Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Po ovome te Azijske verzije imaju samo lokalizovan OneUI, tako da kapiram da se skine OneUI za internacionalni model i flesuje i taman.

Vazi, u tom slucaju cu je zaobici, posto ne zelim da petljam oko toga. Hvala puno na odgovorima!

Interesantno kako svi na kp imaju isti odgovor, kako necu ni naci snapdragon model za eu trziste jer se za eu pravi samo exynos. :D

Da, vrv je samo "international" i razlika u punjacu, ako tako kaze prodavac?

Kao sto sam vec rekao posle hard reseta a to nije nista tesko mob je odlican i da razlika je u punjacu samo ...ja inace kupio original od 25w koliko je predvidjeno brzo punjenje tako da sve odlicno radi ,,,mob je brz i nema nikakvih bagova i na najtezim igrama podesenim na max perfomanse ....

Interesantno kako svi na kp imaju isti odgovor, kako necu ni naci snapdragon model za eu trziste jer se za eu pravi samo exynos. :D

ah ta strucnost KP prodavaca xD
Mene jedan 5min ubedjivao da su G780G koje prodaje Exynos...100% nije Snapdragon, garantuje, moze da se kladi, svi koji su mu stigli su Exynos, moze mi on poslati ali 1000% je isto Exynos, to gde sam cuo/video su gluposti, kad mi on kaze, majke mu, itd. Ludi ljudi

Evo ja juče kupih G780G cloud navy, uvoznik Comtrade, Snapdragon.
A pre mesec dana sam imao kod sebe isto G780G samo zelene boje i isto uvoznik Comtrade i Snapdragon.

I oni ga na sajtu vode kao G780G, a pise pored Exynos...

Ja imam azijski s20fe 5g, kupljen na Tajlandu u zvaničnoj prodaji.
Osim što me je zezao par dana samsung account kad sam išao u srbiju, sve radi bez greške. Nema nikakve lokalizacije, od day 1 je na engleskom jeziku, updates dobijam kad treba itd. Punjač svakako ne znam gde je.

Ja imam azijski s20fe 5g, kupljen na Tajlandu u zvaničnoj prodaji.
Osim što me je zezao par dana samsung account kad sam išao u srbiju, sve radi bez greške. Nema nikakve lokalizacije, od day 1 je na engleskom jeziku, updates dobijam kad treba itd. Punjač svakako ne znam gde je.
Ali ga koristis uglavnom tamo, na Tajlandu? Mada to ne bi trebalo da ima neke veze...

Pitanje za iskusne Samsung korisnike :)
Kada ocekujete A12 za ovaj model i sta mislite da li je A13 garantovan? Hvala

Da li G780G ima dual GPS opciju, je l moze neko da okaci screenshot sa GPSTest-a? Hvala! Naravno, izbrisite lokaciju...

Jel imate neku preporuku za dobar kejs a da ima da se kupi kod nas (mrzi me da cekam da stigne iz Kine)?
Do sad sam koristio originalni silikonski ali vec je pukao na ivici a i mnogo se masti od prstiju.

Generalno ne volim da stavljam maske na telefon ali za pojedine situacije (trening, voznja bajsa itd...) ipak stavljam, tako da sam skoro porucio Nillkin Super Frosted i odlicna je. Doduse porucio sa Aliexpressa ali koliko sam video ima ih na KP za koju stotinu dinara vise. Prezadovoljan sam i bas lepo stoji...

Koja je poenta te maske, tvrda, (polu)otvoreni coskovi, ivice jedva pokrivaju kameru i ekran bez stakla? Jedino mozda od ogrebotina osim ako sama maska (i prasina izmedju) ne izgrebe okvir...
Ne deluje mi nista bolja od najobicnijeg silikona

Meni je lepša od svakog silikona, lepo i čvrsto stoji, daje dobar grip i to je to. Ako mi telefon pada neće da ga mnogo spasi ni silikon ni plastika a ionako rekoh najčešće mi je telefon bez ikakve maske...

Da li je neko imao prilike da lično uporedi ovu kameru sa P30 Pro?

Dvoumim se da li da pronadjem polovan i očuvan P30 Pro ili nov S20FE preko ugovora.

Performanse verujem da su slične a za Android updejtove mi je zbilja svejedno.

Meni lično Huawei procesuiranje slike nije baš omiljeno (previše dramatično izgledaju slike) i više mi se sviđa kod FE-a nego na P30pro ali zato je na S21 još lepše, da ne kažem mekše i prirodnije nego na FE..

Kao što reče sajlonac, obrada i boje i meni lepše na S20 FE, pogotovo pri slabom svetlu. Jedina prednost P30 Pro je bolji optički zum a ostalo je, po meni, na strani S20 FE.

Vrh Dno