Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Drugari da li moze regularnim putem (preko odina) da se vrati android 10 ako je vec uradjen update na android 11? U pitanju je S20.

Imaš li ovu verziju?
418756522c5a43a8a4f45596f3b2670b.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Kod mene nije tako...
Glas normalan, ništa nije ubrzano.

Jesi se igrao sa formatima snimanja?

Pozdrav! Novi sam ovde na forumu. Zanima me kakva je baterija na S20 Ultra sa Exynos procesorom.

Pozdrav! Novi sam ovde na forumu. Zanima me kakva je baterija na S20 Ultra sa Exynos procesorom.
Pozdrav druze, nek je sa srecom [emoji16] Ako koristis pretezno 4g mozda ces imati problema, tj da punis tel dva puta dnevno.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Pa vecinom sam na 4G. Ako se stavi na 60hz oce izgurati od ujutru do uvece? Imam dilemu sta uzeti S20 Ultra Exynos (ima validnu garanciju 24m), ili Note 20 Ultra Snap garancija ima ali pitanje koliko je validna kod nas. Note 20 Ultra sa Exynosom citao i ovde na forumu i gledao recenzije da je baterija uzas.

Računaj da je slično I sa s20 ultra. Verovatno da može ceo dan 4g na 60hz, ali zavisi koliko i kako koristiš telefon. Snap već nije problem.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Pa ako bih uzeo S20 Ultra moze Exynos a Note 20 Ultra samo Snap, ali nema kod nas validnu garanciju. Nikako da se odlucim.

Pa ako bih uzeo S20 Ultra moze Exynos a Note 20 Ultra samo Snap, ali nema kod nas validnu garanciju. Nikako da se odlucim.
Узми Ноут, није никаква дилема, ако је поуздан продавац

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ko zna koliko je pouzdano. Na KP neka radnja u Bg-u. 24m garancije. 950e. Ovde kod mene u Vranju moze u radnji da se poruci ali samo 6m garancija (toliko daje radnja na sve telefone) i 1000e cena.

Ko zna koliko je pouzdano. Na KP neka radnja u Bg-u. 24m garancije. 950e. Ovde kod mene u Vranju moze u radnji da se poruci ali samo 6m garancija (toliko daje radnja na sve telefone) i 1000e cena.
Jaka je to cena dosta,bolje nadji s20 ultra da nije mnogo star i da je dobro ocuvan i ustedeces dosta,a ne vidim ni neku razliku izmedju s20 ultra i note 20 ultra tako da ako ti se ne daje bas previse novca mislim.da je bolji izbor s20 ultra.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Trenutno koristim 11 pro max. Imam ponudu da menjam za Note 20 ultra Exynos vakum 24m garancija telefon za telefon. Ali mnogi se zale na bateriju a to mi je bitna stavka pored kamere. Ultra sa 5000 mah mi deluje kao da ce trajati duze bez obzira na Exynos.

Trenutno koristim 11 pro max. Imam ponudu da menjam za Note 20 ultra Exynos vakum 24m garancija telefon za telefon. Ali mnogi se zale na bateriju a to mi je bitna stavka pored kamere. Ultra sa 5000 mah mi deluje kao da ce trajati duze bez obzira na Exynos.
Неће трајати дуже, не заваравај се, није све у величини батерије него и у оптимизацији, зато ајфон са много мањом држи исто па и више некад, зависи од модела са којим се пореди

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Pa da u pravu si. Nego opet S20 ultra i Note 20 Ultra su prakticno isti telefoni osim olovcice pa se razmisljam da 500 mah vise baterije nije malo. Videcu, za Note sa Snap bi morao da doplacujem, najverovatnije ce biti sa Exynosom ili S20Uili Note 20U, a i 24m garancije nije malo taman da sledece zamene telefona.

Nece trajati duze na 4G, a ni na wifi. Ultra ima 4500mAh. Ako ti nije bitna baterija na 4G i ne kreces se puno (tj ne koristis mobilne podatke) onda ti moze izdrzati dan.
Ali ako je telefon za telefon bez tvoje doplate sto je jako cudno, to ti je dobar deal. Dobro taj i cijeni tvoj telefon. Kod nas u RS, nova Ultra ide od 850€ , pa zavisno od toga kakva je i kolika garancija. A 11 pm koji i ja koristim od 650-700 eura pa navise, zavisno od stanja. Ako je oficijalna garancija, ja bih uzeo bez razmisljanja, ako vec zelis da ides sa samsung na iphone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa poznajem lika bavi se preprodajom telefona, vec smo bili menjali telefone. Moj je 11 pro max 256GB a taj Note 20 Ultra nije 5G 820e ga racuna. I ponudio mi glava za glavu ali opet me ta baterija najvise plasi. Pa 80% dnevno sam na 4G. I da stavim na 60hz tesko ce to izdrzati od ujutru do uvece. A ovaj ajfon bez problema dan ipo na 4G, a dva dana na Wifi. Zbog baterije sam ga i uzeo inace sam do sad imao samo samsung, Note 8,9,10+ i s20+.

Ostani na tom ajfonu i uživaj [emoji6]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Pro Max ima tačno duplo bolju bateriju, kažem neko ko je koristio oba i iz iskustva. Kamera je takođe duplo bolja na Pro Max.

Ma pusti ovog. Lik ima prebacaje. Obe su kamere top, svaka sa svojim manama i prednostima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sa 11 pro max na n20 ultra snap i ajde, ali na s20 ultra ne.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Videcu sta i kako mozda sacekam da vidim kakva ce biti s21 serija. A baterija na Ajfonu kida 12h i 24min SOT i ima jos 4% tacno dva dana koriscenja. Ali opet samsung je samsung. Razmislicu jos malo sta i kako menjati.

Sledeci Samsung (nebitno da li Note ili S serija) bih uzeo Snapdragon. A on ide za istocno trziste i Ameriku samo?

Pa me zanima postoji li na neko mjesto u telefonu ili neki drugi nacin na samom uredjaju da se provjeri je li Exy ili Snap?

Po modelu na kutiji možeš da vidiš.
G ili N slovo i 4 dodatna karaktera (3 broja i slovo ili 4 broja) u Google.
Ili napiši ovdje model (sa kutije ili leđa telefona), pa ćemo ti mi reći...

Vrh Dno