Nudi svasta nesto, nije losa stvar. Napustas kucu pali mobile data, sedas u auto pali bluetooth i recimo music player, dobra je stvar.
Skineš Fine Lock i u njemu skineš sve module. Onda kada sve instaliraš ubaciš NiceLock i izbrišeš Fine Lock...
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Znači stižu snap pokloni za NGStigla nova nadogradnja za s20 snap (a11 - 2)...dosta su uznapredovali sa brzinom izdavanja pa kome je to bitna stavka prilikom izbora telefona, može da uzme u razmatranje [emoji6]
Inače pošto sam u usa na odmoru, skinuo good lock, radi keys kafee...znam da me neko pitao ranije
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Stigla nova nadogradnja za s20 snap (a11 - 2)...dosta su uznapredovali sa brzinom izdavanja pa kome je to bitna stavka prilikom izbora telefona, može da uzme u razmatranje [emoji6]
Inače pošto sam u usa na odmoru, skinuo good lock, radi keys kafee...znam da me neko pitao ranije
Kao što rekoh par postova iznad, radi. Zab sam da si ti pitao.Da li neko od vas ima HK verziju ,da li je mozda proradio keys cafe da se i mi na note-u nadamo
Top,hvala puno,znaci da cekamo jos samo da se smiluju i puste za nas i to je to,hvalaKao što rekoh par postova iznad, radi. Zab sam da si ti pitao.
Ja sam sve regularno instalirao preko galaxy store. Moras izvaditi sim karticu da ne iscita operatera i namestiti vpn na usa. Good lock se tada pojavio u Galaxy store i sve module sam instalirao bez problema. Kada sam vratio sim i ugasio vpn, sve je nastavilo da radi.Gore neko pisao da je preko vpn uspeo da instalira, ne znam jel si probao?!...dok ima na galaxy store za s20 morao bi biti i za n20 ultra jel?!
Cestitam!
A cemu to sluzi?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Interno.Snima preko zvucnika ili interno?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari