stadion.

@Bogi ako planiraš Ultru moraces onaj skuplji model od 512GB pošto ovaj osnovni od 128GB ne zadovoljava tvoje potrebe za memorijski prostorom

@Bogi ako planiraš Ultru moraces onaj skuplji model od 512GB pošto ovaj osnovni od 128GB ne zadovoljava tvoje potrebe za memorijski prostorom
Lepo onda kupim M20X 5G 8gb /256gb za 500e i miran [emoji28]
Teško da ću uopšte da predjem na ultra. Ne želim da imam telefon koji liči na moj lg daljinski.

|Igrao sam se malo juce sa S20 modelima u uscu, imam S9+ pa mi je S20+ taman (malo je duzi tel ali po sirini su skoro isti) , ultra mi je ipak malo prevelik oseti se i da je deblji u ruci ali nije nista strasno, mnogo je veca razlika izmedju s20 i s20+ u ruci s20 deluje kao savrsen tel. Kamerom sam probao da zumiram preko puta gigatron, na 10x je kul na 100x puta ja iz ruke ne mogu da smirim telefon a i ibilo je sve mutno mada je sve mracno tamo, tako da bi to mogao da probam jedino sa nekog stativa, sto u praksi po meni znaci da se nikad nece upotrebit. Sa s20+ sam zumirao malo na 3x i 5x deluje sa ekrana ok slika. 8k video mislim da je samo marketingono sto sam malo probao mi se ne svidja i deluje da i autofokus ne radi. To sam probao i na s20+ i na ultri, i oba telefona zumiraju u 8k sto sam ocekivao na S20+ ali na ultri nisam ocekivao jer ima kameru od 108MP.
E sad mozda nisam se dovoljno igrao sa podesavanjima posto nisam imao vremena da se previse zadrzavam. A 120hz se bas lepo oseti i mislim da to ako ne bude se svako malo gasilo kako najavljuju je pobeda na telefonima to mi je ostavilo najveci utisak.
I da i Z flip sam drzao u ruci i malo se igrao, ono je po meni savrsen telefon za zene.

Pitanje je kao i uvek, vredi li doplatiti 850€ najmanje a verivatno i više... Sta dobijam značajno sa Ultra?

Prosto ne mogu da verujem da bi to iko uradio. Pa ne vredi toliko doplatiti prelazak sa fiksnog telefona a kamoli sa Mate 20X. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije pitanje da li vredi ili ne ,na to se zna odgovor ali bolest ne bira

^ znaci ti si potencijali clan da ces imati prvi na forumu ultru, mislim da si uradio preorder ali neces da nam priznas[emoji3]

Da li vredi ili ne, nije uopšte pitanje, cenim da će kada počne prodaja i kada se cena
koliko-toliko stabilizuje oko maja, masa nas sa foruma"šetati" Ultru ili neki drugi model iz S20 serije :)

Posle ovoliko vremena, kada su se utisci slegli, iskreno zvanicna cena je manje bitna jer me mob uopste ne privlaci. Dobri modeli i to je to. Nemaju nikakav X faktor koji bi me naterao da se odlucim za bilo koji model iz nove S serije. Jednolicni modeli najblaze receno.
N10+, plus ako mu dodatno padne cena u narednom periodu, je dosta bolja kupovina po mom misljenju. Dizajn tek ne bih komentarisao. [emoji4]

.... imam utisak da će sve više korisnika u budućnosti kupovati "nazovi LITE" verzije tipa S10L, jer ovo menjanje telefona na svakih par meseci i dodavanje za novi model po 300 do 500€ ... pa i više nema nikakvog smisla a realno dobijaju se poboljšanja koja ili niko ne koristi ili su sve na "kašičicu" ....

Ne nego vi korisnici trebali da mijenjaju telefon na period od 18m.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno