Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Hong Kong , on ti je i najrasprostranjeniji kod nas i dual sim je, imas na KP

Ne znam kako sada stoje stvari, ali pre 5 godina kad sam kupovao neke telefone za azijski tržište, svi su imali "kuvani" softver da bi mogao da radi u evropi, što praktično znači da ne podržavaju ota update.
Da li je takva situacija i za ove s20 sa snapdragonom na kp?

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Radi ota normalno,samo nemoj uzimati Za Kinesko trziste posto nema google -ovih aplikacija
Sve ostalo slobodno,radi ota normalno,imao sam note 9 i 10 sa usa i hk i radilo sve normalno

Ja sam na chc (kina) imao play servise (ubacio prodavac), ali sam ipak brže bolje ubacio tgy (hk) rom

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Na 10% baterije, 25h ukupno, 8:09h sot. Definitivno dobrim delom zbog 60Hz ekran
Probacu sutra ili ovih dana da pokrenem 96Hz sa Power saving da usporedim sa A10

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pre poslednjeg updatea sam imao edge panel karticu sa bookmark sajtovima samsung interneta ali je više nemam, da li je i kod vas nema više?

Skineš Fine Lock i u njemu skineš sve module. Onda kada sve instaliraš ubaciš NiceLock i izbrišeš Fine Lock...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

šta dobijaš sa nice lock što već nemaš sa fine lock?

ako nisam nešto propustio ne vidim potrebu da se bilo šta briše, kad namestiš šta ti je potrebno to dalje radi bez problema...i sa fine lock...

Pregled je bolji na Nice Lock.
Fine Lock mi samo služi za instalaciju.

Stigla nova nadogradnja za s20 snap (a11 - 2)...dosta su uznapredovali sa brzinom izdavanja pa kome je to bitna stavka prilikom izbora telefona, može da uzme u razmatranje [emoji6]

Inače pošto sam u usa na odmoru, skinuo good lock, radi keys kafee...znam da me neko pitao ranije

Stigla nova nadogradnja za s20 snap (a11 - 2)...dosta su uznapredovali sa brzinom izdavanja pa kome je to bitna stavka prilikom izbora telefona, može da uzme u razmatranje [emoji6]

Inače pošto sam u usa na odmoru, skinuo good lock, radi keys kafee...znam da me neko pitao ranije

Znači stižu snap pokloni za NG

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Radi keys cafe, Quck star, One hand operation + i verovatno još neki Good lock moduli. Ne radi Home UP.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Da li neko od vas ima HK verziju ,da li je mozda proradio keys cafe da se i mi na note-u nadamo

Gore neko pisao da je preko vpn uspeo da instalira, ne znam jel si probao?!...dok ima na galaxy store za s20 morao bi biti i za n20 ultra jel?!

Ja sam na one ui 2,5 ,instalirao sam bez problema nego na 2,5 na HK nece da radi

Gore neko pisao da je preko vpn uspeo da instalira, ne znam jel si probao?!...dok ima na galaxy store za s20 morao bi biti i za n20 ultra jel?!

Ja sam sve regularno instalirao preko galaxy store. Moras izvaditi sim karticu da ne iscita operatera i namestiti vpn na usa. Good lock se tada pojavio u Galaxy store i sve module sam instalirao bez problema. Kada sam vratio sim i ugasio vpn, sve je nastavilo da radi.

Ljudi uspeo sam da promenim CSC kod na DBT :) Ali ima ova metoda... (imajte na umu da sve brise iz telefona kao meni a to nisam znao -.- ) *#272*IMEInumber# ili idete u podesavanja i o telefonu i zatim kopirajte IMEI 1 ili prepisete. Imajte na umu da samo jednom moze da se promeni... probao sam drugi put, vise mi nije otvarao taj meni.

Cestitam! :)
A cemu to sluzi?

Poslednja izmena:
Da li si dobio mogucnost snimanja poziva u samsung phone aplikaciji?
Da li se gubi garancija?

Ne gubi se garancija, a nemačka nema mogućnost snimanja poziva kao ni ostatak evrope! Uostalom, po ko zna koji put, ako ti je call recorder preko bitan, pucaš na sledeće regione isključivo...

d0fb00b8ed39155f3869c1480be91672.jpg

Poslednja izmena:
Ali sad mi se desio problem tj moj propust :( Kada sam ga prebacio na DBT, pitao me je da li zelim da se sam prebaci na region odovarajuci po sim kartici kroz one prve korake tj kao kada je nov telefon uzet i ja mu odobrim misleci da me pita nesto u vezi e-sima tj da odaberem sta koristim i te slicne gluposti :wall: I sada imam SEE/SEE/DBT/TPA tj nas region...
Kod vise mi ne prihvata za promenu CSC-a.. Da li postoji neka mogucnost da tu opciju opet pokrenem nekako?
Kada ne pazim sta radim... :wall:

Ili koristite ACR sa Galaxy store.
Ne snima perfektno, ali je savršeno upotrebljiv.

Snima preko zvucnika ili interno?

Cube acr snima.interno i radi super na n20u ,mislim da ce i na s20 seriji rafiti super

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno