Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

^ iskreno cemu 8k video? Ko danas ima 8k televizore kad od 42" kosta 400k din. To je dodatak koji se placa a retko ko ce ga koristiti kao i 5g.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
5G se nudi u Irskoj za 60e+mob, unlimited data.

^ slazem se da u neki drzavama ima i opet pitanje kolika je pokrivenost 5G mreze. Ja govorim u kontekstu da zivim u Srbiji gde to nece zaziveti jos duze vremena.

Verujem da će kod nas ubrzo, iz prostog razloga što Srbija ima brži 4G of Iraca.

Vidicemo, koliko znam telenor je pustio u BG na jednom mestu za test.

Posto vec uveliko stavljaju Huawei kamere za automatsko prepoznavanje lica, ne bi me cudilo da brzo pokriju BG, NS, Nis sa 5G. Mislim na centre gradova, ne divlja naselja okolo gde nece biti ni 4g kako treba.

Dali neko ima informaciju gde ce imati da se vidi i proba s20 linija telefona,obicno svake godine 7 dana posle prezentacije bude u poslovnicama sirom zemlje dali ce tako biti i ove godine?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koja fora sa ovolikim razlikama između snapa za usa i istok?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

S20 800e da kazemo, prodamo buds za 200e i nov fon nas kosta 600e sto nije lose uopste.. :D

E sad ako oglasi budu preplavljeni sa sluskama, mocice za nekog van ove price da ih nabavi veoma povoljno. :D

Ja svoje AKG uz S9 jos nisam ni otvorio...

^Malo sutra 200e za slusalice na oglasima. ;) A sam telefon ce biti vise od 800e. Valjda hoce da udovolje EU kupcima zbog Exynosa pa dele te slusalice uz telefon. Jeste da vecina nema pojma ni sta je SoC, ali mnogi pre kupovine pitaju one koji znaju, ja imam 10 takvih poznanika.

Pa ove su navodno neke nove, Plus model.. Videcemo. :D

To jeste, ali opet nije los gest.

^ sve slusalice koje dolaze uz samsung su gledano krsine, koje se dobiju uz telefon u samsungu kostaju 10k, za te pare se kupe beats koje ubiju u pojam po kvalitetu.

^ sve slusalice koje dolaze uz samsung su gledano krsine, koje se dobiju uz telefon u samsungu kostaju 10k, za te pare se kupe beats koje ubiju u pojam po kvalitetu.

Uz S20 dolaze Galaxy Buds, full bezicne. Verovatno samo za pre order doduse

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

^ iskreno mislim da ne mogu da pariraju jbl, beats...

Ma koga ljudi briga za slusalice realno.[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

^ te slusalice su za navlacenje mase i nista drugo. Koristim beats godinama i mnogo su bolje nego AKG koje dodju uz samsunga.

Beats su verovatno najprecenjenije slusalice u istoriji slusalica :)
Dodatno i sto 90% ljudi kvalitet slusalica povezuju sa kolicinom basa il max jacinom zvuka.

Ovde se prica o Galaxy Buds, true wireless sluskama, a testove mozete naci na netu.
I danas se slusalice koriste za daleko vise stvari od slusanja muzike.

Ne kazem da su sjajne i da neko treba da potrosi pare na njih, ali daleko od losih slusalica, pogotovo ako dolaze besplatno uz telefon.

Poslednja izmena:
Potpisujem sve pogotovo za Beats

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

To sto dolazi "besplatno" nam uvek naplate kroz telefon :). Nema kod velikih igraca nista za dzabe. I dalje nema novosti oko Snap-a za Ultru kod nas.

Ako su Beats urBeats3 sluške precenjene za 55$ onda ove AKG što dolaze u pakovanju sa S10/N10 ne vrede ni 100 dinara , ja Beats "bubice" koristim nekoliko godina i tvrdim da za te pare ne postoje bolje . Ovde su izgleda svi zaboravili HTC telefone sa Beats sluškama - pa to je bilo otkrovenje / van pameti kako je dobar sound . Imam i Sennheiser CX300 - Beats daju mnooogo i to baš drastično bolji zvuk .
Kući imam Denon sa uparenim AR zvučnicima , godinama sam radio kao DJ i dobar deo života sam u toj materiji . Ovde pričamo o odličnim sluškama za telefon koje su izvanrednog kvalitata zvuka i pristupačne cene ... a sad ako neko hoće / želi / može ima i po 300/400/500 .... evra : Sennheiser HD 800 , Beyerdynamic DT 1990 Pro, B&O H9i , Shure SRH1540 ... itd , nije problem , ima izbora .

Prve generacije svih beats slusalica su vazile za tezak, precenjeni bloatbasshead krs, toliko su bile lose da se desavalo da kineske kopije zvuce bolje od originalnih :d

Otkad ih je Apple preuzeo (valjda 2014. godine) beats slusalice su sve bolje i pocinju da opravdavaju cenu, ili da bar zvucno pripadaju cenovnoj klasi u kojoj se nalaze. Bilo je i beats modela koji su odusevili cak i okorele audiofile, primer: Time to Rethink Beats, the Solo2 is Excellent (Tyll je inace prilicno zahtevan na polju audio kvaliteta, udobnosti slusalica itd.)

Lepota je u oku posmatraca, ali slazem se da nije bas najsrecnije resenje. Doduse, ove kamere ce biti brutalne, tako da se dizajn moze i oprostiti.
Ali toliko napljuvasmo Apple a na kraju ispade da je ono mozda i najlepsi mob sa tim novim dizajnom. [emoji4]

Ako su Beats urBeats3 sluške precenjene za 55$ onda ove AKG što dolaze u pakovanju sa S10/N10 ne vrede ni 100 dinara , ja Beats "bubice" koristim nekoliko godina i tvrdim da za te pare ne postoje bolje . Ovde su izgleda svi zaboravili HTC telefone sa Beats sluškama - pa to je bilo otkrovenje / van pameti kako je dobar sound . Imam i Sennheiser CX300 - Beats daju mnooogo i to baš drastično bolji zvuk .
Kući imam Denon sa uparenim AR zvučnicima , godinama sam radio kao DJ i dobar deo života sam u toj materiji . Ovde pričamo o odličnim sluškama za telefon koje su izvanrednog kvalitata zvuka i pristupačne cene ... a sad ako neko hoće / želi / može ima i po 300/400/500 .... evra : Sennheiser HD 800 , Beyerdynamic DT 1990 Pro, B&O H9i , Shure SRH1540 ... itd , nije problem , ima izbora .

Da, precenjene su debelo, jer imas dosta boljih slusalica u toj ceni, s obzirom da se tu prica o najobicnijim zicnim slusalicama.
To su slusalice od 30$.
Ako hoces konkretan primer, evo ti duplo bolje sluske u tom cenovnom rangu.
https://www.amazon.com/1MORE-Earphones-Headphones-Resolution-Smartphones/dp/B01A7G35S0
I nisu jedine, imas barem 10 modela renomiranih proizvodjaca koji nude bas mnogo vise od Beats-a u toj kategoriji.
Da ne spominjemo Kineze, koji bi te verovatno raspametili posle tog Beats-a, za manje para.
Dodatno, spominjes Sennheiser cx 300, koje su 25$...
Slusalice koje dolaze uz Galaxy S10 su besplatne, pa ne znam kako uopste poredis nesto sto ne kosta nista i nesto sto kosta 60$.

Nisam zaboravio HTC One sa Beats sluskama, evo mi ga u fioci, a slusalice koje su dosle uz Note 10+ su dosta bolje.

Evo bas iznad poredjenje BEatsa od 250$ sa GalaxyBuds od 130$...pa ti onda reci da Beats nisu precenjene ;)

Xepoj87 imao sam 2x Note 10+ i poredio .... da ne idemo u off , ko šta voli i kakav mu zvuk uhu prija je vrlo subjektivno ...

Poredio sa slusalicama od 60$ ili sa onima sto su dolazile uz Htc One?

Imao sam par pari slusalica od 500e, imao bubice od 200, 100, 50, drugari oko mene imaju isto slusalice od 30-300e...umem da procenim sta se i kako cuje, ne dajem prednost jednoj osobini i ako licno vise volim jace mid i niske tonove, pa mi je na mojima Sennheiser Wireless over ear bio lepsi zvuk nego na B&O H9i, i ako H9i ima objektivno kvalitetniji zvuk, kada se malo smanje high pitch tonovi

Dakle, svake Beats koje sam cuo su bile za klasu do 2 losije od ostatka te cenovne kategorije.
Dodatno su im vecinom jako neudobne slusalice.

Elem, sada videh ovaj dizajn...totalno odsustvo maste i truda, kao i Pixel 4 i Iphone, lupi plocu u cosak i naturaj kamere.
Izgleda kao da je neki modularni dodatak u pitanju, a ne deo telefona.

Poslednja izmena:
Po meni je pixel najelegantnije odradio taj šporet. Možda i zbog mat stakla i boja pozadi.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

U sustini, samo je Ultra bas kriticno gadan, zbog tog zuma valjda, dok su ostali standardni za taj sporet dizajn :)

s20_91mobiles_2.png

Prilozi

• s20_91mobiles_2.png
    s20_91mobiles_2.png
    189.3 KB · Pregleda: 210
Cene u USA navodno 1000, 1200 i 1400 dolara. Sisanje ovaca kao Apple. Da li malo veci ekran i baterija stvarno kostaju 200 dolara vise u proizvodnji? I kad pogledate plate Amerikanaca, pa odbijete zdravstveno, porez na imovinu... I njima ovo postaje preskupo, bar vecini. A radi se o malom komadu potrosacke elektronike, sa naglaskom na potrosacku. Srecom srednja klasa telefona polako postaje solidna, radije bih srednju klasu + more/evropsku metropolu u normalnom smestaju.

Kako iz godine u godinu imamo bezbroj modela identicnog dizajna. Nigde originalnosti. Kapa dole za pojedine proizvodjace poput Oppo (Reno model). [emoji4]

Vrh Dno