samurai1974
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2016
- Poena
- 115
Drugari da li moze regularnim putem (preko odina) da se vrati android 10 ako je vec uradjen update na android 11? U pitanju je S20.
Interno.
Ali samo verzija sa Galaxy store. Ne sa playstore.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Imaš li ovu verziju?![]()
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Odma da ti kazem nije sjajna sa obzirom na kapacitet,izgura dan i to je to.Pozdrav! Novi sam ovde na forumu. Zanima me kakva je baterija na S20 Ultra sa Exynos procesorom.
Pozdrav druze, nek je sa srecom [emoji16] Ako koristis pretezno 4g mozda ces imati problema, tj da punis tel dva puta dnevno.Pozdrav! Novi sam ovde na forumu. Zanima me kakva je baterija na S20 Ultra sa Exynos procesorom.
Узми Ноут, није никаква дилема, ако је поуздан продавацPa ako bih uzeo S20 Ultra moze Exynos a Note 20 Ultra samo Snap, ali nema kod nas validnu garanciju. Nikako da se odlucim.
Jaka je to cena dosta,bolje nadji s20 ultra da nije mnogo star i da je dobro ocuvan i ustedeces dosta,a ne vidim ni neku razliku izmedju s20 ultra i note 20 ultra tako da ako ti se ne daje bas previse novca mislim.da je bolji izbor s20 ultra.Ko zna koliko je pouzdano. Na KP neka radnja u Bg-u. 24m garancije. 950e. Ovde kod mene u Vranju moze u radnji da se poruci ali samo 6m garancija (toliko daje radnja na sve telefone) i 1000e cena.
Неће трајати дуже, не заваравај се, није све у величини батерије него и у оптимизацији, зато ајфон са много мањом држи исто па и више некад, зависи од модела са којим се поредиTrenutno koristim 11 pro max. Imam ponudu da menjam za Note 20 ultra Exynos vakum 24m garancija telefon za telefon. Ali mnogi se zale na bateriju a to mi je bitna stavka pored kamere. Ultra sa 5000 mah mi deluje kao da ce trajati duze bez obzira na Exynos.
Trenutno koristim 11 pro max. Imam ponudu da menjam za Note 20 ultra Exynos vakum 24m garancija telefon za telefon. Ali mnogi se zale na bateriju a to mi je bitna stavka pored kamere. Ultra sa 5000 mah mi deluje kao da ce trajati duze bez obzira na Exynos.
Pro Max ima tačno duplo bolju bateriju, kažem neko ko je koristio oba i iz iskustva. Kamera je takođe duplo bolja na Pro Max.Trenutno koristim 11 pro max. Imam ponudu da menjam za Note 20 ultra Exynos vakum 24m garancija telefon za telefon. Ali mnogi se zale na bateriju a to mi je bitna stavka pored kamere. Ultra sa 5000 mah mi deluje kao da ce trajati duze bez obzira na Exynos.
Kamera je takođe duplo bolja na Pro Max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari